Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8.1 kullanıyorum arkadaşlar malesef oyun açılmadı:(
  • Açılın geliyorum beyler
  • rio adındaki öküz bu forumdan mı ?
  • wallcılar banlansın böyle olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Windows 8.1 kullanıyorum arkadaşlar malesef oyun açılmadı:(

Oyun klasöründe HL.exe'den çalıştırın. Uyumluluk XP SP3 yönetici modunda.
  • imzama eklemek istiyorum pm yoluyla verirseniz server imzasını bende koyarım imzama.
    şöyle logolu falan bişeyler yapın mümkünse
    bu arada adminlik satılacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

wallcılar banlansın böyle olmuyo

banlansa da isim değiştirip ya da modem resleyip geliyor hocam uzun vadede bunun önüne geçemiyoruz. fakat aktif adminler olduğunda önlenebiliyor ancak
  • wall kullananlar var, ne zevk alıyorlarsa. bok ediyorlar oyunu
  • şu anki yeni map bounce yerine gelsin bence crosfire ile değişmeli iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

" rio " adında ki arkadaşa ip ban atıldığını sanıyordum ? Bu arkadaş serverda halen küfür üstüne küfür ediyor.

modem resleyince IP değişiyor diye biliyoruz hocam.

o olmasa bile bizim serverdaki cfg'lerde sorun var sanırım harita değişince ya da restart gelince banlı listesi resetleniyor. onlarla uğraşırken ben de serverla ilgili sıkıntı yaşadım şu an sağlıklı giremiyorum. şu an teknik ekiple görüşüyoruz bunların hepsini gidericez.

server biraz hareketlenince rio mio damlıyor. işsiz güçsüz adamlar. hepsini halledicez.

teknik ekiple bu sorunları çözünce o IP ile ve o nick ile bir daha hiç giremeyecek. fakat nick değiştirip modemi de resetleyip gelirse gerçekten elimizden bir şey gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

REZ ! Adam kingdom rush oynuyor bu adamla half life oynanmaz mı ? :) Dostum ne yapıyoruz şimdi hemen gömüşelim ramazan gecelerinde dost olalım :)

eyvallah hocam. Kingdom Rush 1'i komple Achivementları ile birlikte bitirdim Premium hesap ve bölümler de dahil, KR:Frontiers'in Flash için çıkmasını bekliyorum

hocam bekleriz. bu akşam teknik ekiple konuştum yarına kadar bir dizi test yapılacak ve ban-hilenin önüne geçilmesiyle ilgili bir takım konular çözülecek.
    Genel bir duyuru yapayım arkadaşlar sXe kaldırıldı çünkü çoğu kişi, %90, sXe ile oyuna giremiyor. Oyun 98 yapımı ve çok oynayan kalmadı haliyle sXe de bu oyunla ilgili uyumluluk sorunlarının üstüne düşmüyor. sXe gelsin diyenlerin de %90'ı sXe'yi yüklersek servera giremez heralde, onlarda da oyun sXe'yi görmez. Daha önce denedik, böyle oldu.

Normalde rio gibi tipler girmiyordu artık fakat server yine çok hareketlenmeye başlayınca bunu sezip tekrar bastılar. biz de akşamları giriyoruz sadece, gün içerisinde müdahale şansımız olmuyor.

Fakat yeni bir formül tespit ettik, artık modem resleme, isim değiştirme fayda etmeyebilir bu adamlar için. Bakalım yarın akşama kadar teknik ekip çalışacak. Bu sırada server restartlanabilir zaman zaman. İdare edin. Bu akşam da hız kesmeden oynayalım ben de girdim serverdayım şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

imzama eklemek istiyorum pm yoluyla verirseniz server imzasını bende koyarım imzama.
    şöyle logolu falan bişeyler yapın mümkünse
    bu arada adminlik satılacak mı?

serverın bir sonraki ayında maddi katkıda bulunursanız admin olabilirsiniz hocam onun dışında tanımadığımız, oyunculara nasıl davranacağını bilmediğimiz kişilere adminlik vermek istemiyoruz. kaldı ki biz bile bazen yanlış karar verebiliyoruz, hile sanıyoruz bazen çok çok çok iyi oynayanları. ince eleyip sık dokumamıza rağmen.

bu serverın devamlılığı için para veren adam bir şeyleri önemseyen bir insandır. admin takımında olduğunda da tabi ki onla konuşacağız dialog içinde olacağız. zaten aslında buna çok gerek de yok DH'den fevri davranan adam çıkmaz

HERKES FORUMDAŞ. İYİ FORUMLAR.

edit: oyundayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 7 Temmuz 2013; 22:22:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

REZ ! Adam kingdom rush oynuyor bu adamla half life oynanmaz mı ? :) Dostum ne yapıyoruz şimdi hemen gömüşelim ramazan gecelerinde dost olalım :)

eyvallah hocam. Kingdom Rush 1'i komple Achivementları ile birlikte bitirdim Premium hesap ve bölümler de dahil, KR:Frontiers'in Flash için çıkmasını bekliyorum

hocam bekleriz. bu akşam teknik ekiple konuştum yarına kadar bir dizi test yapılacak ve ban-hilenin önüne geçilmesiyle ilgili bir takım konular çözülecek.
    Genel bir duyuru yapayım arkadaşlar sXe kaldırıldı çünkü çoğu kişi, %90, sXe ile oyuna giremiyor. Oyun 98 yapımı ve çok oynayan kalmadı haliyle sXe de bu oyunla ilgili uyumluluk sorunlarının üstüne düşmüyor. sXe gelsin diyenlerin de %90'ı sXe'yi yüklersek servera giremez heralde, onlarda da oyun sXe'yi görmez. Daha önce denedik, böyle oldu.

Normalde rio gibi tipler girmiyordu artık fakat server yine çok hareketlenmeye başlayınca bunu sezip tekrar bastılar. biz de akşamları giriyoruz sadece, gün içerisinde müdahale şansımız olmuyor.

Fakat yeni bir formül tespit ettik, artık modem resleme, isim değiştirme fayda etmeyebilir bu adamlar için. Bakalım yarın akşama kadar teknik ekip çalışacak. Bu sırada server restartlanabilir zaman zaman. İdare edin. Bu akşam da hız kesmeden oynayalım ben de girdim serverdayım şu an.

dostum bu gece bişiler atıcak mıyız :) ondan haber ver bize :D

• can sıkıntısından :)

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

• Half life bahane, server şahane.
  • Bi ara gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Windows 8.1 kullanıyorum arkadaşlar malesef oyun açılmadı:(

Oyun klasöründe HL.exe'den çalıştırın. Uyumluluk XP SP3 yönetici modunda.

Denendi çözülmedi
  • Up up! Beyler 9 kişiyiz şuan gelenleri bekleriz
  • @BLooD_STaiN Ah be hocam girseydin keşke En son 9 kişi oynuyorduk ama girip yarım saat oynayıp çıkanlar dahil saat 10'dan beridir 20-30 kişi girmişizdir yani. Bounce'ta bile banko 6 kişiydik.

Bu arada @teknowiki örneğinde gördüğümüz gibi servera bi girip çıkmayın birkaç gün bakın gerçekten seversiniz. Öğlen vakti hileciler uçuşur ama geceleyin adminler de girince hiçbiri girmiyor. Mesela @Yağmurun Sabahı da tam 22.00'a doğru girdi, baktı boş, geri çıktı, bi daha da girmedi Böyle yapmayın beyler, 11'de falan doluyor, gece 3'e kadar bitmiyor.

Yeni katılanlara eğitim niteliğinde bir mesaj oldu. Yeni arkadaşlara hoşgeldin diyor ve uzun süreli oyuncularımız olmalarını diliyorum.

• 7'den beri ara ara giriyorum üstad, dediğin gibi hileciler oluyordu. Saat 11 gibi girdiğimde sürekli 9-10 kişi oynadık, gerçekten keyifliydi, admin olduğu için hileciler de yoktu, tertemiz oynadık Emeğinize sağlık üstad, dhye lazımdı böyle bir server, özellikle ramazan arefesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 8 Temmuz 2013; 1:35:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.