Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: hamisli

selam millet, ben de eski hl oynayıcılarındanım. ben 1.5 sürümünden oynuyordum. Buradaki 1.6 galiba. Link konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Malum ramazanda yaklaşıyor, vakit geçiririz sahura kadar.

https://www.google.com.tr/search?q=counter-strike+1.6+v40+non-steam+digitalzone&rlz=1C1GTPM_trTR515TR515&oq=coun&aqs=chrome.0.59j0j57j60l2j0.1601j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Hoşgeldin hocam öncelikle, arama sonucundan çıkan ilk linke tıklayarak oyunu indirebilirsin. Açık link paylaşamıyoruz mağlum çizerler

Bu arada beyler gece maratonu başlıyor hadi servera

eyvallah hocam, en yakın zamanda görüşürüz şimdi indiriyorum.Haydi iyi eğlenceler

• Konuyu yeni farkettim,ufak çaplı bir 'Ziyaret' gerçekleştireyim dedim.E tabi pazar günü sabahın 8'inde kimse olmayınca işsiz güçsüz 'Bounce' da dolandım biraz
     DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)
  • Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Her gece en ölüsü 6 kişi doluyor. Bazen 7 oluyor bazen 9. Ama hedefimiz hep 10'u geçmek bu nedenle konuyu her yere ulaştırıp büyümeye çalışıyoruz. Böyle olursa büyük mapler de oynanabilir. Zaten crossfire'da 8-9 olduğu zaman curcuna oluyor
  • @KeanAtay yeni onur üyemizdir
  • Bende gelirim steam de orjinal var indireyim..geçen sene yine dh den gençlerle oynuyorduk ta ki server hilecilerden oynanmaz olana kadar.. "lido" nickim gelirim ramazanda sahura kadar
    favori mapim stalkyard ama bootcamp de iyidir crossfire dan daha güzel mapler bence.. 26 yaşındayım orta 2-3 te falan internet cafelerde oynardık daha sonra evden cs 1.5 şeklinde devam ettik ama half life ın tadı başka oyunda yok.. mapleri dakika limitiyle değil de frag limitiyle oynamak da daha zevklidir genelde 100 e ilk ulaşan mapi değiştirmiş oluyordu biz oynarken öyle yarışmak daha zevkliydi
  • Cs falan ayrı bu oyun ayrıdır. bende indiriyorum, oynarız

Edit: bilgisayar bağımlısı arkadaş ile oynadık bi 20 dk kadar özlemişim
    Akşam mutlaka girelim beyler kalabalık ayrı güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 7 Temmuz 2013; 12:26:03 >
  • konuyu yeni gördüm iyi oldu.İnternet cafede oynadığım ilk oyun hl. senelerce cafe sahiplerini zengin ettim bu oyun yüzünden neyse akşama görüşürüz nickim 'delici' olur. cafe sahibi ilk oynadığımda bu nicki yazmıştı nostalji olsun :D Yalnız ısınayım oyuna fena oynarım yılların fps oyuncusuyum

edit: oyunu yükledim win8 de açılmıyor launcher.exe bulunamadı diyor, ilk çalıştırdığımda digitalzone updater çıktı update yapamadı sonrasında oyun açılmıyor sorunun çözümünü bilen varsa pm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechanical41 -- 7 Temmuz 2013; 13:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8'de sorun olmazsa bende gelmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voli_Reyiz

konuyu yeni gördüm iyi oldu.İnternet cafede oynadığım ilk oyun hl. senelerce cafe sahiplerini zengin ettim bu oyun yüzünden neyse akşama görüşürüz nickim 'delici' olur. cafe sahibi ilk oynadığımda bu nicki yazmıştı nostalji olsun :D Yalnız ısınayım oyuna fena oynarım yılların fps oyuncusuyum

edit: oyunu yükledim win8 de açılmıyor launcher.exe bulunamadı diyor, ilk çalıştırdığımda digitalzone updater çıktı update yapamadı sonrasında oyun açılmıyor sorunun çözümünü bilen varsa pm lütfen

aynı sorun bendede vardı hatayı google de arat + masa üstüne gelen hl ye sağtıkla uyumlulukta sp3 yap belki çalısır güncelleme hatasını google de arat önce

•  DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tony -- 7 Temmuz 2013; 16:06:06 >
  • Server iyi hoşta , sürekli crossfire olsa ve dh dışında insanlar gelmese tadından yenmez olacak. Şifre koyulabiliyor mu servera ?
  • REZ ! Adam kingdom rush oynuyor bu adamla half life oynanmaz mı ? :) Dostum ne yapıyoruz şimdi hemen gömüşelim ramazan gecelerinde dost olalım :)
  • link yollayın bizde gelelim
  • sXe neden iptal edildi, hilenin olduğu oyunlar zevk vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

@KeanAtay yeni onur üyemizdir

Foruma girince neymiş bu alıntı diye merak ettim, bir de ne göreyim: sevindim teşekkürler
  • Nuke açılınca direk nuke kurmaya koşmalar fln. . Her serverda bu kafada elemanlar olması sevindiri

Crossfire dışında ki haritalar stratejiden yoksun haritalar ben bunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haligarsi -- 7 Temmuz 2013; 18:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

link yollayın bizde gelelim

pmyi çaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

link yollayın bizde gelelim

pmyi çaktım

Çabucak indi bağlantıyı yapayım ifadenizi alayım :D
  • " rio " adında ki arkadaşa ip ban atıldığını sanıyordum ? Bu arkadaş serverda halen küfür üstüne küfür ediyor.
  • çoluk çocuk doluyor serwer hile açıyolar ilgilenende yok
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.