Şimdi Ara

Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
11
Favori
44.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gümrük lere ek genelge yollandı. Özellikle konsolar çin. Birkaç hafta önce. Uyarayım. Sonra sıkıntı çıkmasın. Bunu göze alarak gidin. Siz yada bu dersiniz. Adam çıkarır genelge bu der. Olmadı ticareti için buradasınız diyiverir kafadan hiç birsey diyemezsiniz.

Ha şu da var. Not olarak bildireyim. Geçecek olsa da sizin bu herkese ifşa ederek bağıra çağıra actiniz konular yüzünden sıkıntı olma olasılığı %50.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 25 Eylül 2020; 0:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Almanya’dan aldırmayı düşünüyorum dayımın iş yaptığı bir abi var gümrük için ne kadar çıkarılır sizce ? 350 euro disksiz onu almayı düşünüyorum zaten her şey ps store’de var. Bir tane de ek kol tek kolla olmuyor . Ne diyorsunuz kaça patlar vergiyle birlikte 5’e biter mi komple hepsi ?

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Her türlü buradan ucuza gelirde eğer ben yanlış bilmiyorsam kutulu olarak gelirse vergi alınıyor. Kutudan çıkarılıp dağılmış bir şekilde gelmesi lazımmış.

Emin değilim öyle okudum sağdan soldan.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Kaç olur tahminen hocam ? 5-6 ‘ya kadar tamam ama sonrası için pek yanaşmam. Bir ps5+ek kol .Malum tek kol yetmiyor. 5k olsa tadından yenmez .
    Ulan düştüğümüz hallere bak

• Hababam gibi

Aç kapıyı veysel efendi
    Bulgaristan başkanını ziyarete gidiyoruz

Aman diyim dönünce Mahmut hocaya(kim olduğunu biliyorsunuz) yakalanmayında sonra verg---öhöm---ceza keser

• Bu işin boku çıkacak ben size söyleyeyim. Böyle organizasyon yapacaksanız dikkat çekmeyin. Kendi aranızda Discord, Telegram, Whatsapp grubu filan kurun oradan yürütün organizasyonu. Çok renk veriyorsunuz, çok dikkat çekiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Eylül 2020; 1:18:43 >
  • Harika fikir bu forumdaki gençlerde inovatif fikirler bitmiyor

Ama neden Gürcistan değil? Vize parası canınızı yakmasın bulgar yolunda
  • Bunları korona deyip karantinaya alıyorlar orada mahsur kalıyorlar ulan ne gülerim tam bir komedi. Filme alsın biri vlog çeksin :D
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Vergiden muaf istedikleri kadar dillendirebilirler.

Yolcu beraberinde 430 euroya kadar muaf
  • Ab

Abi gurcistandan getirelim ps5

Çapkınlık ta yaparız belki batumda

• quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

ps5 leri içki katagorisine sokup dönerken sizi ülkeye almazlar
    lan mahsur kalmayalım gavur memlekette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Bunları korona deyip karantinaya alıyorlar orada mahsur kalıyorlar ulan ne gülerim tam bir komedi. Filme alsın biri vlog çeksin :D
    ps5 dh mağdurları vlog karantina maceraları vol 1
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Kekoları çeviriyorlar. Youtube de Bi video vardı. Arkadaşım izletti.

Ordan izleyebilirsin.

• Bulgaristan sınır kapıları açıldıysa(en son değildi) ben alıvereyim sizin ps5leri karşılayın otobüs paramı edirneye kadar yeter :D (yeşil pasaport)
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    napcan napcan ? Hocam sen sanıyor musun burada daha ucuz olacak :DDDDDDDd sen orada 1000'e alıyorsan ben burada 2000'e alıyorum elektronik ürünleri. Tr de 3500 olan 4k tv burada 4500tl. Çünkü tr'ye girerken vergi yiyiyor sonra buraya gelince buradan da vergi yiyiyor.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    O sınırı da kaldırdılar mı görürler dillendirmeyi. Bir karara bakar. Muhtemelen bu olacak.

• Ps için değil de komple temelli gitmeyi düşünüyorum, sanırım yakında romanya vatandaşlığı için başvuruda bulunucam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.