< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 26 Mayıs 2022; 16:50:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 26 Mayıs 2022; 16:50:27 > |
Ankara dışında olup, internet üzerinde sigorta yaptırmaya çekinen arkadaşlar için yazıyorum. Bizzat gidip Aybars beyin acentesinde kasko sigortamı kestirdim. Gerek telefon gerekse mesaj yoluyla yardımcı oldu. İstediğim şartlarda sigorta poliçesini hazırladı. Elden teslim aldım. Ayrıca mail olarak da gönderdi. Esnaflık konusunda bu devirde artık bulmakta zorlandığımız, kibar ve sabırlı bir esnaf. Teşekkür ediyorum kendisine.
Edit: Başlıkta yanlış var. Trafik sigortasında %5 veya herhangi bir indirim sözkonusu değil. Yanıltıcı olmaması açısından düzeltilmesi gerekir. |
Sayın Husoyildiz88 ,Müddeiumumi ve Hüsnü008 hocalarımızın yeni yıllarında da poliçeleri yenilenmiştir.
Kazasız ve güzel günler dilerim. |
ilginize alakanıza teşekkür ederiz, derler ya asıl bu işlerde başınıza bir şey geldiğinde ortaya çıkar, 4 yıldır çok şükür büyük bir şey yaşamadık ama ufak tefek şeylerde dahi son derece ilgili ve işlerinin arkasında duran bir firma. herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
|
Son 5-6 yıldır aybars beyle calısıyorum polıcelerımı kesıyor sorularımıza cvp verıyor sagolsun. ama ne yzıkkı bu sene fahiş fiyatlarla karsı karsıyayız. Gecen sene 500 tl cıvarı olan trafık sıgortası 1150 tl tek cekım 3 cekım olursa 100 tl fark.100 tl fark nedır ya her sene vade farksız en az 3 taksıt olan şey bu sene ne olduda vade farklı oldu? son basamaktayım kasko gecen sene 1200 tl bu sene en ucuz 4500 tl. Son basamaktayım hasar yok. son yazdıklarımın aybars beyle bı alakası yoktur.pıyasa kosulları bu hale gelmıstır.cok yazık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 18 Mart 2015; 11:16:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 20 Mart 2015; 19:31:19 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 26 Mart 2015; 20:23:11 > |
|
|
|
|
|
|
|