Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun|

all digital leri kucaklayıp getirebilirisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi uçakla gelirken PS5'i sırt çantamıza kutusuz şekilde atsak herhangi bir sorun çıkarırlar mi ? Bunu çok merak ediyorum.

Ben bir sorun görmüyorum sorarlarsa oynamak için götürmüştük deriz en kötü.

• MA11 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sana birsey demezler ben defalarca yaptım cok uyuz birisine denk gelmen lazim ama otobus olayi benim demek istedigim arkadasin yapmaya calistigi bariz kacakcilik affetmezler valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar kişi konsol almaya gitmek için organize olabiliyoruz ama tepkimizi göstermeye gelince kimse katılım yapmak istemiyor. Üzülüyorum..

Her şeyi geçtim 20-30 kişilik bir kafile gideceksiniz. Bu konuyu takip edecek üç kağıtçılar bireyler aranıza karışıp yurt dışında tenha bir yerde istemediğiniz şeyler yapmak adına girişimde bulunabilirler. Olabilecek gasp olayları için iyi önlemler almanız gerekiyor. PlayStation almaya giderken, paranızdan, ciğerinizden olmayın.

Yurt dışındaki fiyat politikasına baktım en uygunu Ukrayna olarak görünüyor. Vize ve pasaport masrafına da gerek duymuyorsunuz. Kafa kağıdınızla giriş çıkışınızı yaparsınız.

Ha bir de 30 kişi gidip herkesin konsol ve aksesuar bulabileceğini düşünmüyorsunuzdur herhalde. Zaten stok sıkıntısı olacaktır. Kardeş kardeş giderken kim alacak kavgalarıyla yüz göz olmayın.

Ürünleri alacağınız avm’lerde faturalarınızın vergi iadesine yatkın olmasına dikkat edin. Kara yollarında bu biraz zor olabilir ama hava yolları ile yolculuk yapacaksanız. Vergi idesi için mağazada kestireceğiniz Tax Free faturalarını gümrüğe beyan ederek vergi iadenizi alabilirsiniz.

Ha bir de covid var tabi. Sınır kapılarını, hava meydanlarını kaptırlarsa kökten yurt dışı rüyaları hayal olur. Gidecek olanlarda konsol alayım derken covid kapmasın.

Sonuç olarak planlamalarınızı iyi yapın. Umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir. Sevgiler.

• Gençler zorlamayın kendinizi seyehatle daha çok zarar edersiniz.300-500 tl ye gidiş dönüş bana bulgaristan,ingiltere,almanya,italya fark etmez(ab vatandaşıyım) biletimi alacak herkese ps5 getiririm :) uygun fiyatlı bilet tarihleri de veririm.300-500 tl ye gidiş dönüş olan. . Eşime de bilet alırsanız 2 tane ps5 getirirm :) dert değil.
  • Beyler, en güzeli Ukrayna'ya gidiş dönüş 600-700TL bilet parası, konaklama ve orada bir gün harcayacağın desek 1,500TL daha yeriz. PS5 orada 4,500TL'ye geliyor. Biz şuan arkadaşla Ukrayna muhabbetine sıcak bakıyoruz. Değerlendirilmeli
  • Bi' kaç ay sonra virüs ve stok sorunu olmadığı zaman gidip alabiliriz.
  • Benim kafamda Lviv'e gitmek var. Yılbaşına doğru 2 günlüğüne gidip almayı planlıyorum.

PS5 çıkmaya yakın burada birbirimize bilgilendirme yapalım. Misal su Tax Free olayını ben bilmiyordum. Para kartımızda euro olarak mi durmalı yoksa elimizde nakit mi ?
    Hiçte yurt dışına çıkmadım açıkçası nasıl bi ortam oluşuyor bilmiyorum.

• Oedon kullanıcısına yanıt
    Kalabalık grup halinde giriş çıkış yapmayın. Havalimanında şüpheli görülüp konsollara el konabilir. Mümkün mertebe ayrı ayrı gidin.

Arabanız varsa ve İstanbul civarında yaşıyorsanız en uygunu günübirlik Bulgaristan ziyareti olacaktır. İki üç kişi gidip yakıt masrafını aranızda paylaşabilirsiniz, böylece daha uyguna gelir. İstanbul Sofya arası yaklaşık git gel 500 600 lira civarı bir yakıt harcarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Eylül 2020; 19:54:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Eğer herkes 1 tane alırsa sıkıntı çıkmaz. Zira grup halinde hareket etsen dahi bireysel alışverişinden eşyandan sorumlusun.

Getirirken kutuyu açın, sıfır jelatininde kalmasın. Hatta mümkünse kutuyu atın, çıkarken de yanımdaydı oynamadan duramıyorum der geçersiniz tertemiz :D
  • bugun gelen zamdan sonra bu konuyu dikkatle takip edeceğim
  • Aha zamlar geldiğine göre Donanım Haber PS5 almıyor diyelim mi artık

• Üzülerek beni listeden çıkarmanızı rica edeceğim.

Ps store da ki oyun fiyatlarının Son geldiği nokta hiç iç açıcı değil. Şimdiden 700 liraları gördük bile. 2021 de hem Euro artışı hem de artık 80 euroluk oyun fiyatları ile 1000 liraları göreceğimiz kesinleşmiş durumda. Hele gow falan çıkana kadar dövizin durumuna göre 1200-1300 lira falan bile görebiliriz hiç şaşırmam.

Velhasıl kelam playstation 5 almaktan cebimi düşünerekten vazgeçmiş bulunuyorum

Bu kadar paraya kendimi daha çok eğlendirecek şeyler bulabilirim. Konsolda oyun oynamak için bu kadar kendimi zorlayamam....

• Oedon kullanıcısına yanıt
    Eşeğin aklına niye karpuz kabuğu sokuyorsun hocam? Adam belki de uyardığını görmese dediklerinizi yapmayacak aklına gelmediğinden.

Ben de benzer şeyler yazacaktım ama sonradan vazgeçtim kötü niyetli insanların aklına getiririm diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 28 Eylül 2020; 3:7:41 >
  • Abi tek tek gidin de dikkat çekmeyelim 😂
  • Beni de listeden cikarabilirsiniz 2 seneye kalmaz euro 11 12 olur sony affetmiyor basiyor zami hic bib oyun 1000 lira felan verilmez degmez de getirmesinde pek bisey yoktu ama bi oyuna 700 verilmez

• Beni de listeden çıkarın arkadaşlar. Hadi git gel vs 5 6 bin i gözden çıkardık da. Bir oyuna 700 800 1000 TL verecek göz yok bende. Enayi değiliz yemişim ex ini. Oynamam ekmek su değil bana.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.