Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su korona olmasa bulgaristandan ben ufak ufak getirirdim size makul bir fiyata ama sinirdan gecmesi bu aralar cok zor pcr test falan ugrasilmaz. normalde mevzuata gore bir kisi yaninda 1 adet oyun konsolu gecirebilir ama tabi bu vergiden dolayi yeni bir duzenleme geldiyse bilemem onu iyi arastirin gitmeye niyeti olanlar varsa.
  • facebook ta playstation grubunda birisi amazondan almış ps5i 4700e vergiler dahil amazon ekliyormuş sipariş anında nasıl oluyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    https://bionic.com.cy/products/c/motherboards /https://www.stephanis.com.cy/en /https://bestbuycyprus.com/ bir iki site attım karşılaştırma yap ama almak için nene dede kktc yerli olması lazım ki o tarafa gidebilesin. Yoksa almıyorlar geldin vatandaş oldun bir şey değişmez rum polisi tam ......'dır. T.C vatandaşlarını zaten almıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

su korona olmasa bulgaristandan ben ufak ufak getirirdim size makul bir fiyata ama sinirdan gecmesi bu aralar cok zor pcr test falan ugrasilmaz. normalde mevzuata gore bir kisi yaninda 1 adet oyun konsolu gecirebilir ama tabi bu vergiden dolayi yeni bir duzenleme geldiyse bilemem onu iyi arastirin gitmeye niyeti olanlar varsa.
    Bulgaristan PCR testini kaldıralı neredeyse 1 ay oldu. Edirne, Bulgarlar tarafından işgal altında şu an
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Kılık kıyafet cebindeki para vs vs.

• Bulgaristana konsol almaya gidipte mahsur kalan gençlerin dramı diye haber olur valla
  • Covid-19 olmak isteyenler :)
  • Beni de yazin ciddiyim alalim gelelim adamlar bildigin alanen bizle alay ediyo. Cihaz kadar vergi istiyor bunlara oyle saça böyle tarak hadi bakalim

• Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun|
  • dobravaçi komşii
  • Birde koronodan dolayi karantinaya girersiniz haberlere cikarsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Ne günlere kaldık eskiden Bulgaristan ucuz diye benzini kaşarı herşeyi ordan alırdık şimdi dünya tersine döndü sanki Bulgarlar Türkiye ucuz diye gelip burdan alışveriş yapıyor. Kimin alım gücü artmış kimin yükselmiş burdan anlaşılıyor

• Elektronik eşyanın en son getirileceği ülkelerden KKTC hele ki gümrüğü KDV iade fişi olduğu halde bon bon bakar yüzünüze

• Gümrük kişi olarak bakarak olaya eğer yasal olarak herhangi bir engel yoksa niye bir sey desinler ki

• Gideceklerin %80 bu işten cayacağını herkes biliyor bu iş tutmaz fasa fiso
  • ayaginiza tas degmesin yigitler

• PS serisi genelde ilkleri güzel olmuyor da çıktıktan 2 yıl sonra yayinlananlar güzel oluyor elimdeki telefon da baya eskidi 2 yıl daha idare ettirebilirsem gittiğimde sağlam alışveriş yapıp geleceğim ben de gideceğim ama şimdi değil

• Ulan düştüğümüz hallere bak çok üzülüyorum ülkenin haline.

• Benide yaz başkan. Bi sırbistan yaparim bende ;)

• Eski kimlikle gidilen yer olursa beni de yaz. Pasaport yok yeni kimlik yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.