Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknowiki

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Yazık oldu güzelim servera

Şimdi para toplasan yarın sabaha yeni server açarsın. Biz de burdan duyururuz yarın geceden itibaren topluca o serverda oynarız artık bundan sonra.

Üstad benimde sınavlar başlayacak ilgilenemem. Başka gönüllüler lazım bu işi yürütebilecek.

Aynen ben de haftaiçi 4 gün yaz okuluna gidiyorum zaten. Bitince de tatile falan giderim.

• deminki oyunda "biz de zoom açılmıyor buna yem oluyoruz" derken neyi kast etmiştiniz rockonur'a mı dediniz bana mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

gelin arkadaşlar 4 kişi var ara ara 5 6 oluyor gelin

Geliyorum hocam, ekip sağlamsa sahura kadar bile gidebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 9 Temmuz 2013; 23:38:01 >
  • Rio denilen hileci ..... banlanmadan oynanmaz bu oyun arkadaş
  • Crossfire açıldı beyler gelin.
  • sxe.injected hile duvarı değilmi niye kurulması zorunlu değil;? Şu hilecilerin icabına bakılsın yav
  • burada oynayan çoğunluk sanırım ilk defa hl oynuyor ortalama bir oyuncuya direk wh diyolar diğer swlara hiç girmiyorlar sanırım
  • ya steamde fps 100.5 oluyor ya bu ne ya!!

çözümü yokmu beyler bunun
  • Arkadaşlar oyunu kurdum bir hevesle. Ama çift tıklıyorum açılmıyor oyun :( neden olabilir
  • Hadi beyler girelim sahura kadar. Up up!
  • quote:

Hadi beyler girelim sahura kadar. Up up!

Hocam bi yardım edin de gireyim bende.. Oyunu kurdum çift tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. Açılmıyor yani. Yönetici olarak da denedim yine olmadı. Neden ola ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Hocam bi yardım edin de gireyim bende.. Oyunu kurdum çift tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. Açılmıyor yani. Yönetici olarak da denedim yine olmadı. Neden ola ki ?

Hocam xp uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin bi, düzelebilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

nasıl hile diyorlar rio uçuyordu kardeşim wh demiyoruz bildiğin hileydi

Adam uçuyor tek levye darbesiyle öldürüyor. Birde o tek darbeyi mutlaka kafaya denk getiriyor. Nasıl bir mouse kontrolse.. Okatar la anında görüntü :) zoomsuz headshot.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam eyvallah başka bi şekilde hallettim.

Hangi servera giriyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi servera giriyoruz

" tuşuyla konsolu açıp connect 188.132.232.186:27015 yazıyorsun hocam, ilk mesaj da da yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi servera giriyoruz

" tuşuyla konsolu açıp connect 188.132.232.186:27015 yazıyorsun hocam, ilk mesaj da da yazıyor.

Onu okudum da sonradan hile var şuraya girin buraya girin mesajları vardı ondan sordum dostum
    Zaten yine bozuldu açmıyor hiç oyunu :(

• Hileci dolu ya oynanmaz bunlarla. Map değişiyor beraber çıkıyoruz adamda bidünya silah var bazuka vs. Soğutuyorlar oyundan..
  • rio bir aydır zaten gelip giden birisi hileci olduğu defalarca onaylandı

"ok" diye bir kullanıcı vardı yalnız bugün oyuna girdiğimde rockonur ona küfür etmişti ve rockonur o konuda tamamen haksızdı. Çünkü "ok" tamamen temiz, kendi arkadaşım olduğundan biliyorum. Hile kullanan birisi değil. Zaten bounce haritasında malum tepeye geçip oku alan kişi rahatlıkla bayağı adam vurabiliyor, hemen hile damgası yapıştırmayın adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 10 Temmuz 2013; 3:43:59 >
  • Az önce bir giriyim dedim. Biraz oynadım yine bu @rockonur denen adam vardı. Kendisini rahatlıkla vurabiliyorum, üst üste vurunca hile olduğumu iddia etti. Hepsini geçtim adam ana avrat sövüyor.

Kanıt alamadım, fraps açık değilmiş fotoğraf çektiğimi sanıyordum. Elbet yine küfür edicek ben yine de bilginize sunayım.

Düzeltme : Fotoğraflar geldi, özel mesaj olarak attım herbirinize.

Eğer zıplarken ok ile birini vurabiliyorsanız rockonur size küfür ediyor, direkt hileci sayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 10 Temmuz 2013; 3:44:46 >
  • Yav olayi ne guzel carpitiyorsunuz bugun gunduz alti-yedi kisi ok ve joke a ayni seyi soyledi. Bir iki kisi daha vardi yaptiginiz hep ayni sey cunku hilenin kullanimi ayni. Ben kuleden bahsetmiyorum crossfire da adam oktan baska bisey almiyor koseden doner donmez adam indiriyor. Biz bu oyunu ilk ciktiginda siemens marka pc lerde oynadik toplama pc diye bisey yokken. Ilk internet cafrlerde. Hileyle normal oyunu ayird edebiliyoruz anlayacaginiz. Kendinizi kandirirsiniz gencler. Ben oyununda degil haksizligindayim. Oynamayiz olur biter onemli mevzu degil. Kahveden adam toplar gibi on kisiyi bana karsi mentionlamis heyeanli ergenek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.