Şimdi Ara

Donanım Haber Cccam Klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:19:35 >

• cccam konusunda ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim pm atabilrsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergguvenc

cccam konusunda ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim pm atabilrsiniz
    @engunaydın usta,

Ccam versiyonu konusunda bir hususa açıklık getirebilirmisiniz?

Şimdi;

"Ccam 2.1.1" sürümü ayrı,

"Ccam 2.1.1 hacked" sürümü ayrı bir sürüm müdür?
  • quote:

pm nie atılsın hocam burda yazılsınki insanlarda bu bileri okusunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

Arkadaşın amacı bilgi paylaşımı değil ki server satmak....
    4 mesaj atmış 4 ü de CCcam konusunda PM atın yardımcı olayım şeklinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

Alıntıları Göster
    Yanıt için teşekkürler usta!

Belirttiğiniz gibi biz Ccam'ı öğrenene kadar işe yaramaz hale gelecek galiba...

Diğer taraftan; Süper lig maç ihalesi ile ilgili gelişmeler şifresiz yayın şeklinde sonuçlanırsa, tüm camd v.s. şifre çözme teknikleri ağırlıklı olarak önemini kaybeder diye değerlendirmekteyim.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    donanım haber sms onayı
    11 yıl önce açıldı
    Forum Donanım Haber
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

nerden biliyosun amacımın server satmak olduğunu konuları takip edemediğim için pm istedim boş boş konuşmayın lütfen asıl sizin gibiler burda öğrenip dışarda bu işi parayla satmaktalar!

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerden biliyosun amacımın server satmak olduğunu konuları takip edemediğim için pm istedim boş boş konuşmayın lütfen asıl sizin gibiler burda öğrenip dışarda bu işi parayla satmaktalar!

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:20:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Diğer taraftan; Süper lig maç ihalesi ile ilgili gelişmeler şifresiz yayın şeklinde sonuçlanırsa, tüm camd v.s. şifre çözme teknikleri ağırlıklı olarak önemini kaybeder diye değerlendirmekteyim.

Saygılar.

Kardeşim lig ihalesi şifresiz olamaz geçenlerde yapılan ziraat Türkiye kupası töreninde TFF başkanı yayınların asla şifresiz olamıcağını söyledi. Bu durumda kimse heveslenmesin free yayın izlicem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

quote:

Saygılar.

Kardeşim lig ihalesi şifresiz olamaz geçenlerde yapılan ziraat Türkiye kupası töreninde TFF başkanı yayınların asla şifresiz olamıcağını söyledi. Bu durumda kimse heveslenmesin free yayın izlicem diye

Alıntıları Göster
    cccam 2.1.1 hacked isimli dosya ortalıkta yok bende aradım

• quote:

Orijinalden alıntı: vivros

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:28:29 >
  • quote:

quote:

Ben de çok aradım ama yok... Bilinen şu ki cccam 2.0.4 server sahipleri kullandırmıyordu ancak o dosya da yok... Bu dosyalar aleni paylaşılmıyor forumlarda da yer verilmiyor. Malum uydu forumları zaten server satanların.

şimdi bir düşünün paralı server satmaya uğraşacaksınız vede sattığınız serverların çıkışıyok

ama birşekilde çıkış sağlayan bir dosya var bunu siz sürermisiniz piyasaya

birşekilde tezgahlarını çevirmenin peşindeler vede kar oranları aşırı derecede yüksek

bunlarda kendi aralarında tekel oluşturmanın peşinde ama bu dosya işlerini bozar

bu dosya yerine sistemlerini kırmayı araştırsanız daha çok bilgi bulacağınıza eminim :D

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: acemilinux

quote:

quote:

Ben de çok aradım ama yok... Bilinen şu ki cccam 2.0.4 server sahipleri kullandırmıyordu ancak o dosya da yok... Bu dosyalar aleni paylaşılmıyor forumlarda da yer verilmiyor. Malum uydu forumları zaten server satanların.

şimdi bir düşünün paralı server satmaya uğraşacaksınız vede sattığınız serverların çıkışıyok

ama birşekilde çıkış sağlayan bir dosya var bunu siz sürermisiniz piyasaya

birşekilde tezgahlarını çevirmenin peşindeler vede kar oranları aşırı derecede yüksek

bunlarda kendi aralarında tekel oluşturmanın peşinde ama bu dosya işlerini bozar

bu dosya yerine sistemlerini kırmayı araştırsanız daha çok bilgi bulacağınıza eminim :D

saygılar

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:34:20 >

• quote:

Doğru da server adreslerini değiştirip F line'ı düzelttiklerinde ne olacak? Sonuç olarak serverı kırmak için serverın adresini bilmek lazım. Onun için de satın almak gerekli. Bu olay daha risksiz... Burunlarından kıl aldırmamaları benim derdim. Evde 3 tane receiverım var 3'üne birden server satmak istiyorlar. Yahu legal abone olsam daha ucuza geliyor bu şartlarda ama takan kim...

Aklıma başka bir şey daha geliyor ama router arızamdan dolayı deneyemedim. C line verirken emu açık olarak vereceğiz Cccam emusu yine C line veren receiverdan çalışacak kart yerine emu çözülmüş yayını aktaracak? Olabilir mi bilmiyorum. Routerı switch ile değiştirip denemem lazım.

Selam usta !

Alıntı'da mavi olarak işaretlediğim hususa değinmem gerekirse; oluyor galiba!!!

Bu işi en çok kurcalayan TF'den @istmein nick'li üyedir. Forumda açık alanda konuya zımni olarak değinmiş! Kendisini şahsen tanımama rağmen yardımsever biri olduğunu biliyorum. Görüştükten sonra beni de bilgilendirirseniz memnun olurum.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Doğru da server adreslerini değiştirip F line'ı düzelttiklerinde ne olacak? Sonuç olarak serverı kırmak için serverın adresini bilmek lazım. Onun için de satın almak gerekli. Bu olay daha risksiz... Burunlarından kıl aldırmamaları benim derdim. Evde 3 tane receiverım var 3'üne birden server satmak istiyorlar. Yahu legal abone olsam daha ucuza geliyor bu şartlarda ama takan kim...

Aklıma başka bir şey daha geliyor ama router arızamdan dolayı deneyemedim. C line verirken emu açık olarak vereceğiz Cccam emusu yine C line veren receiverdan çalışacak kart yerine emu çözülmüş yayını aktaracak? Olabilir mi bilmiyorum. Routerı switch ile değiştirip denemem lazım.

Selam usta !

Bu işi en çok kurcalayan TF'den @istmein nick'li üyedir. Forumda açık alanda konuya zımni olarak değinmiş! Kendisini şahsen tanımama rağmen yardımsever biri olduğunu biliyorum. Görüştükten sonra beni de bilgilendirirseniz memnun olurum.

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    emu olayının çalışacağını sanmıyorum fakat eğer birden fazla cihazda kullanmak için benim aklıma gelen yöntemler
    1. yöntem linux üzerine hacked cccam server kurup içerdeki makinalara reshare yapmak
    2. yöntem yine linux sistem üzerine normal cccam server kurup skystarlar için kullandğımız emubox pluginiyle diğer makinaların cccam.cfg lerinede r: satırıyla radegast server olarak linuxtaki serverınıza bağlamak, aslında umubox benzeri dreambox üzerindede çalışabilecek emudrag adlı bir plugin var ama ben henüz çalıştırmayı başaramadım...
    tabi reshare yaptığınızda server sahibinin bunu yaptığınızı anlayabileceğinide göz önünde bulundurmanız lazım. gerçi sadece 2 cihaz varsa 7020 kullanıyorum diye bilgilendirilebilir sonuçta cihazda çift tuner var aynı anda 2 ecm isteği yollayabileceği için sanırım şüphe uyandırmaz :)

• quote:

quote:

Selam usta !

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:24:19 >

• quote:

Bunun olması çok önemlidir. Mgcamd şifreyi çözüp anlık olarak dosya oluşturuyor ve o dosya paylaşılabiliyor. Ancak teferruatı fazla. En azından cccam emu ile o an sharing ile açık olan kanalı emu paylaşımı ile aktarabilirsek malum kanal izleyicileri için çok güzel gelişme olur ve de burunlarından kıl aldırmayan server sahipleri de müşteri beklentilerine taleplerine daha uygun davranmaya başlayabilir.

Neyse usta,

Doğrusunu istersen o kadar derin işlere girişemiyorum ! İşlerim nedeniyle...

Ama diğer taraftan, hobim nedeniyle gelişmelerden de kendimi uzak tutamıyorum. Gelişmeleri elimden geldiğince takip ediyorum.

Saygılar.
  • quote:

quote:

Bunun olması çok önemlidir. Mgcamd şifreyi çözüp anlık olarak dosya oluşturuyor ve o dosya paylaşılabiliyor. Ancak teferruatı fazla. En azından cccam emu ile o an sharing ile açık olan kanalı emu paylaşımı ile aktarabilirsek malum kanal izleyicileri için çok güzel gelişme olur ve de burunlarından kıl aldırmayan server sahipleri de müşteri beklentilerine taleplerine daha uygun davranmaya başlayabilir.

Neyse usta,

Doğrusunu istersen o kadar derin işlere girişemiyorum ! İşlerim nedeniyle...

Ama diğer taraftan, hobim nedeniyle gelişmelerden de kendimi uzak tutamıyorum. Gelişmeleri elimden geldiğince takip ediyorum.

Saygılar.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:34:09 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Oncelikle boyle bır konu actıgınız ıcın tesekkurlerımı ıletmek ıstedım.
    Konuya baslarken konu ıcerısınde cccam server problemlerı hakkında bılgı paylasımı yapılacagını anlamıstım ve devamında cccam server aldıgımız yerdekı ınsanların bızı nasıl kandırıp kandırmadıklarını anlamanın yollarının oldugunu gordum.
    Bu konuya bır sozum yok herkes para karsılıgı aldıgı serverın kalıtelı olmasını ıster ve bunun ıcın para verır.
    Ama konunun devamında anladıgım kadarı ıle ccccam server sahıplerının bır sekılde ınsancıl dısı ınsanlar oldugunu onların ınsanları kandırmak ıcın bu ısı yaptıkları ve bu yuzdende madem bunlar her cıhaza bır uyelık verıyorlar bızde bır uyelık ıle bırden fazla cıhazda calıstırmayı bulallım kavramları dogmaya baslamıs.
    Arkadasım madem o ınsanlar kotu karekterlı,madem bu ıslerın ıllegal oldugunu bıldıgın halde onlardan c line alıyorsun,bunun ustune karsı tarafa guvenmeyıp onun sana atacagı kazzıga karsılık sen o ınsana kazzık atmanın yollarını arıyorsun.
    Bu nasıl bır mantıktır, karsı taraf ıkı yuzlu bırısı ıse senınde bu sekılde olup karsı tarafı kazzıklamanmı gerekıyor.
    Madem server sahıplerı ıkı yuzlu sende onlardan c line alma kardesım.
    Gıt dıgıturk dsmart uyelıgı al.
    Ama yokkk ılla ben ıllegal ızleyecegım ama uyelık aldıgım adamada serefsız gozuyle bakacagım ve onu kazzıklamak ıcın elımden gelenı yapacagım dersen bu tamamen susulup senın sahsıyetıne bırakılan bır olay olur.
    Insallah konunun devamında arkadaslar bırılerını kandırmanın yollarını degılde cccam uyesı ıseler bunun verdıklerı para kadar kalıtelı olup olmadıgını test eden yada nasıl hızlı calısabılecegını gosteren cevaplar yazarlar.
    Not: cccam server sahıbı degılımdır ama o ınsanların senın bınbır pazarlık karsılıgı aldıgın uyelıgın ıcınde dsmart yayınını ızleyebilmen ıcın onlarca dsmart kartı yaktıklarını bılıyorum.Eger aldıgın uyelıkte herhangı bır problem oldugunda server sahıbının yakasına yapısıyor isen ınan onlarda senın evınde takılmaksızın kanalları ızlemen ıcın elınden gelen herseyı yapıyorlar.(tanıdıgım server sahıplerıne ıthafen)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.