Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende eski halflife falan var o olmuyor mu illa bu mu lazım ? gerçi indirdim de neyse. + nasıl bağlanıcaz falan ilk sayfada var mı bilgi bakmadım tamamen üşengeçlikten direkt yazayım dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

bende eski halflife falan var o olmuyor mu illa bu mu lazım ? gerçi indirdim de neyse. + nasıl bağlanıcaz falan ilk sayfada var mı bilgi bakmadım tamamen üşengeçlikten direkt yazayım dedim :D

" tuşuna basıp konsola connect 188.132.232.186:27015 yazıyorsun hocam.
  • quote:

bende eski halflife falan var o olmuyor mu illa bu mu lazım ? gerçi indirdim de neyse. + nasıl bağlanıcaz falan ilk sayfada var mı bilgi bakmadım tamamen üşengeçlikten direkt yazayım dedim :D

zaten sen "nasıl bağlanıcaz" yazsan bile senin gibi yüzlerce PM+mesaj atan kişinin ilk mesaja bakmadığını biz anlıyoruz ekstra açıklama yapmana gerek yok (ve gördüğün gibi cevap vermiyorum tek tek)

Harita konusunda ise, server şu 2 gündür hareketlendi tekrar Konu Dışındaki konu sayesinde. Yoksa eskiden çok kalabalık olmadığı için crossfire'da 6 kişi varsa başka map'e geçince 3 kişi kalıyordu onlar da kimse kalmadı diye çıkıyordu. Şimdi oyuna aç bi kitle var. %50'si çıkmıyor, her mapi oynuyor. Belki bikaç gün oynadıktan sonra onlar da crossfire'dan sonra serverı terketmeye başlar. Ama 10 kişinin %50'si terketse bile yine oynayacak 5 kişi kalır.

Yani biz eskiden 3 map yapıyorduk zaten stalk-cross-bounce diye. Fakat kitle azaldı zamanla konu dışında reklamımız olmayınca onun için 2'ye indirdik. Şimdi ortam azcık daha hareketlensin 3'e çıkacağız kısmetse

• abi bounce gibi dandik silahların saçmasapan yerlerde bulundğu bölüm niye açılıyor anlamış değilm herkes çıkıyor hemen haklı olarak bootcamp varken bounce açılası çok saçma
  • nick : Romeo ! :) Artık aranızdayım gençler arada bir netim kopabilir birz önceki gibi :(

Beyler Windmark hanginizse bir daha bounce da o oynarken ben çıkıyorum. Böyle zevksiz bir oyun olamz ya. almış pusmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 8 Temmuz 2013; 21:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

zaten sen "nasıl bağlanıcaz" yazsan bile senin gibi yüzlerce PM+mesaj atan kişinin ilk mesaja bakmadığını biz anlıyoruz ekstra açıklama yapmana gerek yok (ve gördüğün gibi cevap vermiyorum tek tek)

Harita konusunda ise, server şu 2 gündür hareketlendi tekrar Konu Dışındaki konu sayesinde. Yoksa eskiden çok kalabalık olmadığı için crossfire'da 6 kişi varsa başka map'e geçince 3 kişi kalıyordu onlar da kimse kalmadı diye çıkıyordu. Şimdi oyuna aç bi kitle var. %50'si çıkmıyor, her mapi oynuyor. Belki bikaç gün oynadıktan sonra onlar da crossfire'dan sonra serverı terketmeye başlar. Ama 10 kişinin %50'si terketse bile yine oynayacak 5 kişi kalır.

Yani biz eskiden 3 map yapıyorduk zaten stalk-cross-bounce diye. Fakat kitle azaldı zamanla konu dışında reklamımız olmayınca onun için 2'ye indirdik. Şimdi ortam azcık daha hareketlensin 3'e çıkacağız kısmetse

Bounceyi kaldır hocam ya birde hiçmi admin yok aga 2-3 map yükleyin bir map vardı duvarda gizli yerler vardı içerde tüm silahlar vardı harika map 2012 li biseydi onu bulursan yükle bonuce kadar zevksiz bir map yok hocam admin yollayın oyuna

• Haydiyin beyler servere go
  • Beyler kendi logonuzu yapabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 9 Temmuz 2013; 1:04:05 >
  • Uyumak yok, ilk sahur bugün
  • Bu gece neydi böyle

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

Şaka maka 15 kişi olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 9 Temmuz 2013; 1:48:20 >

•  DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

BU NE LA?! Bekleyin ben de giriyorum

edit: harita Cross'a geçince 9 kişi kalmış tezat mıdır nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 9 Temmuz 2013; 1:51:42 >
  • Ban yedik bi saygısızın yüzünden adam wall acmıs sw gelmiş böyle rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Ban yedik bi saygısızın yüzünden adam wall acmıs sw gelmiş böyle rezillik.

Ban yemedin hocam teknik bir arıza oldu, bana da ban yedin dedi zaten server. Şimdi girebilirsiniz.
  • Bu lag bende mi oluyor sadece ? Ilk girdikten 5-10 dk da birşey yok ama sonra pingin 100ün üzerine çıkıyor her seferinde. Oynuyamıyorum ping dolayısı ile :(
  • Yarından itibaren her gece sahura kadar aranızda olacağım beyler. Gençliğimin oyununu özledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boot_Camp 3. map olarak eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Bu gece neydi böyle

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

Şaka maka 15 kişi olduk

4 kişi bizim tayfa, yeni geldik

• beyler oyundayım gelecek olan varsa kapışalım az
  • evet beyler, mouse sipariş vermiştim, geldi. Artık bende oyundayım :)
  • Beyler gelin hl atalım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.