Şimdi Ara

Donanım Habere Özel Kırılmaz Cam Kargo Dahil 6.90 TL! Üstelik 2 alana 1 adet bedava! 15:00'a kadar! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
9
Favori
4.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Xperia Z2 var mı, varsa kamera ve sensör kısımları açık mı? Ayrıca Z2 için spada kılıf lazım.

.
  • İphone 6s için 3 adet aldım 201364887363 sipariş kodu ile yarın kargoya verilirmi ?

Not : 12 tl ye 3 adet ekran koruyucu alıyorsunuz tonla kıyaslama yapmışsınız bu kadarda ölücü olmayın.
  • Lenovo k5 note için kırılmaz cam ve şeffaf kılıf var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufas

Discovery 2 için var mı acaba?

Stoğumuzda mevcuttur. Diğer kısmından sipariş verebilir ardından modeli soru sor kısmından bildirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

Htc one m8 goremedim mevcut mu

Stoğumuzda mevcuttur. Diğer kısmından sipariş verebilir ardından modeli soru sor kısmından bildirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Lenovo k5 note var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: derartikel

İphone 6s için 3 adet aldım 201364887363 sipariş kodu ile yarın kargoya verilirmi ?

Not : 12 tl ye 3 adet ekran koruyucu alıyorsunuz tonla kıyaslama yapmışsınız bu kadarda ölücü olmayın.

Siparişiniz yarın kargoya verilecektir. İlginiz ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Lenovo k5 note için kırılmaz cam ve şeffaf kılıf var mı?

Kırılmaz cam Stokumuzda mevcuttur. Diğer kısmından sipariş verebilir ardından modeli soru sor kısmından bildirebilirsiniz.
  • bilisimtanitim B kullanıcısına yanıt
    Mesajıma yanıt alabilirsem sipariş geçeceğim. Birkaç mesaj öncesinde sorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

6s plus için tam kapatan ve kenarlardan kalkma yapmayacak koruyucunuz var mı? Birde güzel kılıf seçeneği

Değerli müşterimiz linkte belirtilen kırılmaz cam standarttır. Yanlız yeni bir üretim olan 0.15 mm kırılcam camlar eğim kısmına sıfır olarak üretilmiştir. Düşünürseniz bundan alabilirsiniz.
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-6-plus-ultra-ince015mm-kirilmaz-cam-3al2ode-P130593099

• Lg g2 için silikon kılıf + cam kaç para ediyor toplamda kargo dahil, seçeneklerde yok da...

Ve kalite durumu nasıldır. İllaki efsane bişey değildir ama dandik çin malı gibiyse hiç almayalım silikon kılıf arka kasasını eritiyor boyası çıkıyor g2'lerde.

• Casper vıa e1 var mıdır hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilisimtanitim B kullanıcısına yanıt
    0.15 mm dediğiniz ürün tam kapatan bir üründür doğru mu? Bir görsel var mıdır, olursa daha iyi olur almak isteyenler içinde.
  • lg g3 için kırılmaz temperli cam+şeffaf silikon kılıf ne kadar? Bu linkte 7.90 tl. Daha uygun fiyata verirseniz sizden alacağım. Bir de kırılmaz camın markası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 6 Eylül 2016; 22:19:43 >
  • Lenovo vibe p1 var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisimtanitim

quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

6s plus için tam kapatan ve kenarlardan kalkma yapmayacak koruyucunuz var mı? Birde güzel kılıf seçeneği

Değerli müşterimiz linkte belirtilen kırılmaz cam standarttır. Yanlız yeni bir üretim olan 0.15 mm kırılcam camlar eğim kısmına sıfır olarak üretilmiştir. Düşünürseniz bundan alabilirsiniz.
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-6-plus-ultra-ince015mm-kirilmaz-cam-3al2ode-P130593099

6s içinde eğimli bu camlardan varmı

• Merhaba samsung A5 2015 kırılmaz cam varmi

• Selam,

S7 Edge kırılmaz cam almak istiyorum ama mağaza listenizde bulamadım. Fiyat 19.90 diyordunuz sanırım, kargo dahil ve yanında bir tane de Iphone 5S için cam hediyesi olur mu? Nasıl alabilirim? Tşk.

Not: Telefonun dokunmatiğini olumsuz etkilemez değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFY -- 6 Eylül 2016; 22:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

Lg g2 için silikon kılıf + cam kaç para ediyor toplamda kargo dahil, seçeneklerde yok da...

Ve kalite durumu nasıldır. İllaki efsane bişey değildir ama dandik çin malı gibiyse hiç almayalım silikon kılıf arka kasasını eritiyor boyası çıkıyor g2'lerde.

Maalesef g2 için silikon kılıf mevcut değildir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.