Tabii, salı günü fenertepe orman işletme şefliğine gittim. Süleyman bey ile birebir görüştüm. ağaç dikim alanları, prosedürü vs konuştuk. Bundan sonraki süreçte kanlıca şefliği ile devam edeceğiz. Bağışı orman müdürlüğü hesabına yatırıp dekontumuzla birlikte müdürlüğe dilekçe yazacağız. Sonra sertifikamızın elimize ulaşmasını bekleyeceğiz. Pazartesi dekontu buraya da paylaşırım hocam. |
Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (99. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR
Ağaçları diken DH üyeleri ama hatıra ormanin ismi DonanımHaber hatıra ormanı.Okudugum kadarıyla DH nin bir katkısı yok o yüzden hatıra ormanin isminin DH olmasida mantıksızZaten dh hatıra ormanı değil ismi, konuyu açan arkadaş nasıl açtıysa öyle kaldı, ellemedik. Sertifikamızda "DonanımHaber Üyeleri" adına olacak. Başka öneriniz varsa onu da yazın ama. Daha iyisi bulunabilir.
-
Şuan askerdeyim çarşı izninde ilk işim şu konuya bakmak oldu konu güncel olarak ilerlemeye devam etmiş umarım sorunsuz sıkıntısız hallolur :) -
Hayırlı teskereler hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bugün bağışı gerçekleştirdim arkadaşlar, geçtiğimiz çarşamba fenertepe orman işletme şefliğinde idik. Konuştuk ettik. Yolumuza kanlıca şefliği ile devam edeceğiz. Şimdi bu dekont ile bir dilekçe göndereceğim sertifikamız onaylanacak ve teslim alacağız. O zaman tekrar haberleşeceğiz.
-
listede ismim yok (iki fidan). liste şu an 498 1 kişi daha varsa benim gibi 500 tamamlanır .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim fosil rütbesi nerede kaldı -
biz bağış yapanlar rütbe mi alacağız -
ben parayı atmayı unuttum nereye atacağım -
İş bitince bana "Banlanan Adam" rütbesini verirsiniz. Sevgili yönetim 4 ay daha ban kitlediği için bu yakışır ancak.@Jeolog. -
Sevindim bu habere, umarım ağaçlar büyür ve bi nebzede olsa yeşillik kazandırırız ülkemize.
dh ÜYELERİ istedikleri takdirde güzel projelerde birleşebiliyor bunu ikinci kez gördüm.
DH yönetimi bağış yaptı mı bilmiyorum ama en azından bu konuda destek beklerdim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel, ne anlamlı, ne şahane katılımlı bir proje oldu. Gerçekten çok sevindim, çok mutlu oldum. Girip girip bakıyorum sık sık, sanki bi eser gibi, sanat gibi, ne mutlu herkes için... Katılan, katılamayan, desteğini her şekilde gösteren, çabalayan herkese şahsım adıma teşekkür ederim. Çok yaşayın, büyüdüklerine bir ömür mutlulukla şahit olun, olalım inşallah...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
Sevindim bu habere, umarım ağaçlar büyür ve bi nebzede olsa yeşillik kazandırırız ülkemize.
dh ÜYELERİ istedikleri takdirde güzel projelerde birleşebiliyor bunu ikinci kez gördüm.
DH yönetimi bağış yaptı mı bilmiyorum ama en azından bu konuda destek beklerdim...ofisten olsun gönüllü moderatör arkadaşlar olsun hepimiz elimizden geldiğince desteğimizi yaptık hocam kampanya süresince hocam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: edacsac
Ne güzel, ne anlamlı, ne şahane katılımlı bir proje oldu. Gerçekten çok sevindim, çok mutlu oldum. Girip girip bakıyorum sık sık, sanki bi eser gibi, sanat gibi, ne mutlu herkes için... Katılan, katılamayan, desteğini her şekilde gösteren, çabalayan herkese şahsım adıma teşekkür ederim. Çok yaşayın, büyüdüklerine bir ömür mutlulukla şahit olun, olalım inşallah...Ne güzel dilekler.
Biz de çok mutlu olduk. Fikir sizlerden doğdu, sizlerle gelişti ve sizlerle başarılı bir şekilde sonlanacak umarım :) Umarım bir gelenek haline getirebiliriz de her yıl böyle bir miktar katkımız olur ormanlarımıza.
-
Bu surecle ilgili ufak bir video cekip paylassak aslinda katilanlar icin ufak bir ani olabilir. Insanlara unutturmamak icin biseyler yapsak guzel olabilir... Bu sayede tekrarlanma şansı yükselir diye düşünüyorum.
Hocam dikim zamanı gelip izleyebiliriz değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: Wampire^^
Hocam dikim zamanı gelip izleyebiliriz değil miEvet dikmek için bir ekip oluşturup gidebileceğiz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: onatba
Bu surecle ilgili ufak bir video cekip paylassak aslinda katilanlar icin ufak bir ani olabilir. Insanlara unutturmamak icin biseyler yapsak guzel olabilir... Bu sayede tekrarlanma şansı yükselir diye düşünüyorum.Video olmasa da sertifika aldığımız zaman, dikime gittiğimiz zaman bol bol fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum.
-
teşekkür ederim hocam sağolasın. -
askerdeyim ama yedek astsubay olduğum için 15 günlük bir izin sürecim olacak eğer olursa denk getirebilirsem bende katılmayı düşünüyorum. Tarihler net olarak belli olduğunda bakacağım artık şimdiden hayırlısı olsun dekontları görmek mutlu etti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X