Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.686
Cevap
90
Favori
162.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otağın imzasını nasıl kendi imzamız yapıyoruz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Benim düşüncelerim;

Asla ırkçı olmadım, olmam. Bir insanın bir insandan üstünlüğü olamaz. Hepimiz yemek yiyoruz, içiyoruz, seviyoruz, zarar geldiğinde acı duyuyoruz vs. Hepimiz insanız sonuçta, kimsenin kimseden bir "elit"lığı yok.

Benim
    Türklüğüme gelince:
    Irkçı olmadım, olmam. Kana mana bakmam. Milletine bağlı olsun, vatansever olsun yeter.
    Etnik kökenininde bir önemi yok. İster Arap olsun, ister Bulgar, ister Kürt. Yeter ki hain olmasın, bölücülük yapmasın. Vatanı için canını vermeye hazır olsun, vatansever olsun. Gerisi hiç önemli değil.

Türkler dünyaya yine adaleti, insanlığı, barışı ve eşitliği getirecek İnşallah. ALLAHU EKBER.

Aynı Fikir ve Görüşlerdeyiz Dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: nocen

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: nocen

@ memeti
    Video çok dokunaklıydı teşekkürler

begenmenıze sevındım, demekkı sızdede sorun yok. zıra banada cok dokundu.

bizler ayrıstırma,oteleme,bozma meraklısı ınsanlar degılız. bızce her insan yasam hakkını doyasıya kullanmalı bu dunyada.

butun ınsanları, butun mılletlerı severız bız, ama encok kendı mılletımızı severız. dusunun kendı cocugunuzu mu daha cok seversınız yoksa komsunun cocugunumu?

bız ınsanlarımızın gencecık yasta hayata veda etmesını ıstemıyoruz.dılegımız kımse olmesın. ama bızım evlatlarımızı öldurmeye-yoketmeye karar kılmıs bırılerı varsa gerekenıde yaparız, bu butun dunyada gecerlıdır.

son gunlerın gundemı teror ıken bız Türkçuler fasıst ve kafatascı olarak lanse edılmeye calısıyor.

HAYIR, BIZ TURKCULER ; VATANIN VE MILLETIN MENFAATINI HERSEYDEN USTUN TUTAN, HICBIR SIYASI HEGOMANYA ALTINDA OLMAYAN, BARISCI , INSAN HAKLARINA SAYGILI, AYDIN, İLİM VE BİLİME ÖNEM VEREN KİŞİLERİZ.

ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATURK TUR, REJIMIN YADA YONETIMIN DUSMANI DEGIL, BİLHAKIS TURKIYE CUMHURIYETI DEVLETININ VARLIGININ EBEDIYEN SURMESINDEN YANAYIZ.

LUTFEN BIZI KARALAMAKTAN VAZGECINIZ, BIZ HICBIR SIYASI IDEOLAJININ UZANTISI DEGILIZ.

BIRAKIN HERKES SEVDIGI VE INANDIGI SEY ILE MUTLU OLSUN

Ben kendimi milliyetçi bir insan olarak tanımlıyorum
    Ama benim milliyetçiliğim
    Bir ülkücününkine benzemez
    Maalesef ordakiler okumayı da düşünmeyi de sevmezler
    Üni. de birkaç kez gitmiştim,bilirim
    Demek istediğim
    Tam bağımsızlığı hedefleyen
    Emperyalizme karşı duran herkes
    Benim nazarımda vatan severdir

işte burada bırlesıyoruz sevgılı dostum,

biz dusunen ınsanlarız. bıze dınımız,mezhebımız,sıyası gorusumuz,oy atacagımız partı, bırakacagımız bıyık modelı vb
    gıbı bır suru seyın dıkta edılmesını ıstemıyoruz.

ya bızım derdımız su, BIZ VATANI NORMALDEN BIRAZ DAHA FAZLA SEVIYORUZ bu kadar basıt. bırakın bızım bu sevgımızı somurmeyı. bızım vatan sevgımızı kendılerıne menfaat kapısı yapanlara yazıklar olsun.

BIR SOLCU KADAR BENDE EMPERYALIZM KARSITIYIM, TAM BAGIMSIZ TURKIYE ICIN GONLU TUTUSAN ATEIST ILE AYNI CARPAR YUREGIM. BELKIDE BIR ALEVI KADAR SEVEMEM ATATURKU SAMIMIYIM, YADA KONYADAKI HACI ABININ YATSIDAKI DUASINDAKI ASKERE ZEVAL VERME DUASI KADAR FAYDAM YOK ASKERE.

ORTAK PAYDAMIZ VATAN SEVGISI BENCE, DİNİN-MEZHEBIN-PARTININ ONEMI YOK.

BU PAYDADA BULUSTUGUMUZ GUN, BENCE CENNET VATAN SOZDE DEGIL, GUNLUK YASAMIN HER ALANINDA VE HER DAKIKASINDA HAYAT BULACAKTIR.

Arkadaşım güzel söylüyosun hoş söylüyosun bir şey merak ediyorum peki bu grubunuza ben kürdüm ama vatanımı seviyorum bu gruba katılmak istiyorum diyenleri kabul ediyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Aynı Fikir ve Görüşlerdeyiz Dostum

Aynı fikirde insan görmek güzel.
  • quote:

Benim düşüncelerim;

Asla ırkçı olmadım, olmam. Bir insanın bir insandan üstünlüğü olamaz. Hepimiz yemek yiyoruz, içiyoruz, seviyoruz, zarar geldiğinde acı duyuyoruz vs. Hepimiz insanız sonuçta, kimsenin kimseden bir "elit"lığı yok.

Benim
    Türklüğüme gelince:
    Irkçı olmadım, olmam. Kana mana bakmam. Milletine bağlı olsun, vatansever olsun yeter.
    Etnik kökenininde bir önemi yok. İster Arap olsun, ister Bulgar, ister Kürt. Yeter ki hain olmasın, bölücülük yapmasın. Vatanı için canını vermeye hazır olsun, vatansever olsun. Gerisi hiç önemli değil.

Türkler dünyaya yine adaleti, insanlığı, barışı ve eşitliği getirecek İnşallah. ALLAHU EKBER.

Yine ICO, yine özlü, güzel ve düşündürücü sözler

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Çok sağolasın, çok teşekkürler reis-i hacı Roach.

• Irk hayvanlarda aranması gereken bir kavramdır. Çünkü saf ırk hayvanlar, kendisinden istenen özellikleri ne eksik ne fazla, tam da gerektiği kadar karşılarlar. Bir ingiliz atı saf olmalıdır, bir kangal köpeği, bir van kedisi saf olmalıdır. Ama insan yaratılmışların en şereflisi olarak, saf kan olmaya ihtiyacı da yoktur buna imkan da yoktur. Allah (c.c.) insanlara hayvanlardan farklı olarak, aşk duygusunu vermiş ki Siyah ten beyaza, sarı ten siyaha aşık olur. Hiç kimse anasını, babasını, tipini, milletini seçerek dünyaya gelmemiştir. Bu yüzden üstünlük insan olanda takvadadır.
    Ama Türklüğün ve Türk kültürünün milliyetçiliğini yapmak, Türklüğümüzle gurur duymak, onu yüceltmek, boynumuzun borcudur, ecdadımıza minnet borcumuzdur. Zaten forumda da okuduğum bütün arkadaşların benimle aynı düşünmesi, beni mutlu etti.
    Anne tarafım önce artvine sonra Tokata göç etmiş gürcü kökenlidir. Ne mutlu Türküm diyene!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimgurel -- 24 Ekim 2012; 10:01:39 >

• türkçü derken anlamadım konuyu biraz açıklayabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

quote:

Benim düşüncelerim;

Benim
    Türklüğüme gelince:

Bir de şu yazısının rengini değiştirse ben de çok tutacağım ICOyu ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

türkçü derken anlamadım konuyu biraz açıklayabilirmisiniz

Arkadaşlarımın hepsi gayet güzel açıklamış. Sizden bi önceki mesajda da ben açıkladım.
  • Ben Türkçüyüm ekle beni kardeş. Bu arada Çeçenler için söylüyorum, Çeçenlerin Türklüğü tam bir muamma. Birileri müslüman oldukları için Türk sayıldılar diyor, birileri Avar Türklerinden geldiler diyor, birileri Urartulardan geldiler diyor. Ağzı olan konuşuyor neyi bileceğimizi bilemiyoruz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qwEnAGzOIaQ

benide eklerseniz şeref duyarım.bu şarkıda en sevdiğim. sizinle paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ben Türkçüyüm ekle beni kardeş. Bu arada Çeçenler için söylüyorum, Çeçenlerin Türklüğü tam bir muamma. Birileri müslüman oldukları için Türk sayıldılar diyor, birileri Avar Türklerinden geldiler diyor, birileri Urartulardan geldiler diyor. Ağzı olan konuşuyor neyi bileceğimizi bilemiyoruz.

Cecenlerin bir Turk boyu oldugu tartismasiz gercektir dostlar musmulanlikla alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide eklerseniz sevinirim.
  • Çeçenler Kafkas kavmi değil midir? Urartularla aynı dili konuşuyorlar diye biliyorum. Çerkes, Abhaz, İnguş, Gürcü vs ye akrabalar. Bir tek Şeyh Şamilin de dahil olduğu Kafkasya Avarlarının Türk kökenli olabileceğine dair şüphe var bildiğim kadarıyla. Çünkü tarihte Avarlar diye Türkic bir halk var. Belki Bulgarlar nasıl Slavlaşıp isimleri aynı kaldıysa, Avarlar da Kafkasyada Çeçenleşmiş bir kavim olabilir. Ama Çeçenler ilgili böyle bir tartışma duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakutus -- 24 Ekim 2012; 23:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Bir de şu yazısının rengini değiştirse ben de çok tutacağım ICOyu ama...

Niye reis yakmıyor muyum?

Şaka biryana seviyorum ve fena alışmışım.

Şu Uygur Türkleri'ni işgalci Çinliler resmen katlediyor. (Ciddi ciddi katliam) Artık şes çıkarmak gerekiyor. Yıllardır neler neler çekiyorlar. Hele Çinlilerin mübarek Ramazan'da Müslüman Uygur Türkleri'ne yaptıkları. Camii'leri bile yasaklıyorlar.

Bu arada biz Türkler her ezilen mazlum halkın (Milleti, dini fark etmez. Her ezilenin) yanında olmalıyız. Türkistan'a da yardım etmeliyiz, Çeçenistan'a da, Filistin'e de, Arakan'a da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 25 Ekim 2012; 0:18:09 >

•  Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)
  • Benim Türkçülüğe ilgim vardı bir aralar ama ümmetçiliği ve muhafazkarlığı ön plana çıkaranlar yüzünden kendi kafama göre takılıyorum...
  • Biz; 40 kişiyle Çin sarayını basan, korkusundan Çin Seddi yaptırılan, 12 dakikada savaş bitiren, topraklarında güneş batmamış, 3 kıta 7 denize hükmetmiş, İstanbul'u feth eden Sultan Mehmet'in torunu, Cumhuriyeti kuran Ulu Önderin evlatları, Dini bütün, Vatanı bütün, Namı ulu, Soyu ulu, İslamin yüz akı olan "TÜRKLERİZ" ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: orseras

Bence imza,YoungAnıL kardeşin imzasındaki TÜRK olmalı.YoungAnıL kardeş nasıl yapılacağını bilmediğim için yardımına ihtiyacım var.Yardımcı olur musun bana?

http://www.kuzeyipekyolu.com/ceviri.htm

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.