Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moxee

quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

hergeçen gün popisi artıyor sitenin bence daha çok artmaya devam edicek ve mutlu olan adminler ofis çalışanları tartışcak hepsi siteyi sahiplenmeye çalışcak ve kavga çıkıcak aralarında guruplaşma misali :D ve guruptan ayrılanlar 2. siteyi açıcaklar ve bu savaş böyle devam edicek .D HESAP BİLGİLERİNİ YOLLUYORUM GARDAŞ ?

Eğer kapanırsa paranız iletilecektir.
    Sözüm söz.

site kapanırsa nerde bulcam seni :D

Başta dedim ya gerekli bilgileri iletirsen ulaştırırım diye, en yakın zamanda kendi websitemde bu konu için sayfa oluşturacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site dini içerik yayınlamaya ateist görüşler sunmaya devam eden kişilere müsamaha gösterilecek. Adalet ve diyanet işleri tarafından pühhhhhh.

• Üyeler gayet güzel çekincelerini de fikirlerini de yazıyor. Hepimiz kazanmış oluruz böylece. Devam hadi

• Forumdaki illuminaatici birlikleri bir süre buraya konu açarlar . Malum yine İnci felan bunların yazdıklarını çalarlar . Facebook ta yazmaya başlarlar . Sonra o olay tutar . Herkes olayın kaynagını arar ve DH de oldugunu bulur . Böylece DH vs DIŞ DÜNYA savaşı başlar . Yeterince +18 i olmayan Liseli forumu DH , savaştan yaklaşık 1 hafta sonra kapatılır .
  • domain değişir
  • 11.05.2014'e alarm kurdum, seve seve güncelleyeceğim.
  • Sonunu düşünen kahraman olamaz.
  • Buraya şuanda olduğu gibi büyük bir göç başlayacak aslında bu göç 3-4 sene önce başladı hızlanacak diyelim. Kim bunlar? Ergen diye tabir ettiğimiz kesim.(Zaten şuanda foruma bakarsanız Konu-Dışı tamamen yozlaştı gibi bişey. Boş boş konular açılıyor vs.) Bu yozlaşma önce telefon bölümüne sonrada DH'nin bel kemiği olan Teknik yardım, donanım bölümüne sıçrayacak. Hatta Bilim-Kültür'de nasibini alacak adeta bir virüs gibi üreyecekler sitede. Öyle seviyesiz konular açılacak ki yeter diyeceksiniz. Bu tarz insanlarla aynı sitye girdiğiniz için utanacaksınız. Artık Google'a ne yazsak o turuncu site çıkmayacak. Kimse birbirine yardım etmeyecek. Sitedeki ergenlerin baskıları ile siteye rep sistemi getirilecek. Siteye girdiğinizde "+rep pls" gibi cevaplardan geçilmeyecek reklam gelirleri düşecek. Sitenin hiti yavaş yavaş düşecek. Ergenler bunlada yetinmeyecek. Yönetime kendi adamlarını sokmak isteyecekler. Baskılar uygulanacak şiddet bile kullanılabilir(Ofisi basmak gibi). İstekleri yerine getirilecek. Gün Bey umutsuz biçimde sitenin elden gidişini izleyecek. Kendilerine ait bölümler oluşturacaklar oralarda artık onların sözü geçmeye başlayacak. Ne Citizen ne Ömer ne lazlooo ne de rds onlara söz geçirecek. Metin2 konularında %10^15 oranında artmalar gerçekleşecek. Forumun emektarlarını ve kendinden olmayanlarını zalimce katledecekler hiç acımadan. Hepsinin nickinin üzerinde gri çizgiler olacak. Gün Bey iflasın eşiğine dayanacak, reklam gelirleri yok olacak, firmalar artık DH'ye inceleme için donanım vs. göndermeyecek. Bunlarda Dh'nin kapanmasını hızlandıran etmenler olacak. Gün gelecek sunucu paralarını ödeyemez hale gelecek yönetim. Sonunda mecburen sunucunun fişleri çekilecek, ondan sonra DH sadece hafızalara kazınmış bir yer olarak kalıcak...

• Citizen herkesi yonetici yapar ertesi gun herkesi banlar ertesi gun siteyi cokertir.
    son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 16 Nisan 2013; 15:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Buraya şuanda olduğu gibi büyük bir göç başlayacak aslında bu göç 3-4 sene önce başladı hızlanacak diyelim. Kim bunlar? Ergen diye tabir ettiğimiz kesim.(Zaten şuanda foruma bakarsanız Konu-Dışı tamamen yozlaştı gibi bişey. Boş boş konular açılıyor vs.) Bu yozlaşma önce telefon bölümüne sonrada DH'nin bel kemiği olan Teknik yardım, donanım bölümüne sıçrayacak. Hatta Bilim-Kültür'de nasibini alacak adeta bir virüs gibi üreyecekler sitede. Öyle seviyesiz konular açılacak ki yeter diyeceksiniz. Bu tarz insanlarla aynı sitye girdiğiniz için utanacaksınız. Artık Google'a ne yazsak o turuncu site çıkmayacak. Kimse birbirine yardım etmeyecek. Sitedeki ergenlerin baskıları ile siteye rep sistemi getirilecek. Siteye girdiğinizde "+rep pls" gibi cevaplardan geçilmeyecek reklam gelirleri düşecek. Sitenin hiti yavaş yavaş düşecek. Ergenler bunlada yetinmeyecek. Yönetime kendi adamlarını sokmak isteyecekler. Baskılar uygulanacak şiddet bile kullanılabilir(Ofisi basmak gibi). İstekleri yerine getirilecek. Gün Bey umutsuz biçimde sitenin elden gidişini izleyecek. Kendilerine ait bölümler oluşturacaklar oralarda artık onların sözü geçmeye başlayacak. Ne Citizen ne Ömer ne lazlooo ne de rds onlara söz geçirecek. Metin2 konularında %10^15 oranında artmalar gerçekleşecek. Forumun emektarlarını ve kendinden olmayanlarını zalimce katledecekler hiç acımadan. Hepsinin nickinin üzerinde gri çizgiler olacak. Gün Bey iflasın eşiğine dayanacak, reklam gelirleri yok olacak, firmalar artık DH'ye inceleme için donanım vs. göndermeyecek. Bunlarda Dh'nin kapanmasını hızlandıran etmenler olacak. Gün gelecek sunucu paralarını ödeyemez hale gelecek yönetim. Sonunda mecburen sunucunun fişleri çekilecek, ondan sonra DH sadece hafızalara kazınmış bir yer olarak kalıcak...

Kanım dondu

• Ödülü beğenmedim.
  • Adminler kuralları katılaştırır ve buralar ıssızlaşır bölümler yavaş yavaş kapanır

• aktif üye sayısı gittikçe azalır daha çok misafir üye sayısı artar böylece forum kapanır diye tahmin ediyorum.
  • Dünyanin en büyük forumu olacak

• Kapanmaz.
  • Bir şekilde Türkiye içinde erişime yasaklanır. ( Hani şu ünlü Bu site 235423 mahkemesi tarafından erişime engellenmiştir yazısı )

Buda reklam vermekte olan firmaların ilgisini yitirmesine sebep olur ve maddi sıkıntı içine giren Gün "Evet arkadaşlar acısı tatlısı ile 12 yılı geride bırktım ama artık bu yük çok ağır vs vs" diyerekten siteyi kapatır.

Eğer olursa ancak böyle olur.
  • popilerliği düşecek bir şekilde yeni siteler daha iyi platforum kurup üyeleri çekecek
    böylelikle dh forum kapanacak zamanla unutulan hack siteleri gibi

iletişim:ozan_ronal@hotmail.com ozanronal1@gmail.com
  • bu çökmelere son vermezse biter buralar
  • savaş çıkar internet ağımız çöker/adminler savaşta ölür/sitenin tüm yedekleri silinir/daha iyi forumlar ortaya çıkar ve DH ölür.

• Forum asp tabanlı, artık asp ile ilgili olan pek kalmadı. Olur da forum 5-6 milyon liraya satılırsa haliyle çalışanları da işi bir süre tıkırında götürdükten sonra ayrılmaları gerekecek. Satın alınan şirketler 2 sene boyunca düz bir grafik izlemeli, 2 sene içerisinde batma gibi durumlarda satan kişi de sorumlu tutulabilir. Bu nedenle sekreterin devamlılık süresi olmalı, her şey yerli yerine oturduktan sonra onlara teslim edilmeli.

Neyse, satın alınırsa forum artık asp'den php tabanlı servise terfi eder, vbulletin en üst düzey forum sistemi kurulur ancak vbulletin dış görünüşü kullanıcılara hitap etmediğinden dolayı belirli bir süre sonra forum içeriği chip.com.tr forumu veya shift-delete.net forumu gibi bir arayüz olur, eğer böyle olursa zaten git gide insanlar buradan da sıkılmaya başlayacaktır. Site hitini arttıran en önemli etken zaten şu anda forumda bulunan eski kaynaklar, bu nedenle yenilenme aşamasında eski yazıları da tutmaları gerekecek. Böyle olduğu taktirde 2001 konuları rahat rahat bulunup üste taşınılabilir, üyelere ceza verme sistemi değişebilir. Bir süre daha can çekişmeden sonra forum içerisindeki hitler düşer, özel kurumların reklam vermesi artık durur ve forum en son çareyi google reklamları ile çareyi aramaya çalışır. Sonucu ne olur? Forum ölmez, olduğu gibi durur ama dediğim gibi olursa western filmlerinde gördüğümüz o rüzgardan yuvarlanan çalı gibi soğuk bir forum olur. :)

Not: Olur da ben kazanırsam para istemiyorum, öylesine beyin fırtınası oldu bil. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.