Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste de ukraynayı görünce aklıma gelen: Kiev otobüsü (kiev yolcularına rehberden öğütler)

• Benide yazın viyana kapılarına dayanmış osmanlı gibi dayanalım ukraynanın kapısına ps5 için gezer geliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin geldiği tabloya bakar mısınız?
    Bir oyun konsolu almak için bizden çok daha düşük ekonomik büyüklüğe sahip ülkelere gidiliyor, gitme konaklama ürünü alma ve gelme daha ucuza patlıyorsa çok da fazla söze gerek yok zannımca 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gümrük vergiyi öylede böylede patlatacak.

• Aferim böyle aktiviteler konular yani istiyorsunuzki daha cok dikkat cekelim ustumuze hangi akıllı arkadas dusunduyse tebrik ediyorum pankatt falanda acin biz ps5 almaya gidiyoruz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Spotculuga giriyor bu yaptiginiz

Alıntıları Göster
    Yani ne yapmamı bekliyorsun hocam? Kendi Bg'ye gidip alsa garantiyle mi alıcak?
    Servis değilim, satıcı değilim. Başlığa göre yazıyorum.
  • Boyle seyleri bu kadar dillendirirseniz yakinda sinirdan sokmakta imkansiz hale gelecek. Afferin boyle devam afişe edin her şeyi aslansiniz kaplansiniz.

• volkanick kullanıcısına yanıt
    hocam imkan olsa yakındaki ülkeye tünel bile kazılacak duruma geldi.
  • Arkadaşlar gidebilcek tanıdık var Azerbaycan Ukrayna Gürcistan tahmini fiyat ne kadar olur bilgisi olan varmı

• fitamino kullanıcısına yanıt
    İmkansıZ zaten rahat bir şekilde sokamazlar gümrük bölgesindeyim. Xray direk belirecek sonra Türkiyede ederi neyse ona göre faturası beyannamesine bakılarak vergisi kesilecek bunlar yoksa 2 katı ceza olarak vergi kesilecek.. Eskisi gibi 1 tane bedava hakkım var geciririm dönemi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 27 Eylül 2020; 10:12:3 >
  • Hangi ülkeye gideceksiniz bilmiyorum ama biletinizi önceden alıp bilet numaranız ile yurtdışı pcr testi yaptırmanız gerekiyor. Fiyatı 250 tl ve 1 gün sonra test sonucunuz veriliyor. Eğer pozitif çıkarsanız karantinaya giriyorsunuz ve biletinizde yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 27 Eylül 2020; 10:32:24 >
  • Ya hu bi iş yapmaya yelteniyorsanız bari gizli kapaklı aranızda anlaşıp yapın arkadaş bu kadar vizyonsuz olunmazki...

• gurbetçi akrabaları olanlar şanslı kutusuz ambalajsız olarak kendi aracıyla getirebilir diğer türlü gümrükte takılabilirsiniz sınırda el koyma durumları olur uçak yolcuğunu unutun zaten xray'de hemen görünüyor
  • Arkadaşlar gitme hayalinizi bile sevdim ya gidin hayalin her türlüsü güzel

• ucakla gelirseniz havalimaninda dukkanda odediginz kdv yi geri alirsiniz. yuzde20 sanirim avrupa birliginde. ama iceri nasi sokarsinz gumruksuz onu bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romanya'ya gideceğim Ocak'ta. Yaz beni de
  • tax free yapıp o ülke için verdiğiniz vergiyi geri bile alabilirsiniz.girişte bireysel olunca sorun olmaz ama 2-3 tane almışsanız yakalanırsanız sorun olur.yakalanmazsanız bişey olmaz.2-3 kişi toplanıp gidip alıp gelmek mantıklı.yeşil pasaport olana hayat daha güzel otobüsle bulgaristana gidecek sınırdan taksiye binecek.gün boyu gezip geri gelecek.
    telefonlar gibi onlara da imei ban gelir yakındır.uçurum fiyat farkı var çünkü.
  • Ama ben gümrük olayını anlamadım mesela yurt dışına gidecem yanımda ps4 ümü götüremicem mi?

• Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun|

• ps5 fiyat sıkıntısı kaçakçıları harekete geçirebilir alanda satanda memnun olmayacağı bir sıkıntılı sürece girecek lakin tl değer kaybettiği için alan zarar etmeyecek diyebiliriz bence
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.