|
Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (123. sayfa)
-
-
Poliçe dışında da yardım amacıyla işimi hallettiği için buradan da teşekkür ederim kendisine
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trafik sigortasını yaptırdım. Uygun fiyat için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gorush
Trafik sigortasını yaptırdım. Uygun fiyat için teşekkürlerSeve seve , sağlıklı günler dilerim.
-
Sayın @mfeker89 , @Engineer09 ve @metin134 hocalarımızın dördüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı ve güzel günler dilerim.
-
-
Sayın @oup59 hocamızın yeni poliçeleri yapılmıştır.
Sağlıklı günler dilerim :)
-
Sayın @064 , @unreal4life ve @dekonline hocalarımızın poliçeleri yenilenmiştir.
-
Sayın @ancyra06 @ismail özata ve @sundial hocalarımızın üçüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim.
-
Sayın @stevenashty hocamızın yeni poliçesi yapılmıştır , sağlıklı ve güzel günler dilerim.
-
Teşekkürler, her zaman içinizin rahat edeceği bir sigortacı için Aybars Bey'i şiddetle öneririm. Bütün aileme ve arkadaşlarıma da aynı öneride bulunuyorum
-
-
Sayın @dream787 , @a.emre ve @dragonhell hocalarımızın üçüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
-
Sayın @Black_Blade123 ve @burmir hocalarımızın yenileme poliçeleri yapılmıştır.
Sağlıklı günler dilerim.
-
Sayın @joker23 hocamızım yenileme poliçesi yapılmıştır. Sağlıklı günler dilerim😁
-
sayın @consultant34 ve @duru2013 hocalarımızın üçüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim.
-
Sayın @hakanex3000 hocamızın dördüncü senesinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim.
-
Kaskosu bulunmayan aracımıza Aybars bey piyasanın en uygun ve en mantıklı kasko teklifini sundu bugün çok hızlı bir şekilde işlemleri halletti. Çok ilgili biri tavsiye ederim 👍.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 5 Kasım 2020; 18:30:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X