Şimdi Ara

Donanım haber derya deniz bense küçücük bir balık > tavsiye veren altın bulsun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki koca gündür durmaksızın okuyorum forumda paneller ile ilgili yazıları ve açıkcası teknik terimler içerisinde kaybolmuş durumdayım.Başağrısı da cabası.

Ama içeriğin bu denli dolu olduğunu görmek beni hayran bırakmadı değil Türkiye'deki diğer laf salatası forumları gördükçe.

Sayın üstadlar;3500 tl ye kadar zorlayabileceğim bir bütçem var.

Panel satın alma sebeplerimi öncelik sırasına göre özetle yazayım ve bu ipucundan hareketle LED-LCD-PLASMA TV farketmeksizin bütçem dahilinde bana zahmet olmazsa net olarak hangi marka ve model seçimini yapmam gerektiğine yönelik lütfen tavsiyede bulunun.Tamamen vereceğiniz tavsiye doğrultusunda hareket edeceğim çünki.

Panel satın alma nedenlerimde öncelik sırasına göre şu şekilde :

-PS3 ve PC bağlayarak yüksek görüntü kalitesinde oyun
    -Yüksek görüntü kalitesinde film
    -Normal TV yayını Digiturk kullanıcısıyım.

Akabinde tavsiye edeceğiniz modelle ilgili kullanmam gereken ideal aparatlarıda kısaca yazabilirseniz Allah verdi 2 göz şeklinde biten atasözünün canlı örneği olarak hayır dualarımı üzerinize boca edeceğime söz veriyorum :)

Biliyorum bu biraz armut piş ağzıma düş modunda bir konu oldu ve bu tip konulardan sanıyorum bıkmışsınızdır ama samimiyetle itiraf etmem gerekirki kendimi ciddi anlamda kavram kaosu içerisinde hissediyorum ve tamamen kaybolmış durumdayım.

Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Saygılarımla.

• plazma dusunursen ben su anda p50v20e kullanıyorum. bunun 42 veya 46 sını rahatlıkla alabılırsın. biraz dıkkatli kullanımla bişicik olmaz :D
  • Samsung C650 serisini tavsiye ederim. Aşağıdaki linkten detaya ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38842843

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Bunu al için rahat olsun...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011298&CS_Category=_PLAZMA_TV854&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&ref=akillifiyat

kesinlikle tavsiyeye katılıyorum yakın arkadaslarımın çoğu bu aleti kullanmkata, ve bunu kesinlikle ps3 ve sd yayınlar için öneriyorlarki cidden de öle
    alıcağın yer oalraksa bir sıradan mağazaya değil değil bir panasonic yetkili satıs merkezlerine gidersen hem paranın hakkını hemde ürünün en yüksek performansını elinde bulursun..

• toshiba
    46sl733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 21 Eylül 2010; 18:20:45 >
  • P46G20 veya P42V20 modelleri için tavsiyeler ağırlıkta bilgiye ihtiyacım var LED Plazma LCD arasında sıkıstım kaldım.
  • En güzeli büyük bir elektronik markete gitmen ve gözle görmen kardeş, tavsiyeler kimi zaman yanıltıcı oluyor. Mesela ben 47sl8500 aldım ekran yansıması yüzünden iade ettim ama forumda bunun aksini idda eden bir o kadar kullanıcı var o yüzden en güzeli ve sağlıklısı kendi gözünle görmen... Saygılar...
  • plazma al ne olursa olsun ps3 girince işin içine plazma dan vazgeçme.panasonic de bu işte lider
    plazma: panasonic
    lcd: philips yada sony derim
    led: samsung kesinlikle
    saygılarımla
  • toshiba 46sl733
    quote:

Orijinalden alıntı: Sithas

P46G20 veya P42V20 modelleri için tavsiyeler ağırlıkta bilgiye ihtiyacım var LED Plazma LCD arasında sıkıstım kaldım.
  • Arkadaşlar 42g20 ve 46g20 arasında kaldım su an.

Oncelikli olarak PS3 kullanımı icin bu paneller ideal midir ve 42 g ile 46 g arasında performans bakımından ekran buyuklugu dısında onem arzeden herhangi bir unsur var mıdır?..

Lutfen bilgilendirirseniz pazartesi gunu Vatan bilgisayara gitmeyi dusunuyorum.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sithas -- 25 Eylül 2010; 18:02:32 >
  • Yardımlarınızı bekliyorum birazdan gitmeyi dusunuyorum acıkcası :)
  • Eğer HD kaynaklı bir film izleme potansiyelin varsa tabiki 46"G yi tavsiye ederim . Ama bakımları biraz zor plazmaların , biliyorsun ... Bunları araştır .
  • plasmaya bulasma yanik sorunu olusabilir cok dikkatli kullanmalisin o strese deymez
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

plasmaya bulasma yanik sorunu olusabilir cok dikkatli kullanmalisin o strese deymez

Yanık derken?...Ve bakımı zordur demis arkadas ne gibi zorlukları var LCD ve LED lerde yok mu nereden bilgi alabilirim?
  • Sithas panasonic 46 g 20 kullanıorum yaklaşık 3 aydan beri kesinlikle tavsiye ederim 50 inç olanınında fiyatı makul seviyelerde eğer bütçen yeterse salonunda genişse kesinlikle PANASONİC 50G 20 TAVSİYE EDERİM..
    aldığımdan beri 3 aydır(bende forumda araştırdım sorular sordum v.s profilden bakabilirsin senlen aynı durumda kararsız kaldım.biraz onları oku.) 1 kere ekranını bezle sizldim bakımı bu kadar basit aklını bulandırmalarına izin verme gönül rahatlığı ile bu plazmayı öneririm hem laptop da hem ps3 de kullandım sorunsuz kaliteli ve istediğinden fazlasını veren bir görüntü hd ve sd yayınlarda zaten malum çok iyi .. usb internet hardisk sd bağlantıları ekstraları v.s g serisi kesinlikle fiyat performans olarak hakkını veren cihaz..

v serisinde dahili uydu alıcı ve kablosuz ağ olayları 3d v.s açılımlı burda sorman gereken bunları kullanacakmıyım greklimi değil ise kesinlikle g20 serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 26 Eylül 2010; 12:19:47 >
  • Serdar bey 42G20 serisi HDMI 1.4 özelligine sahip mi?

L42U20 ve P42G20 son noktasındayım az sonra gidip alıcam ekranı....
  • sithas arkadaşım bak hdmi 1.4 desteği olup olmadığını bilmiyorum ama u20 ile 6 20 arasında çok fark var bunu dikkate al fiat olarak fark varsa tabiki u20 ama yoksa g20 5.000.000/1 kontrast ile tercih sabebidir u20 sanırım 2.000.000/1 di..

Infinite Black Panel /5,000,000:1 Native olayıda gercek renk örçme birimi(native,) ve değeridir diğerleri gibi mega süper kontrast v.s gibi sallama isimler değil dir.(verir vermez onu bilemem)
  • P42G20 satın aldım.

Tavsiyeler icin tesekkurler.

Hayırlısı artık bakalım performansını zamanla gorucez.
  • quote:

1 kere ekranını bezle sizldim bakımı bu kadar basit aklını bulandırmalarına izin verme gönül rahatlığı ile bu plazmayı öneririm

Çok güldüm bu yoruma . Evet bakım derken ben de bunu kastetmiştim zaten zor diye . ... Bezi al , sil falan zor iş geldi bana ... Kusura bakmayın , aklınızı bulandırdım

İlk 200 saat plazmalar ilgi isterler , bunu albani üstat defalarca açıklamıştır . Televizyon ve Projeksiyon ya da Tv Tavsiyesi bölümünde dikkat etmeniz gereken hususlar birbir yazıyor . Bunlara dikkat edin . İyi günler de kullanın , ürününüzü . Hayırlısı olması dileğiyle

Ek : Ama bezle silmek zor iş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.