Bildirim
Donanım Haber, Las Vegas'da: Şov başlamak üzere!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kral
-
İlk defa düzgün uykusunu almış dinlenmiş ve kendine bakmış bir halde gördüm böyle devam etmesini umarım Erdi abinin...
-
Erdi Bey,sitedeki tüm haber moderatörlerinin örnek alması gereken birisisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi kıskanıyorlar mı erdi abi ? :D
-
Yerimizi alalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dünyanın en büyük teknoloji şovumu herkes mwc yi bekliyor.
-
Eskiden bu fuarları sabırsızlıkla beklerdim, şimdi umrunda bile değil. ÖTV KDV, yüksek kur fiyatları, gittikçe düşen alım gücü nedeniyle ancak ekrandan bakıyoruz. Ayrıca DH iyice tahammülsüz bir site oldu, adminler siyasi görüşlerine göre yorum siliyor ve ceza veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehri tanıtan çekimi, müzikleri çok beğendim. Hangi kamera ile çekim yaptınız? Görüntütülerden gezi programıda yapılırmış :)
-
erdi bey amerikanın kamyonları bile bir başka güzell degilmi ama yaaaaaaa :)
not: dakika 2:45 :):):):)
-
Emeğine sağlık.
-
What happens in Vegas stays in Vegas:D -
uçakta pubg oynanıyomu diye bakcam derken yine pörtlücek dedim
ama biraz uyumuş iyi evet yerde yeterince uykusuz bırakıyor namussuz
erdi abi asus pg35vq getir bi tane kurban olim
-
abi herşey bi tarafa ömür gelip geçiyor bizde oralara gidermiyiz.. :(
yaş olmuş 35
Eskiden bu fuarları sabırsızlıkla beklerdim, şimdi umrunda bile değil. ÖTV KDV, yüksek kur fiyatları, gittikçe düşen alım gücü nedeniyle ancak ekrandan bakıyoruz. Ayrıca DH iyice tahammülsüz bir site oldu, adminler siyasi görüşlerine göre yorum siliyor ve ceza veriyor.
|
Bizi kıskanıyorlar mı erdi abi ? :D
|
İlk defa düzgün uykusunu almış dinlenmiş ve kendine bakmış bir halde gördüm böyle devam etmesini umarım Erdi abinin...
|
kral
|
Şehri tanıtan çekimi, müzikleri çok beğendim. Hangi kamera ile çekim yaptınız? Görüntütülerden gezi programıda yapılırmış :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X