Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçe Siri Ayaklanması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu tüm Iphone kullanıcıları olarak güncel tutmalıyız bence...
  • Bende yolladım

• Konuyu gören arkadaşlar yazsın ki konuyu Popüler listesinde 1. sıraya alalım. Apple kullanıcı isteklerini kesinlikle dikkate alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

quote:

quote:

He ya he spama atıyor. O yüzden gönderdiğim "TÜRKÇE" destek taleplerini cevaplıyorlar. Karşındaki Samsung falan değil Apple.

Karşımdaki Apple arkadaşım merak etme senden çok daha iyi biliyorum, sen sana genel otomatik mesajını cevap olarak kabul ediyorsun ya daha ne diyeyim ben.

neyse hadi sana bedava beyninle iyi hayal kurmalar

Şu an Türk olduğun için ben utandım Türk'lüğümden(İnşallah Türk değilsindir).

Hayatımda gördüğüm en salak adamsın adamım. Hadi si ya.

he canım he salagım, ben salak oldugum için sen apple'dan gelen cevapları gerçek sanıyorsun bende, phil schiller ile mailleşiyorum,
    ayrıca salak olduğum içinde UNESCO çalışanıyım.

devam et sen bu kafayla durma devam et.

Küfretsen de cevabı aynı olacak bir dene.Spam mpam değil bu Gmail mi spame atacak!

Form zaten gidiyor ve size otomatik olarak olusturulmus mesaj geliyor, buraya kadar bir problem zaten yok. Turkce yazdiginiz form karsida, yani apple a ulastiginda, dil eslesmedigi icin isaretleniyor. Ben bunu diyorum. Ne alaka gmail le falan? Durum bu, bunuda isin icinde olanlar zaten biliyor, bizde calistigimiz yerde benzer formlar kullaniyoruz. Durum buyken inanirsiniz inanmazsiniz o sizin bileceginiz is.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He ya he spama atıyor. O yüzden gönderdiğim "TÜRKÇE" destek taleplerini cevaplıyorlar. Karşındaki Samsung falan değil Apple.

Karşımdaki Apple arkadaşım merak etme senden çok daha iyi biliyorum, sen sana genel otomatik mesajını cevap olarak kabul ediyorsun ya daha ne diyeyim ben.

neyse hadi sana bedava beyninle iyi hayal kurmalar

Şu an Türk olduğun için ben utandım Türk'lüğümden(İnşallah Türk değilsindir).

Hayatımda gördüğüm en salak adamsın adamım. Hadi si ya.

he canım he salagım, ben salak oldugum için sen apple'dan gelen cevapları gerçek sanıyorsun bende, phil schiller ile mailleşiyorum,
    ayrıca salak olduğum içinde UNESCO çalışanıyım.

devam et sen bu kafayla durma devam et.

Küfretsen de cevabı aynı olacak bir dene.Spam mpam değil bu Gmail mi spame atacak!

Form zaten gidiyor ve size otomatik olarak olusturulmus mesaj geliyor, buraya kadar bir problem zaten yok. Turkce yazdiginiz form karsida, yani apple a ulastiginda, dil eslesmedigi icin isaretleniyor. Ben bunu diyorum. Ne alaka gmail le falan? Durum bu, bunuda isin icinde olanlar zaten biliyor, bizde calistigimiz yerde benzer formlar kullaniyoruz. Durum buyken inanirsiniz inanmazsiniz o sizin bileceginiz is.

Ben sadece onun otomatik mesaj olduğunu söylüyorum elbette Apple'a günde trilyonlarca mesaj geliyordur bunları ayıklıyor olabilir ama olmayada bilir.Onu savunmuyorum.Gelen cevabın hazır olduğunu savunuyorum.

Hocam bende ayni seyi soyluyorum, zaten dunde o gelen cevabin hazir oldugu soyledim, turkce yazdigim destek istegine cevap aldim diyen konuyu acan arkadas :)

• elimize yapışmaz bende gönderdim belki olur :D
  • Denemekte fayda var bende gönderdim hepsi 30 saniye
  • Bende gönderdim
  • gönderdim
  • konu kesinlikle guncel kalmali....

• Gonderdim bende

• Bende attım.

• Evet arkadaşlar bende mesajı yolladım fazla zamanımı almadı 2 dakika sürdü.İnşallah yeni cihazlarla birlikte türkçe siri haberide gelir
  • Bende yazdım ve gönderdim.. Umarım dikkate alınırız..

• gönderdm
  • Ben tekrar atacam 2. kere yolladım beni 2 kere yolladı diye yaz
  • Benim Apple cihazım yok almayı düşünüyorum o ayrı ama Türkçemizin de Siri desteğine sahip diller arasına girmesi için ben de destek verdim
  • gonderdim. kufur de edecektim de hadi neyse.
  • Gönderildi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.