Şimdi Ara

Donanım konusunda yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , sistemimi güçlendirmek istiyordum , parçaları tamamen belirledim , sadece uyum sorunu veya yetmemezlik çıkar mı diye tereddütteyim , bir bakarsanız sevinirim ;

sistemim ;

Intel Core q8300 2.5 Ghz 4 CPU
    Ram 4 gb
    Ekran kartı ATI Radeon 4830 1 gb 128 bit
    Ana kart ASUS P5G41T-M LX
    Güç kaynağım ; 350 watt

Bu sistemin üzerine

8 GB ( 2x4 ) DDR 3 1333 mhz GSKILL Ram
    GTX 650 Ti Boost DirectCUII O.C DDR5 2 GB 192 Bit DX 11.1 Kart
    Corsair 550 wat güç kaynağı almayı planlıyorum

Acaba uyumsuzluk veya olmama gibi sorunlar çıkar mı ? 700 liraya topluyorum yeni sistemi . Görüşlerinizi bekliyorum..
    Paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Merhaba arkadaşlar , sistemimi güçlendirmek istiyordum , parçaları tamamen belirledim , sadece uyum sorunu veya yetmemezlik çıkar mı diye tereddütteyim , bir bakarsanız sevinirim ;

sistemim ;

Intel Core q8300 2.5 Ghz 4 CPU
    Ram 4 gb
    Ekran kartı ATI Radeon 4830 1 gb 128 bit
    Ana kart ASUS P5G41T-M LX
    Güç kaynağım ; 350 watt

Bu sistemin üzerine

8 GB ( 2x4 ) DDR 3 1333 mhz GSKILL Ram
    GTX 650 Ti Boost DirectCUII O.C DDR5 2 GB 192 Bit DX 11.1 Kart
    Corsair 550 wat güç kaynağı almayı planlıyorum

Acaba uyumsuzluk veya olmama gibi sorunlar çıkar mı ? 700 liraya topluyorum yeni sistemi . Görüşlerinizi bekliyorum..
    Paylaş

OCZ FATALITY 550W

SAPPHIRE 7850 1GB

GSKILL RIPJAWSX 1600MHZ 2X4GB

bunlarla değiş daha iyi olsun.

• 7850 alacaktım ancak benim VGA monitörüm var , riske girmek istemedim.. Ana kart 1333 mhz destekliyor Ram'i diye biliyorum..
  • CORE2QUAD lar max 4GB rame kadar destek veriyor. Bir tane 212X , 7850 1GB ve VS 550W al OC yi kökle CPU ya. CPU soğutucu evladiyeliktir. Mutlaka alınmalı. Bir kere alınıyor zaten. Yeni sistem aldığında çıkarır takarsın
  • 7850 alamam kardeşim , belirttiğim gibi VGA monitörüm var..
  • quote:

7850 alamam kardeşim , belirttiğim gibi VGA monitörüm var..

gtx660 al 650 ti kötü
  • quote:

650Ti , 7850 den 5-6 FPS geride bir karttır ve Overclock imkanı yoktur. Çünkü 650ti ''BOOST'' adı üstünde düz 650ti ın sadece 192bit derinlik yapılıp OC si köklenmiş halinden başka birşey değil.

DALGALANMAYA gelince, ben de 7850 kullanıyor(d)um. VGA monitörle (SAMSUNG SYNCMASTER 940BW 1440x900). o dalgalanma olayı sadece oyunlarda, siyah tonlarında ve çok tepelerden (160c gibi bir açıyla bakman lazım) belli oluyor. Korkmana gerek yok.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 3 Ağustos 2013; 18:44:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın 8 gb desteği var.
    Ama sana 4 gb ram şu an için yeterli zaten.

650 Ti boost al. 7850 ,VGA da sorunlu.

Ram parasını bi süre elinde tut. Az para takviyesi yaparak ve elindeki anakart ve işlemciyi de sallıyarak, mükemmel bi işlemci ve anakart ikilisine sahip olman o kadar yakınında ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Anakartın 8 gb desteği var.
    Ama sana 4 gb ram şu an için yeterli zaten.

650 Ti boost al. 7850 ,VGA da sorunlu.

Ram parasını bi süre elinde tut. Az para takviyesi yaparak ve elindeki anakart ve işlemciyi de sallıyarak, mükemmel bi işlemci ve anakart ikilisine sahip olman o kadar yakınında ki.

1 Sene bekleyip işlemci ve anakart'ı değiştirip önüme bakmayı planlıyorum kardeşim , 650 ti boost benim de aklıma yattı , içimi bu kadar rahatlatan bir yorum daha görmedim vallahi ! Sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

650Ti , 7850 den 5-6 FPS geride bir karttır ve Overclock imkanı yoktur. Çünkü 650ti ''BOOST'' adı üstünde düz 650ti ın sadece 192bit derinlik yapılıp OC si köklenmiş halinden başka birşey değil.

DALGALANMAYA gelince, ben de 7850 kullanıyor(d)um. VGA monitörle (SAMSUNG SYNCMASTER 940BW 1440x900). o dalgalanma olayı sadece oyunlarda, siyah tonlarında ve çok tepelerden (160c gibi bir açıyla bakman lazım) belli oluyor. Korkmana gerek yok.

Bilmeden alsam kartı sorun yapmazdım ancak bir kere öğrendim ya , takıntı olur bende kardeşim , riske girmek istemiyorum o yüzden :)

• quote:

quote:

quote:

Bilmeden alsam kartı sorun yapmazdım ancak bir kere öğrendim ya , takıntı olur bende kardeşim , riske girmek istemiyorum o yüzden :)

Sen bilirsin . ben buraya yazıyorum: ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN..

• Takıntılı takıntılı oynayacağıma , daha az performans ile oynarım daha iyi kardeşim , takınca takarım ben o yüzden diyorum .
  • quote:

Takıntılı takıntılı oynayacağıma , daha az performans ile oynarım daha iyi kardeşim , takınca takarım ben o yüzden diyorum .

TurboCore demişti diyeceksin...

Abartılıyor diyoruz. Burada kullanan var. Yalan borcum mu var? Allah allah OC yapamayacaksın bir süre sonra stabilite problemleri başlayacak.. daha uzar gider bu.
  • quote:

quote:

Takıntılı takıntılı oynayacağıma , daha az performans ile oynarım daha iyi kardeşim , takınca takarım ben o yüzden diyorum .

Abartılıyor diyoruz. Burada kullanan var. Yalan borcum mu var? Allah allah OC yapamayacaksın bir süre sonra stabilite problemleri başlayacak.. daha uzar gider bu.

Estağfurullah kardeşim ne yalanı :) , zaten 3 senelik bir sistem topladım , 3 sene sonra baştan aşağıya değişicem sistemi ..

• quote:

quote:

quote:

Estağfurullah kardeşim ne yalanı :) , zaten 3 senelik bir sistem topladım , 3 sene sonra baştan aşağıya değişicem sistemi ..

2yıl sonra kartla fabrika çıkışı OC ayarlarında problem , DX hataları başlarsa foruma konu açma

• Hocam olmadı mario'ya döneriz ya sorun yok :D Ne sistemler ile dayanmış adamız , bu da gelir geçer elbet !!!
  • quote:

Hocam olmadı mario'ya döneriz ya sorun yok :D Ne sistemler ile dayanmış adamız , bu da gelir geçer elbet !!!

şimdiden konusunu aç 650Ti boost hata veriyor diye 2yıl sonra hortlatırsın
  • Eğer vermez ise bulucam seni hocaaam ! Bulucam ! Unutma beni !
  • quote:

Eğer vermez ise bulucam seni hocaaam ! Bulucam ! Unutma beni !

yazdım bir kenara
  • Şu kurduğum sistemde uyumsuzluk , kartın performans vermemesi gibi bir sorun olur mu ilk "2" sene :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.