Şimdi Ara

Donanım kursu Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sahibi: Ali Döngel
    Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: bilgisayar kursursu

Merhaba,
    Başta bilişim teknolojileri olmak üzere çeşitli meslek kursları ile binlerce istihdam sağlayan kurumumuz Çözüm Eğitim Kurumları; Bil-Koop Bilgisayar kursu ve Elele Çözüm Eğitim Kurumları Meslek ve bilgisayar kursursu olarak Çankaya ve Mamak'ta faaliyette bulunmaktadır.
    Türkiye İş kurumu tarafından finanse edilen meslek kurslarıyla eğitime ve istihdama önemli katkılar sağlamaktadır.
    Bilişim teknolojileri alanında Ulusal ve Uluslararası sertifika sahibi olmak için de kurslarımızı tercih edebilirsiniz. Kurumumuz Microsoft ve Adobe Sertifikaları vermeye yetkili bir kurumdur. Bunu certiport aracılığıyla yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi içinwww.certiportturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Bilgisayar bakım ve onarım donanım kursu ankara Laptop tamir, elektronik kurslarımıza katılarak bir meslek sahibi olabilirsiniz. Alanda çalışıp kendini geliştirmek isteyenler için de kurslarımız önemli bir fırsattır. bilgisayar kursursu'nun Ankaradaki adresi
    Kurumumuzla ilgili ayrıntılı bilgilere;
    www.cozumegitim.com
    www.certiportturkey.com
    www.certiportturkiye.com
    sitelerinden ulaşabilirsiniz.
    donanım kursu ankara denince ilk akla gelen ve tüm bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız kurum biziz.
     Donanım kursu Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bil-Koop -- 12 Eylül 2013; 21:20:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.