Şimdi Ara

(Donanım listesi açıklandı) Makyajlı 1 serisi fiyatları belli olmuş. 2 serisine 1.5 motor gelmiş. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marmaratic

M paket + sunroof + gelişmiş gösterge + 18 jant + hız sanitleyici + ön park için forumdan bir arkadaşımız 119.000 liraya anlaşmış.

Çok minnettarım size, daha önce bmw almadıgımmıcın bılmıyorum. En full donanım sızınnbu saydıklarınız mı? Daha üstü varmı eklenecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok yeni gelen değil. 1.16i otomatik benzinli 82300 TL ye aldık.

edit: araba trio paket + navigasyon şeklindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequick -- 24 Mart 2015; 17:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

yok yeni gelen değil. 1.16i otomatik benzinli 82300 TL ye aldık.

Çok iyi almışsınız hocam güle güle kullanan. ellerinde m paket olursa bende gidip konuşayım fiyat alayım.İkinci ellere 75-80 bin verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

Whatcar co uk adresinde İngiltere fiyatları var. Orda ceed dizel 16.500 sterlin BMW 116d 21.000 sterlin. TL te çevirince ceed 65 bin, 116d 80 bin yapıyor. Tr sitesine girdim ceed 60 bin TL. Bu durumda 116d fiyatı 72.500 olması gerekirken 91 bin TL. Yani yıllardır bizde BMW ve mercedes gibi arabalar pahalıya satiliyor

Ayrica oradaki fiyatlar bayi satis fiyati yani kar koyulmus hali.
    Buradaki saticilar oradaki bayiden almiyor ki araci

Burdskiler kar koymamış halimi simdi anlamadım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

yok yeni gelen değil. 1.16i otomatik benzinli 82300 TL ye aldık.

Hocam hangi bayiden aldınız?

Ayrıca aldığınız teklifi bana gönderme ya da buraya koyma şansınız var mı?

Bana 82.500 fiyat verdiler ama navigasyon yok, bu cuma günü parasını ödeyip alacağım arabayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12maymun

quote:

M paket + sunroof + gelişmiş gösterge + 18 jant + hız sanitleyici + ön park için forumdan bir arkadaşımız 119.000 liraya anlaşmış.

Çok minnettarım size, daha önce bmw almadıgımmıcın bılmıyorum. En full donanım sızınnbu saydıklarınız mı? Daha üstü varmı eklenecek ?

Doldurmak istedikten sonra adaptif far m süspansiyon hafızalı koltuk karartmalı cam vsvs eklenebilir. Yani üst sınır yok. Ben 118 e ne kadar donanımlı olursa olsun 120 bin vermem şahsen. 3.16i m paket alırım 130 a. Yada tr paket 3.20i ed 121500.

• quote:

quote:

quote:

Doldurmak istedikten sonra adaptif far m süspansiyon hafızalı koltuk karartmalı cam vsvs eklenebilir. Yani üst sınır yok. Ben 118 e ne kadar donanımlı olursa olsun 120 bin vermem şahsen. 3.16i m paket alırım 130 a. Yada tr paket 3.20i ed 121500.

Aynen o konuda çok haklısınız, peki bayi bize yardımcı oluyormu donanım ve paket konusunda ben mesala cok bılgısızım bu konuda, bana anlatırlarmı herseyı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

en yakın zamanda gidip 1.18i için pazarlık yapacağım bakalım 91.120 tl dediklerini araca biraz daha ucuza alabilecekmiyiz yoksa 3 serisindeki gibi bayiye gittiğinde internet fiyatlarının üzerinde bir fiyatlamı karşılaşacağız.

Pazar günü kardeşime araç bakmaya gittik. Makyajlı kasa geliyor diye listeden 20.000 TL indirim yaptılar. Hem m paket için hem de Türkiye paketi için :) Ama biz nisan sonu gelecek 3.16 i Türkiye paketli aracı ayırttik. Ama her an vazgeçip 1.16 i joy plus a dönebiliriz :) onda da listeden yaklaşık 8 bin TL gibi bir indirim alabildik.

• quote:

quote:

quote:

Tr paket 3.16 için 116.300 TL ye anlaştık. 3.20 i için 121.000 TL hangi bayiden aldınız ?

• 207m kullanıcısına yanıt
    121 e 3.20 bulabilirseniz direk bu araca dönün.
    Aslında sedan takıntısı ve genişliğe ihtiyacı yoksa 1.16 da gayet güzel.içmekan farkı az.içine oturduğun zaman opsiyonel şeyler yoksa pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

quote:

Tr paket 3.16 için 116.300 TL ye anlaştık. 3.20 i için 121.000 TL hangi bayiden aldınız ?

Borusan Ataşehir 121500 e Avcılar da 122.000 civarı fiyatlar verdi. Kur 2.74 tü. Bir hafta falan önce.

Siz makyajlı 1 için 8.000 indirim mi aldınız ? Teklif veya indirim oranı var mı, 2 serisi coupe cabrio için ne kadar indirim yapıyorlar. Şimdi mail atıp muhattap olmak istemiyorum.

• Ben Mini'deki 6 ileri Şanzıman olacak sanıyordum, 8 ileri ZF'yi görünce baya şaşırdım, çok çok iyi haber bu, şimdi onlar (diğer premiumlar) düşünsün .
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdık sayesinde aldık bizde. Bodrum şubesinden.
  • Makyajli 1 guzelde sanziman kotu. 2 serisine spor line ve tekno paket eklemek sart. Ilk gelen araclar bayilere dagitalacak. Musteri araclari nisan uretim araclari olacak

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum, 320ed alabilmek varken kim ne yapsın aynı paraya 1 serisini, yok jantı büyükmüş de yok ses sistemi varmışta, 2+1 ev parasına hatchback araba kakalıyor akıllılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

121 e 3.20 bulabilirseniz direk bu araca dönün.
    Aslında sedan takıntısı ve genişliğe ihtiyacı yoksa 1.16 da gayet güzel.içmekan farkı az.içine oturduğun zaman opsiyonel şeyler yoksa pek fark yok

Bana arasında 9.000 TL gibi bir rakam var diyince, hiç fiyat almadım bile. Direkt 3.16' ya odaklandık. Zaten kardeşim bayan olduğundan yeterli olduğunu düşündüm ( her ne kadar o 20ied üzerinde dursada :) ) M paketli olanını test ettim performansı yeterliydi bizim için. Kardeşimde beğendi performansı ( Önceki aracı Scirocco 160 DSG olmasına rağmen ) Ben ısrarla bayan olduğundan 1.18i makyajlı kasa alalım dedim ama sedan kasaya daha sıcak bakıyor bayan olmasına rağmen. Trafikte ufak araçlı bayanların sürekli sıkıştırıldığından bahsedip duruyor ki bir arkadaşımın ablası da sırf bu yüzden Elantra aldı geçen hafta. Aracı ayırttık fakat hala netleştiremedik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

quote:

Borusan Ataşehir 121500 e Avcılar da 122.000 civarı fiyatlar verdi. Kur 2.74 tü. Bir hafta falan önce.

Siz makyajlı 1 için 8.000 indirim mi aldınız ? Teklif veya indirim oranı var mı, 2 serisi coupe cabrio için ne kadar indirim yapıyorlar. Şimdi mail atıp muhattap olmak istemiyorum.

3.16 için aldık o indirimi fakat yanlış birşey var sanırım. Liste fiyatına baktım az önce 118.783 TL, bizim anlaştığımız rakam 116.300 TL Bana 124.000 TL dediler aracın liste fiyatına. Ekstra bir pakette yok araçta. Sadece aluminyum alaşımlı jantlar var. O da çok birşey değildi yani. Ben şu Borusan' ı bir daha arayayım bence :) Bir yanlış anlaşılma var gibi :) Makyajlı kasa için hiç fiyat almadık. Onun içinde fiyat alacağım bugün. Joy Plus paket için. Durumu bildiririm size.

• 207m kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam. Sevgili kardeşimize motorun performansı yeterli olsada 121–122 varı ied alın derim. Bir kere alınıyor sonuçta. Hem daha az yakar hemde ikinci eli daha iyi.

• 120 bin veren benim. Ama opsiyonlarım öyle değil.

- M paket
    - Estoril mavi
    - 18" jant
    - Harman/Kardon ses sistemi
    - Ön-arka park sensörü
    - Fren fonksiyonlu cruise control
    - Elektrokrom iç ve dış aynalar
    - Sunroof
    - Gelişmiş gösterge paneli
    - İlave 12 volt güç kaynağı

Çoğu insan kendine göre haklı olarak daha boş ama bi üst segment F30'a yönelir. Aynı motor, şanzıman hatta iç tasarımı bile genel hatlarıyla aynı sayılır. Malzeme kalitesinde de çok büyük fark yok. Makyajlı 1'de belki dahada iyileştirilmiştir. F30'un artıları konfor, büyük yaşam alanı ve bagaj. Ben evli değilim. Bunlara ihtiyacım yok. Yaşımdan dolayıda M paket olsun, ses sistemi olsun ilgimi çeken şeyler. 40.yıl paketli 320i ed beni cezbeden araç ama onunla 34 bin lira fark vardı.

İşin özü ben aracımı heyecanla bekliyorum. Daha iyileri sizlerin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pistachio kullanıcısına yanıt
    Bu işler tamamen tüketici beklentileriyle alakalı. Ben şahsen senin için kendime almış kadar seviniyorum inanki. Tez zamanda kavuşursun umarım arabana.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.