Şimdi Ara

Donanım Haber Fifa09 Kapışması - Başlangıç 29.11.2008 1200 - Bitiş 06.12.2008 1900 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: moorsay

şu an itibari ile gaaraTR son maçımı yaptım ve lig maçlarımı 7 galibiyet ve 1 beraberlik 0 yenilgi ile tamamladım...

böylece sabriaga nın o ufak olan umudu da kalmadı

ee doc kupam nerede

maçların tv yayınları olsa izlenme rekorları kırardı :) acaip güzel maçlardı arkadaşı kutluyorum süper oynuyor , beni hasta yatağımda fazla zor duruma düşürmedi ama gülmekten gidecektim bu seferde :) Bunun bir oyun olduğunu anlayan arkadaş bulduğuma sevindim , bunu da kendisine mesaj olarak ilettim zaten.

Tekrar teşekkürler.

sabriaga da kusura bakmasın artık , adım hıdır elimden gelen budur :P demiş atalarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 5 Aralık 2008; 23:11:18 >

• hakkaten maçlar süperdi bende sana teşekkür ederim...

sabriaga kusura bakmasın dediğin gibidemin yendi beni hazırlık maçında onla idare etsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 6 Aralık 2008; 0:17:46 >
  • Kupa senin olsun. Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu Çok formdayım bu aralar. Bu arada santradan gol olayını da başardım dünkü maçta gördüğün gibi
    quote:

hakkaten maçlar süperdi bende sana teşekkür ederim...

sabriaga kusura bakmasın dediğin gibidemin yendi beni hazırlık maçında onla idare etsin artık

• quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

Kupa senin olsun. Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu Çok formdayım bu aralar. Bu arada santradan gol olayını da başardım dünkü maçta gördüğün gibi
    quote:

biride bana gol atmasını öğretsin :P

• Ah Live olsaydı live City ile tozunu attırırdım ligin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ralph

quote:

Kupa senin olsun. Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu Çok formdayım bu aralar. Bu arada santradan gol olayını da başardım dünkü maçta gördüğün gibi
    quote:

biride bana gol atmasını öğretsin :P

Her türlü

• quote:

quote:

1-kupayı aldım ligide alacağım...maç fazlanla lidersin yoksa eksiklerimi tamamlasam en az 5 galibiyet önüne geçerim..üstelik bazı kişileri silmeden önce maç eksiğime rağmen 12 galibiyet önündeydim...

2-ya sorma benim taktikle beni vurdun,üstelik ben hiç beceremedim..bayagı ilginç bi olay

• Oooo kanka ben naapıyım? Benim de bi sürü galibiyetim silinmişti. İkinciliğe bahane çok
    quote:

quote:

quote:

1-kupayı aldım ligide alacağım...maç fazlanla lidersin yoksa eksiklerimi tamamlasam en az 5 galibiyet önüne geçerim..üstelik bazı kişileri silmeden önce maç eksiğime rağmen 12 galibiyet önündeydim...

2-ya sorma benim taktikle beni vurdun,üstelik ben hiç beceremedim..bayagı ilginç bi olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 6 Aralık 2008; 12:55:43 >

• Gereksiz mesajlar temizlenip, gerekli cezalar verildi.
  • Lig bitmiştir katılan herkese teşekkürler.
  • Biz teşekkür ederiz. 2. oldum. Selfish ile yaptığım maç şampiyonu belirledi. Arkadaşı tebrik ederim. Kardeş bi de kupa resmini çok beğendim. Bizim lig için de bir kupa tasarlar mısın?
  • bende teşekkür ederim lig ve kupa için biraz geç oldu ama...

böyle kısa ligler düzenlemek lazım arada,heyecan kasayısı daha yüksek oluyor...

sabriaga kupa gitti bari lige sarıl
  • Manchesterı durduruyorum sıra geldi İspanya'nın taktiğini çözmeye
    quote:

bende teşekkür ederim lig ve kupa için biraz geç oldu ama...

böyle kısa ligler düzenlemek lazım arada,heyecan kasayısı daha yüksek oluyor...

sabriaga kupa gitti bari lige sarıl
  • hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.