Şimdi Ara

Donanım Haber'e Çok Teşekkür Ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili DH üyeleri ve sitenin kurulmasında emeği geçen insanlar,

Ne zaman bilgisayar veya donanım ile ilgili bir sorunu aratsam karşıma çıkan ilk site hep DH oldu. Sorunlarımın çoğuna bu site sayesinde çözüm buluyordum ama üye olup konu açmak, cevap yazanlara teşekkür etmek aklımdan geçmemişti. Bu zaman kadar üye olduğum çoğu forum oyunla ilgiliydi ve insana ilginç gelen rütbeler ve şekillerle süslenmişti profiller. Reklam olmasın diye isim veremiyorum ama eminim zamanında konu açıp yorum atanlar bu rütbelere erişmişlerdir.

Bundan yaklaşık 8 sene önce 2011 yılında sanırım piyasada çok nadir bulunan bir ürünü arıyordum (DJ HERO) ve yine karşıma bu sarı site çıkmıştı. En sonunda üyelik almaya karar verdim. Genelde konu dışında takılırken buradan satış yapıldığını öğrendim. 23 Eylül 2011 tarihinde GTA Complete Edition'ı satışa koydum ve hiçbir referansım olmamasına rağmen bana güvenen SquallTr nickli kullanıcı sayesinde satış hayatıma başladım. Bu site sayesinde birçok alışverişim oldu.

Ben minimal bir insanım, hayatımda aktif bir amaca hizmet etmeyen eşyaları bulundurmak beni rahatsız eder. Az önce de bulunduğum şehir itibariyle satamadığım kulaklığımı DH sayesinde satınca, bu satırları yazmak içimden geldi. Böyle bir imkan oluşturdukları için kurucuları tebrik eder ve teşekkür ederim.

Daha sonraları bir Youtube kanalı açtım ve pek sosyal biri sayılmazdım. Videolarımı burada paylaşarak 30-35 kişiye ulaştırabiliyordum. Bu bir kar topu etkisi yaptı ve birkaç yıl sonra söylemesi ayıptır 47.000 izleyiciye ulaştım. Bunda bu sitenin etkisi büyüktür.

Bu sitede sadece bir kullanıcı ile aramızda sorun oldu, o da benden kaynaklanıyordu ve bahsetmek istemiyorum çünkü bugün bile utancını yaşarım. Kendisinden özür diliyorum.

Bu site her gün aktif olarak uğradığım Facebook, Twitter gibi bir yer oldu. Günde 5 defa girmezsem rahat edemiyorum.

Özetle teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• İyi forumlar hocam
  • Hocam kanalının linkini atar mısın? Teknosalı videonu izlerdim zamanında izleyesim geldi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam kanalının linkini atar mısın? Teknosalı videonu izlerdim zamanında izleyesim geldi yine
    PM gönderdim.
  • Millet dışarıda hayatını yaşıyor sen kendini DHye kanıtlamaya çalışıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Millet dışarıda hayatını yaşıyor sen kendini DHye kanıtlamaya çalışıyorsun
    Basit bir teşekkür mesajının altında alt anlam aramayınız. O mantıkla bize faydalı / yardımcı olmuş her şeye teşekkür etmek kendini kanıtlamaya çalışmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.