Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Bence sebep bu. Parası olan alsın devlete katkı yapsın, olmayan otursun evde tv izlesin. Kredi kartına taksiti azaltmak, ekstra vergi koymak hep alım kolaylığını azaltmak için. Bazılarını kaçakçılığa yada böyle yurt dışından almaya teşvik ediyor ama bunu yapabilen azdır.
  • Beni de yaz listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.42

Ukrayna'ya gideceksek ben varım hocam hem farklı aktiviteler yaparız.
    Yakinda Ukrayna erkekleri gelip burada farkli aktivite yapacak haberiniz yok.
    Eskidendi o orada ki artislikler. Simdi Ukrayna buyuk sehirleri Istanbul dan oldukca pahali ozellikle kaliteli ve ust segment mekanlar ve de insanlari artik Turk insanindan daha cok kazaniyorlar

Bunlar bir yana, oraya gidip yapabileceginiz tek aktivite parali birliktelik istisnalar haric. Onun icin de semtinden cikmana gerek yok zaten, her yerde yaparsin. O kadar denyoca davrandi ki giden turistler artik gozlerinde araplardan farki kalmadi Turk lerin. Hele su vizeler kalktindan sonra giden keko suruleri rezil etti ulkeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

İki gumruk memurunun şikayetine bakar aşırı giriş oluyor diye. Olmadı adam istese faturasından imei kaydına kadar a dan z ye sana sorup bilgilendirme isteyebilir sen bunun ticaretini yapacaksın da diyebilir tamamen gümrük memurunun inisiyatifinde. Bu kadar fazla göze batarsa acımazlar. Muaf diye güvenmeyin çok fazla. Ps5 pahalı olduğu haberi çok fazla çıktı. Sırf konsol için vergiler uzatıldı bile diyebiliriz. Sizin düşündüklerinizi eminim gümrük de kiler ve devlet de düşünüyor. Bir akıllı biz değiliz. Bu konular çoğaldıkca olacağı bu.

Alıntıları Göster
    Gümrük memuru kıllık yapabilir ama günün sonunda memur kanunen iş yapması gerekir.
    Kanun neyse o odur. Kanun değişmediği sürece memur ancak kıllık yapar bekletir.

Kaldı ki konsolda imei no istiyorsa direkt ticaret bakanlığına şikayet edilir. Sonrasını memur düşünsün.

Ağzı iyi laf yapan birisi olursa en kıl memuru bile yumuşatır.

• haberlere düşerse olası başlık: Paralı işsizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee ben

• Ben bir süre daha ps4 kullanmayı düşünüyorum ama çok güzel bir etkinlik, tek seferlik olmasın çıktıktan sonra indirim gününde tekrar yapılırsa gelebilirim.

• Siz nasıl bir kralsiniz. Helal olsun size ,😀

• ülkemizden alın arkadaşlar akçocukların gözleri yaşlı kalmasın.
  • aah ah içimden neler geçti neler. Param olsa da tur organizasyonunu ben ayarlasam donanımhaber logolu otobüslerle gitsek ben gelemem işten güçten takipteyim lütfen yapın bunu
  • askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Ne duyar kasmışsın be Sadece PS5 almayalım diye geyiğine yazdım.
  • Gençler haber verin uygunsa bende geliyim :D vergi yerine 2 gün takılırık
  • Korona olmasa fizana giderim ps5 için fakat, risk grubunda olduğum için yakindaki teknosa ile anlaştim önsiparis tarzi bisey yapacaklar
    mudur çalisan falan eski tanidik olduğundan hiç gerek yok riske girmeye 3-4 milyar fazla veririrm artik napiyim

(çikişa yakin parayi verip alicam fatura kesecekler 19 unda gelince ayircaklar )

• Kiev'de tanıdık var gelirse ona getirtecegim. Olmadı Lviv'e gidip yılbaşına doğru kendimde alabilirim. Gitmişken ülke görüp gezmesi de cabasi:)

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    O zaman kapora gibi bir şeyinde olması lazim

• Ne bu şimdi yenge anlamasın diye şifreli bir konu mu ben yemem. Ps5 ayağına

Neyse şaka bir yana ben ps5 icin Gürcistan tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlarin parasi var 500 tl yol ucretini gozden cikarabiliyorlar valla iyi kazanclar haci
  • +1 leyin beni listeye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.