Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
Giriş
    poliçe aracın tescil tarihinden itibaren geçerli olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Konu üst konu kısmından alınmış. Forum ile anlaşmanız mı bitti? @spacewolf

• @spacewolf hocam halen sigorta işlemlerinde yardımcı oluyormusunuz?

• Aybars bey ile hiç çalışmadım ama bu konuyu ilk gününden beri takip ederim. Sağlık mücadelesinde olduğunu yazmış ama son 6 aydır da yanıt yok. Umarım kendisi iyidir. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• trafik sigortası teklifi için ilk mesajdaki telefon numarası üzerinden kendilerini arayıp rahatsız etmek istemedim bu sebeple whatsapp üzerinden iletişim kurmak isteğimde numara bulunamadı hatası veriyor. umarım forumdaşımız iyidir sağlıktan önemli hiç bir şey yok bu hayatta.

konuya gelecek olursak zorunlu trafik sigortası yeniletmek istiyorum forumda bu işle meşgul eski üyelerden güvenilir bir arkadaşımız varsa yeni bir konu açarsa hem kendisi için bir kazanç hemde bizler için bir alternatif olur.

iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kasko için hangisini tavsiye edersiniz?

Genişletilmiş kasko A

Tam kasko

Birleşik kasko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 28 Eylül 2024; 0:43:14 >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Selam.

Forumdan tanıştığım Yakup bey var, yıllardır konut , kasko ve trafik sigortasına en uygun fiyatlar, ilgi ve bilgisi ile yardımcı olan biri.

Kendisi İstanbul 'da , ben Ankaradayım ama hiç bir işlemde bu zamana kadar problem yaşamadık. Numarasını isterseniz özelden yazabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.