Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÖRENLER GELSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

GÖRENLER GELSİN

aynen 5 kişi içerdeyiz
  • Güzel oyun.

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ans Destroyer -- 6 Temmuz 2013; 1:25:31 >
  • Bi gecenin daha sonuna geldik

Diğer oyunun ssyi kaydettiğim yeri bulamadım egoist değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

Bi gecenin daha sonuna geldik

hep muhabbete dalmaktan başka birşey değil :) sen o arada götürüyorsun parsayı..

neyse güzel oynadın tebrikler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

quote:

hep muhabbete dalmaktan başka birşey değil :) sen o arada götürüyorsun parsayı..

Eline su bile dokemem.hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya server ölüyor yavaş yavaş arkadaşlar şu konuyu konu dışında takılan herkese göstermemiz lazım , mesela ben birinin imzasından görmüştüm ondan öncede konuyu görmüştüm üşeniyordum sonra o imzadan bi bakayım dedim baktım çok zevkli , böyle olmaz konu açıp veya pm atmalıyız bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

quote:

Eline su bile dokemem.hocam

Estgf. Muhabbetin yeter :-)

• quote:

Ya server ölüyor yavaş yavaş arkadaşlar şu konuyu konu dışında takılan herkese göstermemiz lazım , mesela ben birinin imzasından görmüştüm ondan öncede konuyu görmüştüm üşeniyordum sonra o imzadan bi bakayım dedim baktım çok zevkli , böyle olmaz konu açıp veya pm atmalıyız bence

Haklisin. Ben sirami saldim. 15 gunun dolmasini bekliyorum :-)

• akyuz6161'in üstüne tanımam o ne biçim oynuyor öyle

@Heves Baltalayan Adam
  • V_FoR_Bordo_Bere_Cagri adlı oyuncu da hile olduğu bariz belli.

Hangi silahı alırsa alsın direkt kafaya nişan alıyor ve bu siz onun açısına girdiğiniz anda gerçekleşiyor. Hani okla vurmasına bir şey diyemem herkes yapabilir, hızlı bir refleks olabilir. Fakat en dandik tabancayla veya Mp5 ile bile görür görmez bir iki saniye içerisinde tek atar gibi sizi öldürmesi şüphelendirici bir durum. Hile olduğunu düşünmekteyim. Zaten Heves Baltalayan Adam, Windmark ve esquirez de bu konuda bana katılıyorlardı.

Bugün kendisine hile olduğunu belirttiğimiz de ters ters cevaplar vedi ve bir süre sonra küfür etmeye başladı. Küfürlerin görüntülerini özel olarak O rei'ye yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

V_FoR_Bordo_Bere_Cagri adlı oyuncu da hile olduğu bariz belli.

Hangi silahı alırsa alsın direkt kafaya nişan alıyor ve bu siz onun açısına girdiğiniz anda gerçekleşiyor. Hani okla vurmasına bir şey diyemem herkes yapabilir, hızlı bir refleks olabilir. Fakat en dandik tabancayla veya Mp5 ile bile görür görmez bir iki saniye içerisinde tek atar gibi sizi öldürmesi şüphelendirici bir durum. Hile olduğunu düşünmekteyim. Zaten Heves Baltalayan Adam, Windmark ve esquirez de bu konuda bana katılıyorlardı.

Bugün kendisine hile olduğunu belirttiğimiz de ters ters cevaplar vedi ve bir süre sonra küfür etmeye başladı. Küfürlerin görüntülerini özel olarak O rei'ye yolladım.

O Reinin isleri var memlekete gitti. Bilgisayara gecince ilgilenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 6 Temmuz 2013; 22:53:13 >

• selam millet, ben de eski hl oynayıcılarındanım. ben 1.5 sürümünden oynuyordum. Buradaki 1.6 galiba. Link konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Malum ramazanda yaklaşıyor, vakit geçiririz sahura kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamisli

selam millet, ben de eski hl oynayıcılarındanım. ben 1.5 sürümünden oynuyordum. Buradaki 1.6 galiba. Link konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Malum ramazanda yaklaşıyor, vakit geçiririz sahura kadar.

Hoşgeldin hocam öncelikle, arama sonucundan çıkan ilk linke tıklayarak oyunu indirebilirsin. Açık link paylaşamıyoruz mağlum çizerler

Bu arada beyler gece maratonu başlıyor hadi servera

• şuan oyunu indirip gelicem oyunda olan var mıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ekiz

şuan oyunu indirip gelicem oyunda olan var mıdır acaba

Gece vakitleri oluyor şuan varmıdır bilmiyorum sen indir dursun hergece 10 gibi toplanma falan oluyor zevkli oluyor
  • quote:

quote:

Gece vakitleri oluyor şuan varmıdır bilmiyorum sen indir dursun hergece 10 gibi toplanma falan oluyor zevkli oluyor

tamamdırr
  • quote:

quote:

quote:

tamamdırr

Birde sizden bir ricam olucak bu organizasyonu başkalarınada ulaştırır mısınız?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.