Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5 Yeniden Satışa Sunulduğunda Nasıl Ön Sipariş Verirsiniz? Anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex_n0isy -- 26 Eylül 2020; 13:4:47 >
  • Kutulu şekilde sokabiliyor muyuz? Kimse net bir şey bilmiyor. Koskoca forum ailesi. Atıyorum konsolu uçak içinde çantalı bir şekilde sokup. Kutuyu açıp düz hale getirip valize koysak olmuyor mu? Kollar, Kablolarda valiz içinde olur. İlgili yasa dediğiniz 435 Euroya kadar sorun olmadığına dair yazı mı?
    Net bir şeyler öğrenip konuya öyle dahil olsak daha iyi.
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    2 ay once PS4 Pro Last of Us Part 2 Bundle aldim Bulgaristan’dan ve kutulu bir sekilde soktum arabanin bagajinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükten geçirirken sıkıntı oluyor mu ? Tecrübe eden bilgi verebilir mi ?

• Olethros kullanıcısına yanıt
    Valla anlamıyom herkes bi sey diyor. Görevliyle alakalı bir olay mı bilemiyorum. Konsollar için gümrüklere gönderilen dikkatli olun uyarısı verilmiş diye yazı okumuştum. Çıkıcağını bildikleri için adamlar her yerden canımızı okumaya çalışıyorlar. Vatandaşını bu kadar seven başka ülke daha yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 26 Eylül 2020; 16:29:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi bakalım kolay gelsin.

Ayrıca size sırf inat bu işi şikayet edenler olacaktır önleminizi alın.
  • Karışık tost çay mı istiyorsun

• Nakit param olsa ben de gelirdim ama malesef öğrenciyiz artık 5 sene sonra alırız işimiz olduktan sonra gelişmeleri takip edeceğim ama konuyu güncel tutun daha vakit var gerçi ama en azından 1-2 fotoğraf çekilip topluca anı kalır buraya da atarsınız PS5 ler ile beraber
  • Hocam yaz benide Şu an almasamda alma kararım bu yönde gider gezer alır gelirim. Tr fiyatına bile gelse gezmek benim için büyük kârdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasit82

Kutulu şekilde sokabiliyor muyuz? Kimse net bir şey bilmiyor. Koskoca forum ailesi. Atıyorum konsolu uçak içinde çantalı bir şekilde sokup. Kutuyu açıp düz hale getirip valize koysak olmuyor mu? Kollar, Kablolarda valiz içinde olur. İlgili yasa dediğiniz 435 Euroya kadar sorun olmadığına dair yazı mı?
    Net bir şeyler öğrenip konuya öyle dahil olsak daha iyi.
    Kardesim 430 euroya kadar ister kutulu ister kutusuz sokarsın. Ama eğer 2. Psyi alıcaksan, vergi muafiyeti den yararlanmak İcin kutuyu acıp sokman gerek. Neden böyle yapıyoruz dersen görevliye bu bizim şahsi malımız demek için. Ama işte yerlerse

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Eger kutusundan cikarip oyle getirirse ne diyebilirki hocam . Kendi oynadigim konsol . Ona vergi alacaksa cebindeki telefonada almasi lazim degil mi ozaman . Adam diyecek benim bu kardesim oynuyorum turkiyeye tatile geldim ordada oynayacagim .

• Bulgaria'dan istemediğiniz kadar Ps5 getireyim fakat garanti işine vs. karışmam. Kapalı kutu getirir parayı alırım, gerisi alıcının işi.

Muhtemelen Bg ile Tr fiyatı arasındaki fark garantisiz alma riskine değmeyecek düzeyde olacaktır. Bulgarda her şey çarpı 5 şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matizkafalar -- 26 Eylül 2020; 19:3:43 >
  • Rusya Petersburg sehrine de gidebilirsiniz. 30 günlük geçici giriş izni veriyorlar. Normal vize gibi değil, almasi normal vizeye göre çok kolay.
    Pandemi nedeni ile geçici olarak kalkmış olabilir emin değilim, ama yine de bakmaya değer.

Yunan adalarına bakabilirsiniz, kapıda vize uygulaması ile kolayca gidebilirsiniz. Ulaşım masrafı yok, yüzerek bile gidersniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Eylül 2020; 19:17:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir adet ps5 dijital +dualsense rica etsem

• konsol oyunculuğunu bırakmasam takılırdım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Eger kutusundan cikarip oyle getirirse ne diyebilirki hocam . Kendi oynadigim konsol . Ona vergi alacaksa cebindeki telefonada almasi lazim degil mi ozaman . Adam diyecek benim bu kardesim oynuyorum turkiyeye tatile geldim ordada oynayacagim .
    Bende bilmiyorum. Kıllık yapıp vergi alırlarsa gitmenin hiç anlamı kalmaz. Tr ile aynı fiyata kadar gelebilir

• Yaz kardeşim beni de bavulum yok direk iş çıkışı geliyorum.

• Hocam getirebiliyorsaniz 2 tane alsın herkes letgo da sahibinden de satarsınız bilet parası çıkar.
    Saygılarımla yolunuz açık olsun 👏👏👏

• Bak 155 i ararınn! Vergiler elden gideyahh

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.