< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Donanım habere telefon numarası bağlama
-
-
Sağ üstte çıkış kısmının sol tarafında profil kısmına tıkla ardından sol kısımda profil özeti alt tarafında profil ayarlarım diye bir seçenek göreceksin tıkladıktan sonra GSM kısmına numaranı girerek onaylayabilirsin
-
Çok sağol 🙏🏻
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telefon numaram için kullanımda diyor ve kabul etmiyor. aslında önceden telefonumu kayıt etmiştim. Şimdi edilmemiş gibi davranıyor girdiğim de ise kullanımda olduğunu söyleyip red ediyor.
Adminlere mesaj yazmak isteyince ise telefon kayıtlı değil yazamazsın diyor.
Traji komik bir durum..
Ne yapabilirim?
-
Aynı durumdayım. Bununla ilgili bir konu başlığı da bulamadım. kaldım öyle.
-
Sonuç olarak çözüldü. Şimdi tam anımsamıyorum bile. Sanırım başka bir telefon numarası ile yeni hesap açtım. Sonra adminlere durumu anlatan bir yazı yazdım. Ardından sorun çözüldü.
-
Ben de telefon numarası ekleyemiyorum. Hangi hesaba tanımlı bilmiyorum bana SMS gönderip Unlink etme olsa iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Ekim 2023; 16:59:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Telefon numaran;
1 - Hep sana mı aitti? O zaman kayıt olup, kullanıcı adını unutmuş olabilirsin. Kullanıcı adını hatırlatma formunu kullan:
https://giris.donanimhaber.com/kayit/Forgot.aspx
Burada e-mail veya Telefon girişi istiyor, telefon numaranı yazıp ilerle, kullanıcı adını öğrenince parolamı unuttum vs ilerlersin...
2 - Numaraya yeni mi sahip oldun veya hiç DH hesabı açmadın mı? Muhtemelen başkası kayıt olmuş, onun hesabına girmek de bir bakıma yasadışı/etik dışı olabileceği için durumu Site Yönetimine anlatabilirsin.
Acil durumlarda şu linkte derdinizi dinleyip bir kaç gün içinde (bazen 1 haftada) çözen Adminler var:
Benzer içerikler
- oyunu tam ekran yapma
- denetim masası kısayolu
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- hp yazıcı yazdırmıyor kuyrukta bekletiyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- suya düşen telefon
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- telefon neden ısınır
- pc otomatik kapatma
- bilgisayar hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X