Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marcus Glory Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
52
Favori
181.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baturalps

Hocam sayenizde çok fazla insana erişti kampanya emeğinize sağlık, teşekkür ederiz.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler hedefe ulasmisiz

Bir ara umudu kesmedim degil ben de ayni sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 fidan da benden destek. Kızım için. Tebrikler. Herkesin emeğine sağlık

• Dun baktim mucize doktor trendlerde sansima adamlarda yeni video yuklemis dedim bu fragman zaten pp olucak altina yorum yazayim belki 3-4 bagista boyle gelmistir

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Ocak 2020; 17:5:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Good Game Well Done

Rutbemizi isteriz artik kalici olsun bence yanimizda agac olsun :)
    Birde yeri umarim sile olur.Tabi silenin neresi olur bilmem ama

Rütbelerle ilgileneceğim arkadaşlar unutmadım :)

• hedefe ulaşmışız çok güzel
  • Arkadaşlar orman genel müdürlüğü personeliyim. Orman İşletme Şefiyim. Vatandaşlardan bağış toplanarak yapılan bir organizasyon yapmadım yapan bir birim de duymadım şimdiye kadar... Genel müdürlüğümüz zaten her yıl yanan alanların tamamını ağaçlandırıyor. Her yıl milyonlarca fidan dikiyor. Bu çok fazla bilinmiyordu, bu yıl bakanımızın 11.11.2019 da 11 milyon fidan kampanyasıyla bir nebze duyuruldu. Her yıl bu tarihte bu organizasyon devam edecek.

Bu yapılan bağışlar nerede değerlendiriliyor bilmiyorum, genel müdürlük olarak vatandaşlardan bağış toplanıyor mu bilmiyorum. Şahsi görüşüm tek ihtiyacımız olan OGM personeline manevi desteğiniz. Orman yangınlarında günlerce haftalarca pikaplarda sabahladığımızın bilinmesi, ülkemizin odun hammeddesi ihtiyacını karşılamak için çalıştığımız, kısacası hayır duanız...
  • 12,040TL oldu bağışa devam
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, tek başına yapılacak bir iş değil bu, ekip işi.

Herkese teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Arkadaşlar orman genel müdürlüğü personeliyim. Orman İşletme Şefiyim. Vatandaşlardan bağış toplanarak yapılan bir organizasyon yapmadım yapan bir birim de duymadım şimdiye kadar... Genel müdürlüğümüz zaten her yıl yanan alanların tamamını ağaçlandırıyor. Her yıl milyonlarca fidan dikiyor. Bu çok fazla bilinmiyordu, bu yıl bakanımızın 11.11.2019 da 11 milyon fidan kampanyasıyla bir nebze duyuruldu. Her yıl bu tarihte bu organizasyon devam edecek.

Bu yapılan bağışlar nerede değerlendiriliyor bilmiyorum, genel müdürlük olarak vatandaşlardan bağış toplanıyor mu bilmiyorum. Şahsi görüşüm tek ihtiyacımız olan OGM personeline manevi desteğiniz. Orman yangınlarında günlerce haftalarca pikaplarda sabahladığımızın bilinmesi, ülkemizin odun hammeddesi ihtiyacını karşılamak için çalıştığımız, kısacası hayır duanız...

Selamlar,

Orman Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü Hatıra Ormanı projesi üzerinden başladı çalışmamız. Bu süreçte 2bin fidan ve 10bin fidan bağışlayan tüzel kişiler ve şirketlere tabelası bulunan bir hatıra ormanı oluşturuluyor. Biz bu fidanların ederini hep birlikte topladık. Amacımız tabela almak olmadığından bütçeyi düşük tuttuk. Aslında normal bir bağış yapacağız yani. Her normal bağış yapan birey gibi sertifikamızı alacağız. Yalnız bizimkinde isim değil "DonanımHaber Üyeleri" yazacak. Durum bundan ibaret.

Aklınıza takılan bir şey varsa sorun, konuşalım.

• Amma tatava yapmışlar bir tabela için,bize ekildiği yeri göstersinler ben bir tabela yaptırır koyarım.
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    100 TL bağış yapanlara yok mu rütbe, yoksa çok eksik kalmış 100 TL için hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

100 TL bağış yapanlara yok mu rütbe, yoksa çok eksik kalmış 100 TL için hediye

100tl yapanlar daha düşük fiyattaki ödülleri de almaya hak kazanıyor tabii ki Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor 

• ümidim yoktu açıkcası ama başarmışız :)

tebrik ederim forum arkadaşlarım :)

emeği geçenlerin eline sağlık,yüreğine sağlık
  • 12050 TL oldu bağışa son hızımız ile devam edelim arkadaşlar

• Eyvallah herkesin eline sağlık
    Dikilen fidanlar uzun süre ayakta kalır inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraların gerçekten hayırlı bir iş için kullanılacağına canı gönülden inanan kardeşlerim artılasın

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    bağışlar fidan ekimi için toplandı hocam kampanyada art niyet aramayalım lütfen

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.