quote:Orijinalden alıntı: Just Silence İlk kayıt olan kullanıcı: Düzgün. 2 Ocak 2001 Rütbesi :çavuş Belki konu dışında takılmıştır
quote:Orijinalden alıntı: Just Silence İlk kayıt olan kullanıcı: Düzgün. 2 Ocak 2001 Rütbesi :çavuş IDsi 11. Ondan önce kayıt olup da silenenler olabilir mi ?
Resmi kayıtlarda Sir. Williams Stobuhren olarak geçmektedir ama 700lü yıllarda İbni Ebi Üseybia'nın da dh hakkında çalışmalar yaptığı belirlenmiştir.
quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL Siteyi yapan Düzgün sitenin sahibi gun dür arkadaşlar yapan derkern tasarlayan mı ???
quote:Orijinalden alıntı: yirmiyirmi quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL Siteyi yapan Düzgün sitenin sahibi gun dür arkadaşlar yapan derkern tasarlayan mı ??? ya yapan işte oluşturan
quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL quote:Orijinalden alıntı: yirmiyirmi quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL Siteyi yapan Düzgün sitenin sahibi gun dür arkadaşlar yapan derkern tasarlayan mı ??? ya yapan işte oluşturan anladım
quote:Orijinalden alıntı: afterlife97 Buralar dutluktu ilk zamanlarda Hocam aklıma geldi çekilişten ne kazanmışın.
quote:Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim quote:Orijinalden alıntı: afterlife97 Buralar dutluktu ilk zamanlarda Hocam aklıma geldi çekilişten ne kazanmışın. Bilmiyorum hala sazan.avi mi yoksa hayatımda ilk defa bir çekiliş kazandım o da sazan.avi mi çıktı
quote:Orijinalden alıntı: aleka quote:Orijinalden alıntı: WeNoM kurucu DüzGün site sahibi Gün İkisi de aynı kişi olabilir mi? hayır aynı kişi değil.