Şimdi Ara

Donanım Haber Fifa09 Kapışması - Başlangıç 29.11.2008 1200 - Bitiş 06.12.2008 1900 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SelfishCino 6-1 subaruastra
  • oy oy sabriaga ile kiran kirana mac olmus toplamda 11 gol benim 4 macim kaldi geriye.

quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

SelfishCino 8-3 Sabriaga

• quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

oy oy sabriaga ile kiran kirana mac olmus toplamda 11 gol benim 4 macim kaldi geriye.

quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

SelfishCino 8-3 Sabriaga

evet öyle oldu...

benimde 3 maçım kaldı...bu arada bu lig iyi geldi arada..arada kısa soluklu şeyler yapalım böyle...
  • gaaraTR : 3 - subaruastra : 1

Milan - Inter

Maçtan sonra dashboard a dönerken 2 teklif geldi moorsay ve sabriaga dan kabul edemedim kusura bakmayın çıkmak zorundaydım.

Pazartesi gündüz online olurum yaparız lig maçımızı .

Herkese bol şans.
  • Şansa bak kaçırdık ya, neyse artık başka sefere.

Ralph

Kanka moorsay'e dikkat et o kadar Diğerlerini alırsın zaten, on numara oyuncusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Şansa bak kaçırdık ya, neyse artık başka sefere.

Ralph

Kanka moorsay'e dikkat et o kadar Diğerlerini alırsın zaten, on numara oyuncusun

aman sen kaçırdın ya sevindim kanka buna , ama moorsay den kaçış yok gibi duruyor ya bakalım hayırlısı :) 6 Aralığa kadar her daveti geri çevirirsem moorsaydan gelen belki maç yapmadan bi şansım olur :P

Şaka bir yana 10 golde yesem oyun oyundur benim için sen iyi biliyorsun kanka

• 3 maçım kaldı en az birini alırsam sanırım ilk beşte bitirebilecem.
    hafta çarşamba veya perşembe ligde maçlar tamamlanır diye düşünüyorum dahada erken olabilir.

ayrica moorsay i yenmek istiyosaniz total futbol oynayip allah ne verdiyse saldirmaniz gerekiyor. pas yuzdeniz %90 ın üzerinde olmalı.
    ve cok iyi ofsayt taktigi uygulamaniz gerekiyor. ataga cikarken top kaptirmayin. top kaptirdiginizda en fazla sari kart gerektirecek bi foulle
    atagi durdurun defansiniz yerine otursun. bu sekilde ozel macta bi kere berabere kalip
    bi kerede yenmistim. ama tutturamazsaniz 7-8 gol yersiniz garantiii
  • Bugün yapabildiğim maçları yapacam.Özellikle Moorsay'le yapacağımız maçı merak ediyorum.
  • al3n07 - 3 gaaraTR - 0

*Liverpool - Milan

Arkadaşı tebrik ediyorum . %90 pas oranı sanırım :)
  • ben kopya verebilirim moorsay i yenmek için adam gördüğüm en iyi ara pas atan fifacı kontra atak yenimeceksin ya allah saldırırsan kontraataktan muhakkak atar golü kapali ve dengeli defans yapıcaksın ve bi de mümkünse sende ara pasla oynayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ralph

al3n07 - 3 gaaraTR - 0

*Liverpool - Milan

Arkadaşı tebrik ediyorum . %90 pas oranı sanırım :)

tesekkur ederim dostum..

moorsayın GT si ne?

Not: aL3n07 GTsini ben kullanıyorum macları ben yapıyorum kafalar karısmasın
  • GaaraTR ile maçı yaptık Chelsea 8-0 Barcelona.
  • Az önce aL3n07 ile maçımızı yaparken benim internetim koptu hükmen mağlup sayıldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakshi

ben kopya verebilirim moorsay i yenmek için adam gördüğüm en iyi ara pas atan fifacı kontra atak yenimeceksin ya allah saldırırsan kontraataktan muhakkak atar golü kapali ve dengeli defans yapıcaksın ve bi de mümkünse sende ara pasla oynayacaksın

abi sende benim gördüğüm en iyi fifa cısın...diğer konu başlığınada yazmıştım....benden iyi oynadığını kabul ettiğim tek kişi sensin

eğer hükmen yenildiysen Jr.Mad şampiyon benim o zaman

• Niye seni yenersem şampiyon olurum büyük ihtimal. Ama şu an senin şampiyon olma ihtimalin daha yüksek.
  • bugün bayagı takıldım ama Jr.Mad hariç kimse online değildi maç yapmadklarımdan...O da daveti kabul etmedi bi türlü...

işten geç geliyorum akşamları,ondan haftasonu yapmaya çalışmıştm bütün hepsini ama 3 maç eksik kaldı...yarın akşam 8,30 gibi gelirlerse oynamak isterim...
  • Benimde babam oynadı tüm akşam gelemedim.Akşamları genelde o alıyo vakit uymuyo.Umarım yarın yaparız
  • evet beyler yaklasik 4 gun kaldi ligin bitmesine. dun aksam online kimseye yakalayamadim
    oynamadiklarimdan. 3 macim kaldi bitsede ligdeki durumum bellli olsa :D
  • benim live üyelik bitmiş bugün önceden microsoft tan uyarı msjı gelirdi bu sefer o da gelmedi pat diye bitti walla...neyse daha önce aldıgım kişiden tekrar sipariş verdim yarın alacagım ama bugünü bay geçmiş olduk maalesef..bu arada süreyi bi kaç gün daha uzun tutsaydn keşke kurarken
  • beyler nerdesiniz

benim kalan maclarim
    emre000, gaaraTR, dunkerak47

bu arkadaslar ozellikle aksam 20 - 24 arasi ben online oluyorum xbox live da mesaj atiniz live uzerinden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.