Şimdi Ara

Donanım Haber Cccam Klubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ediz70

Oncelikle boyle bır konu actıgınız ıcın tesekkurlerımı ıletmek ıstedım.
    Konuya baslarken konu ıcerısınde cccam server problemlerı hakkında bılgı paylasımı yapılacagını anlamıstım ve devamında cccam server aldıgımız yerdekı ınsanların bızı nasıl kandırıp kandırmadıklarını anlamanın yollarının oldugunu gordum.
    Bu konuya bır sozum yok herkes para karsılıgı aldıgı serverın kalıtelı olmasını ıster ve bunun ıcın para verır.
    Ama konunun devamında anladıgım kadarı ıle ccccam server sahıplerının bır sekılde ınsancıl dısı ınsanlar oldugunu onların ınsanları kandırmak ıcın bu ısı yaptıkları ve bu yuzdende madem bunlar her cıhaza bır uyelık verıyorlar bızde bır uyelık ıle bırden fazla cıhazda calıstırmayı bulallım kavramları dogmaya baslamıs.
    Arkadasım madem o ınsanlar kotu karekterlı,madem bu ıslerın ıllegal oldugunu bıldıgın halde onlardan c line alıyorsun,bunun ustune karsı tarafa guvenmeyıp onun sana atacagı kazzıga karsılık sen o ınsana kazzık atmanın yollarını arıyorsun.
    Bu nasıl bır mantıktır, karsı taraf ıkı yuzlu bırısı ıse senınde bu sekılde olup karsı tarafı kazzıklamanmı gerekıyor.
    Madem server sahıplerı ıkı yuzlu sende onlardan c line alma kardesım.
    Gıt dıgıturk dsmart uyelıgı al.
    Ama yokkk ılla ben ıllegal ızleyecegım ama uyelık aldıgım adamada serefsız gozuyle bakacagım ve onu kazzıklamak ıcın elımden gelenı yapacagım dersen bu tamamen susulup senın sahsıyetıne bırakılan bır olay olur.
    Insallah konunun devamında arkadaslar bırılerını kandırmanın yollarını degılde cccam uyesı ıseler bunun verdıklerı para kadar kalıtelı olup olmadıgını test eden yada nasıl hızlı calısabılecegını gosteren cevaplar yazarlar.
    Not: cccam server sahıbı degılımdır ama o ınsanların senın bınbır pazarlık karsılıgı aldıgın uyelıgın ıcınde dsmart yayınını ızleyebilmen ıcın onlarca dsmart kartı yaktıklarını bılıyorum.Eger aldıgın uyelıkte herhangı bır problem oldugunda server sahıbının yakasına yapısıyor isen ınan onlarda senın evınde takılmaksızın kanalları ızlemen ıcın elınden gelen herseyı yapıyorlar.(tanıdıgım server sahıplerıne ıthafen)

Kimse burada server sahiplerine iki yüzlü demiyor veya şerefsiz de demiyor..... Yanlış anlayıp tuhaf yerlere çekmişsiniz.

Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:30:50 >

• Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:22:04 >
  • güzel paylaşım olmuş
    ama bu dosyanın reshare hakkı olmayan c lineleri reshare yapmakla bir alakası yok sadece newcamd yada camd3 ile fake yapımıdır bunlar bize c lineyi paylaşıma açacak emu lazım onu nasıl bulacağımızı bilmniyoruz işte

camd3 için illa linux pc şartmı yoksa linux tabanlı receiver ile bu iş olurmu

daha pek çok soru var ama öncelik bunlarda

genede yapmış olduğunuz çalışma çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergguvenc

quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

Orijinalden alıntı: ergguvenc

cccam konusunda ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim pm atabilrsiniz

pm nie atılsın hocam burda yazılsınki insanlarda bu bileri okusunlar

Arkadaşın amacı bilgi paylaşımı değil ki server satmak....
    4 mesaj atmış 4 ü de CCcam konusunda PM atın yardımcı olayım şeklinde...

nerden biliyosun amacımın server satmak olduğunu konuları takip edemediğim için pm istedim boş boş konuşmayın lütfen asıl sizin gibiler burda öğrenip dışarda bu işi parayla satmaktalar!

Nereden mi biliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_35398701/mpage_1/key_//tm.htm#35398701

Arkadaşın amacı kesinlikle server satmak değil, yardımcı olmak

• Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:28:46 >
  • Paylaşım için teşekkürler usta...

Evdeki diğer cihazlarınıza bu kodlarla paylaşım verebildiniz mi?

Yaptıysanız, düzenlemeyi ayrıntılı açıklarsanız memnun oluruz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ocak 2010; 23:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Paylaşım için teşekkürler usta...

Evdeki diğer cihazlarınıza bu kodlarla paylaşım verebildiniz mi?

Yaptıysanız, düzenlemeyi ayrıntılı açıklarsanız memnun oluruz !

Bunu denemek tek başıma olmaz. Misal siz de bir kart varsa resharesiz bana cccam ile vereceksiniz ben de evde bunu dağıtmaya çalışacağım siz de beni dağıtırsam yakalamaya çalışacaksınız. Kendi C lineımla kesin bilgi olmadan denersem serverım gider önce simülasyonunu yapmak lazım.

bensize c vereyim sizde onun üzerinde istediğinizgibi oynamalar yapınız

ama ben takip edemem

edit: c lineniz gönderilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemilinux -- 25 Kasım 2009; 22:54:33 >

• Tecrübeleriniz ile sonuçlarını bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
  • son durum ne oldu camd3 hakkında dreambox ile camd3 den gelen hop1 leri local yapan oldumu
  • 2 senedır cccam kullanıyorum duzenlı olarak ımage neydı su an tam hatırlamıyorum ama son 2-3 aydır offlıne olma gıbı bı problemım var yenıden dns aldım problem yaratacak cogu faktoru halletıgımı dusunuyorum ama offlıne sorunu ne yaptıysam halledemedım profesyonel arkadasların yardımlarını beklıyorum
  • anlaşıldı bu konudasn bi cacık çıkacağı yok

hadi kalın sağlıcakla boşa takip etmenin bir anlamı kalmadı
  • konuyla ilgili gelişmeler var mı acaba ? dedikleri gibi bu işi yapan çok kişi var
  • bu konu baya eskidi ama sonunda dişe dokunur şeyler çıkarttığım için konuya tekrar mesaj yazıyorum

bildiğiniz gibi aldığınız c linelerde reshare hakkı olmaya bilir

evinizde bir cihaza c line alıp ikinci cihaz içinde ayrı c line almak zorunda kaldıysanız oscam+cccam ile bu sorunu aşabilirsiniz

peki nasıl olacak bu iş derseniz

yaptığım denemeler dm500s üzerinde nemesis imagede olmuştur

oscam+cccam stabil şekilde çalışmıştır

config dosyalarına gelince

configler /var/tuxbox/config içindedir

oscam server dosyası örnek

[reader]
    label = remote
    protocol = cccam
    device = 192.168.0.5,45678
    account = login4,password4
    group = 1
    caid = 093b,0500
    cccversion = 2.1.2
    cccbuild = 5678

burada almak istediğiniz caidleri virgülle ayırarak istediğiniz kadar caid alabilirsiniz

oscam.conf örnek

[newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    Port = 50000@093b:000000
    Port = 50001@0500:fff400,032000,032010
    Port = 50002@0500:fff8f0,025100

user.conf

[account]
    User = dreambox
    Pwd = dreambox1
    monlevel = 1
    AU = 0
    Uniq = 1
    Group = 1

şimdi dreambox üzerinde oscama c linemizi girdik vede 3 port N line açarak o caidleri paylaşıma açtık siz hangi caidleri kullanacaksanız ona göre düzenleyiniz

oscamdan dm deki cccama girelim şimdi yaptığımız ayarlara iyice bakınız

pc local ip olan 127.0.0.1 i kullanacağız

N: 127.0.0.1 50000 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
    N: 127.0.0.1 50001 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
    N: 127.0.0.1 50002 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256

tamam oscamdan kendi cccamımıza aldık şimdi evdeki cihazada paylaşım verelim

cccamda F satırı açalım

F: dreamboxx2 dreambox2

artık aldığınız tek c lineyi sorunsuz şekilde iki cihazdada paylaştırmış oldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: acemilinux

bu konu baya eskidi ama sonunda dişe dokunur şeyler çıkarttığım için konuya tekrar mesaj yazıyorum

bildiğiniz gibi aldığınız c linelerde reshare hakkı olmaya bilir

evinizde bir cihaza c line alıp ikinci cihaz içinde ayrı c line almak zorunda kaldıysanız oscam+cccam ile bu sorunu aşabilirsiniz

peki nasıl olacak bu iş derseniz

yaptığım denemeler dm500s üzerinde nemesis imagede olmuştur

oscam+cccam stabil şekilde çalışmıştır

config dosyalarına gelince

configler /var/tuxbox/config içindedir

oscam server dosyası örnek

[reader]
    label = remote
    protocol = cccam
    device = 192.168.0.5,45678
    account = login4,password4
    group = 1
    caid = 093b,0500
    cccversion = 2.1.2
    cccbuild = 5678

burada almak istediğiniz caidleri virgülle ayırarak istediğiniz kadar caid alabilirsiniz

oscam.conf örnek

[newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    Port = 50000@093b:000000
    Port = 50001@0500:fff400,032000,032010
    Port = 50002@0500:fff8f0,025100

user.conf

[account]
    User = dreambox
    Pwd = dreambox1
    monlevel = 1
    AU = 0
    Uniq = 1
    Group = 1

şimdi dreambox üzerinde oscama c linemizi girdik vede 3 port N line açarak o caidleri paylaşıma açtık siz hangi caidleri kullanacaksanız ona göre düzenleyiniz

oscamdan dm deki cccama girelim şimdi yaptığımız ayarlara iyice bakınız

pc local ip olan 127.0.0.1 i kullanacağız

N: 127.0.0.1 50000 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
    N: 127.0.0.1 50001 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
    N: 127.0.0.1 50002 dreambox dreambox1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256

tamam oscamdan kendi cccamımıza aldık şimdi evdeki cihazada paylaşım verelim

cccamda F satırı açalım

F: dreamboxx2 dreambox2

artık aldığınız tek c lineyi sorunsuz şekilde iki cihazdada paylaştırmış oldunuz

Çok teşekkürler, deneyip sonucu yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Forumda uygulanan anlamsız ban politikası nedeniyle paylaşımlarıma ara vermiş bulunmaktayım.

Kusura bakmayın ama sizin yaptıgınız ne kadar ahlaklı vede etikdi onuda ayzında anlayalım, başkalarının bir şeylerini kaçak izlemek etikmiki birde bozuk çalıyorsunuz.
  • Şimdi arkadaşlar soru şu !...

Dream'e Cccam değilde, Oscam kurduk. Yani Cccam kullanmıyoruz/kullanmayacağız.

Günlük verilen free server'ler ! Örneğin JCS sport kanallarında şu sıra avrupadan güzel
    maçlar oynanıyor.

Free verilen NEWCAMD adres satırını Cccam'a;

örneğin; N: satfree.no-ip.biz 6666 cong81 sat4nile.com 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

şeklinde yazıyorduk ! Yani N: line ile newdcamd adres satırını Cccam.cfg'de bu şekilde
    kullanıyorduk.

Bu newcamd satırını Oscamd'de hangi dosyaya nasıl yazmamız gerekiyor ?
    Sayın @nihat1551 ve sayın @bigdede konuya yakın sanıyorum.

Konuya hakim arkadaşlarda yanıtlayabilirler.

Saygılar, sevgiler.
  • oscam konusuna hakim değilim fakat biraz araştırma yaptım

oscam server dosyası /var/tuxbox/config içindedir

oscamda cccam dan alınarak N satırı olrak verilebilior...

buyuk ihtimalledewww.softcam.tv vb sitelerde verilen n satırlarıda bu şekilde veriliyor

protokol olarak oscam+cccam mevcut

oscam+newcamd olayını ne duydum nede gördüm

newcamd dan alıp oscamda izlemek mümkün değil gibi görülüyor..

incelediğim link
    http://www.ozmena.com/emulatorler/dreambox-oscam-kullanim-rehberi-714692.html

oscam.server dosyası c line harici giriş unutmayın birden fazla server girebilirsiniz ama label de yazılan isim aynı olmayacak

Kod:
    [reader]
    label = remote1
    protocol = newcamd
    *** = 0102030405060708091011121314
    device = 192.168.0.2,66666
    account = login1,password1
    group = 1
    fallback = 1

# remote camd 3.78x reader with fallback for group 2

[reader]
    label = remote2
    protocol = cs378x
    device = 192.168.0.3,23456
    account = login2,password2
    group = 2
    fallback = 1

[reader]
    label = remote3
    protocol = gbox
    device = 192.168.0.4,34567,45678
    account = login3,password3
    group = 3
    caid = 0300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 31 Ağustos 2011; 14:27:15 >

• Teşekkürler !

Oscam sanırım Cccam ile combine kullanılıyor.

Dolayısı ile de client olarak izlemelerde, Dreambox dışındaki cihazların işine yarıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Teşekkürler !

Oscam sanırım Cccam ile combine kullanılıyor.

Dolayısı ile de client olarak izlemelerde, Dreambox dışındaki cihazların işine yarıyor sanırım.

oscamda cccam ile alınan hop yetkisi olmayan bağlantıyı paylaşmak mümkün olabiliyor...

yada orjinal kartları paylaşmak... cccam oscama doğru kayacak sanırım... ileride böyle bişey olursa linux işletim sistemi olmayan cihazlar sanırım işe yaramayacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.