Şimdi Ara

Donanım Haber Fifa09 Kapışması - Başlangıç 29.11.2008 1200 - Bitiş 06.12.2008 1900 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online san şu an yapalım bitsin ben akşam yokum.

gaaraTR
  • quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

beyler nerdesiniz

benim kalan maclarim
    emre000, gaaraTR, dunkerak47

bu arkadaslar ozellikle aksam 20 - 24 arasi ben online oluyorum xbox live da mesaj atiniz live uzerinden.

aynen ya..bende o 3 kişi ile oynamadım...emre ve gaara TR yi zaten hiç görmedim...

ben işteyim akşam gelince giriyorum ama o zamanda kimse olmuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

beyler nerdesiniz

benim kalan maclarim
    emre000, gaaraTR, dunkerak47

bu arkadaslar ozellikle aksam 20 - 24 arasi ben online oluyorum xbox live da mesaj atiniz live uzerinden.

aynen ya..bende o 3 kişi ile oynamadım...emre ve gaara TR yi zaten hiç görmedim...

ben işteyim akşam gelince giriyorum ama o zamanda kimse olmuyor...

2 kere invite attın nasıl görmedim dersin

2sinide kaçırdım orası ayrı :P

• ne zaman attım yaw hatırlamıyorum pardon o zaman...

neyse akşam girebilirsen yaparız,gündüz işte oluyorum imkanı yok girmemin...
  • Kardeş. Dunkerak akşamları giremiyor. Beni silin dedi bana. Arkadaşı silersen yerine oynamak isteyen bir gelir. Bir de ligin tarihini uzatır mısın bi kaç gün? Akşamları livedayım ama maç yapamadığım 3-4 kişi var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Benimde babam oynadı tüm akşam gelemedim.Akşamları genelde o alıyo vakit uymuyo.Umarım yarın yaparız
  • Oyunun ortasında kuralları değiştirmek etik olmaz.
    c.tesi akşamı 1900 da lig bitecek. Şampiyon belli olacak.

Dunkerak ı akşamları online görüyorum mesaj atıp durumu öğreneceğim.
    Kısa soluklu lig olduğu için 10 kişiye ulaştı bir kişi çıkarsa yeni bir kişi daha alınmaz 9 kişi lig tamamlanır.
    Tepedeki kupada adı yazanlar nihai kişilerdir dunkerak sebep belirtmeksizin ligden kendi çıkarsa bundan sonra
    bu kurallarla kurulacak hiçbir ligde bulunamaz.

İyi Akşamlar
    Ligde Görüşmek Üzere

quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

Kardeş. Dunkerak akşamları giremiyor. Beni silin dedi bana. Arkadaşı silersen yerine oynamak isteyen bir gelir. Bir de ligin tarihini uzatır mısın bi kaç gün? Akşamları livedayım ama maç yapamadığım 3-4 kişi var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Benimde babam oynadı tüm akşam gelemedim.Akşamları genelde o alıyo vakit uymuyo.Umarım yarın yaparız

• katılıyorum başkanım

ayrıca Jr.Mad liglere katılıp neden yarıda bırakıyor anlamış değilim...bana kızmasın ama böyle yapacaksa bence iki lige de hiç katılmamalıydı...
  • Aynen bende siliyorum. Böyle terbiyesizlik olmaz.
  • SelfishCino 6 - 0 Emre000

tek maçım gaaraTR ile artık...onuda yarın akşam ya da ctesi gündüz yaparız umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 4 Aralık 2008; 23:17:39 >
  • dunker ın çıkmasıyla

gaaraTR, emre000 la iki macim kaldi.

onlari c.tesiye kadar tamamlamam lazim duyun beni :D
  • O gün hepimiz gaaraTR'liyiz
    quote:

SelfishCino 6 - 0 Emre000

tek maçım gaaraTR ile artık...onuda yarın akşam ya da ctesi gündüz yaparız umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 4 Aralık 2008; 23:52:12 >
  • Ralph

Kanka herkez seni arıyor yahu

Bana bugün bankaya gidiyorum dedi 1 saatliğine gidiş o gidiş, daha haber alamadım kendisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

O gün hepimiz gaaraTR'liyiz
    quote:

SelfishCino 6 - 0 Emre000

yenilsemde şampiyonum ama çünkü hem ikiliden hem genel averajdan geridesin benden(8-3)

• Ben bi GS-Ankaragücü maçı hatılarım. Ligin son maçı 8-0 GS alıp averajla şampiyon olmuştu. İkili averajda benden avantajlısın ama şampiyonu genel averaj belirlerse %1 bile olsa matematiksel olarak şansım var. Ah be dr. ne diye playoff koymadın şu lige
  • orda şike vardı

küçükte olsa bi şansın var tabi...ama sana karşı oynadığım maçlarda ölümüne oynuyorum "rival" sin ne de olsa bu yüzden playoff sonucu değiştirirmiydi pek bilmiyorum...

şaka yapıyorum tabii ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 5 Aralık 2008; 12:56:41 >
  • beyler boş kadro varsa her türlü gelirim
    averaj takımı olarakta ideal bir fıfa kullanıcısıyım
  • hocam yarın bitiyor lig...arkadaş kısa süreli mini bi cup düzenlemek istemiş..seni sabriaga kardeşimizin kurduğu asıl ligimize bekleriz

http://forum.donanimhaber.com/m_27203806/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 5 Aralık 2008; 12:57:44 >
  • küçük bir kaza geçirdiğim için 1 hafta olamayacağım arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.

EDİT : Yatağımı ayarladım tv nin karşısına . ne olursa olsun forever xbox :) ilgilenenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 5 Aralık 2008; 20:24:10 >
  • geçmiş olsun kardeşim....
  • şu an itibari ile gaaraTR son maçımı yaptım ve lig maçlarımı 7 galibiyet ve 1 beraberlik 0 yenilgi ile tamamladım...

böylece sabriaga nın o ufak olan umudu da kalmadı

ee doc kupam nerede
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.