Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bir hayal ettim. Akşam akşam iyi güldürdünüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otobüs hangi duraktan kalkacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce saçma geldi ama Sırbistan fikri hiçte mantıksız değil. 1-2 günde gezip tozsan cidden çok faydalı bir aktivite olur.

Konuyu gerçekten ciddi olarak ele alan varsa. Fiyat araştırmasını yapıp yani sağdan soldan duyma ile değilde gerçekten cebimizden ne kadar çıkacak ona göre karar versek.

Ayrıca uçak bileti önceden alınırsa çok daha ucuza alınabilir diye düşünüyorum. Bosna, Makedonya falan oralarda nasıldır durum.
  • Beni de yazın lo ,ps5 alacağımdan değil,eğlence olur , he bir tane alır gelir burada bir arkadaşa neyse satarım başkasının da işi görülsün ,yoksa oyunlara kafa patlatmak , oynamak bana zor geliyor artık , kafa almıyor...
  • Yaz beni yaz diyonuz da bu kadar adamı koronadan dolayı bir otobüse alırlar mı? Pandemi kuralı uygulanmıyor mu

• güzel fikir bence corona olmasa iyi olurdu
  • Geri dönüşte hepimizin elinde ps5 olunca vergiyi kitleyebilirler 😀 ama denemeye değer beni de yazın hocam.

• Ukrayna falan olursa gidebilirim yalnızlık canıma tak etti
  • Abi siz ciddimisiniz 😃

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Abi güldürdün valla hayalettimde

• Ciddiyseniz yazın benide.

Amazon dan alamadık bari yurtdışına çıkıp alalım.

Gereksiz daha fazla vergi vereceğime 1 günde olsa yeni yer görürüm hiç değilse.

• Soruldu mu bilmiyorum ama Azerbaycan'da durumlar nasıl orada da pahalı mı?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    acaba?
    ben de hocam bi oculus quest 2 falan almak istiyorum ya link kablosu falan beraber. ah TÜRKİYEM. batırıolar bizi. ön sipariş açık deil bize gene :P bakalım kaç tl den çıkacak 299 dolarlık şey.
  • Bosna hersek'te 4 yil yasadim. univerzalno'dan alışveriş yapabilirsiniz. saraybosna çarşıda yerleri. güvenilirdir. çok alışverişim olmuştur. ps 5 şu an 560 euro 5000 TL

• Ben anlamıyorum şimdi biz bu ps5i kutudan çıkarıp çantamiza soksak "Gittiğim yerde yanımda götürdüm otelde takip oynadım" diyemez miyiz? Hayır adamlar ps5i gerçekten türkiye'den alan adama da mı vergi kesecekler nedir bu para koparma amacı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Batum'dan elektronik cihazlar uygun fiyatlara alınabiliyordu, şimdi Gürcü Larisi bile TL'yi solladı malesef. Ama yine de TR fiyatından uygun olacaktır.

• Almanyadan getirebilirim, arabayla geliyorum,5 adete kadar getirilir
  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt
    iyi olur hocam zahmet olmazsa ben bir adet dijital sürüm rica edebilirim.
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakasız ama oculus şu an facebook hesabı gerektiriyor. Bayağı sıkıntılı o yüzden. İleride steamvr desteğini falan da kaldırabilirler. Haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.