site 30.000$ forumla beraber 60-70.000$ arşivle beraber 100-120.000$ türkiye şartları için geçerli değil o ayrı
Kullanıcılarıyla beraber ise dünyalara değer...
benimle birlikte paha biçilemez
insanlara yaptığı eşsiz güzelliklerden bilgilendirmeden ve geyikten,paylaşımından ve matadorlarından(moderatörlerinden) dolayı çok şükranlarımı sunar ve tam olarak 100 yeni ytl kuruş veririm......(o kadar bozuğum var...........)
quote:
Orjinalden alıntı: ShenLong
Kullanıcılarıyla beraber ise dünyalara değer...
forum kapanmıştır söylenecek bişey kalmadı
Ama dünya ne kadar??
Çocuk: Baba,beni ne kadar seviyorsun?
Baba. Dünyalar kadar.
-Dünyanın değeri ne kadar?
-Beş para etmez.
Ne 3000$ ne de 5000$.Sadece sunucuyu al?rs?n?z. Forum yaz?l?m? lisanl?.ASPlaygroung bu sürüm için ne fiyat biçmi? bakabilirsiniz. Forum yaz?l?m?n?n üzerine sürekli, daha iyile?tici scriptler kodlar vs. yaz?ld?. Bunuda ekleyin. Bu haliyle elinizde 0 kullan?c? ve 0 post bir forum ve sunucu olu?mu? oldu.Sitenin bunca hiti. eme?i. yap?lan haberler. yorumlar öneriler...
helalinden bir acik cek vereyim. daha fazla veremem butcem kaldirmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: babydoll
Ama dünya ne kadar??
Çocuk: Baba,beni ne kadar seviyorsun?
Baba. Dünyalar kadar.
-Dünyanın değeri ne kadar?
-Beş para etmez.
Bence sen de dünyalara değersin... (şaka şaka) Diktir onu diktir...
site satışı zaten tü kayıtlı kullanıcı üzerindeki scriptler ve reklam sözleşmeleriyle beraber devir şeklinde yapılır
10 bin dolar civarı gider 100 bin dolar ödüyen arkadaşlara sadece gülüyorum
millet fazla atmış dolarları bol buldunuz heralde sanki arsa veya garimenkul alıyosunu be kardeşim nedir yani sanki kar getiren bişeymiş gibi sallamışşınız etse etse 1bin dolar en fazla
Elbette, bir masraf tablosu oluşturmak istedim sadece. Bu açıdan site fiyatı hakkında yorumda bulunabilesiniz diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme