Bildirim
Donanım network uzmanlığı kursu gidicem yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam aklınıza takılan şey nedir bence bu iş için hiç para harcamanıza gerek yok şunu size samimiyetle söyleyebilirim ki sizin yerinizde olsam yaşınız kaç bilmiyorum ama kursa vs para vereceğime bir bilişim firması veya alt yapınız yok ise bir bilgisayarcının yanında 1 sene gerekse para almadan bile çalışırım. Kursların size vereceğinden kat kat daha fazla bilgi verecektir.
Bunu size gerek Microsoft gerekse diğer Ağ İşletmenliği kurslarını bitirmiş bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum.
Yalnız bu kursların sana iş imkanı olarak vereceği sertifikalar önemli yinede karşı taraf senin sertifikaya değil iş tecrübene bakacaktır ilk olarak , okul olarak da bilgisayar veya benzeri teknik bir seviyede okul geçmişin yoksa iş bulma konusunda işin biraz zor olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 27 Mayıs 2016; 11:26:18 > -
Ya hocam yaşım 23 şuan Sakarya Üniversitesi pc programlama okuyorum uzaktan eğitim fakat programlamayı beceremiyorum aslında kendimi sıksam yaparım ama ne biliyim daha önce bitane Üniversitesi de bilgi işlem staj yaptım lisedede donanum gördüm program lama gördüm bnde donanınıma yatkınım ya kafam çok karışık bi iş bulamadım valla dedin gibi yetiştirilmek istiyorum iyi biyerlere felmek istiyorum da bulamıyorum işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maddi olarak sorun yoksa kursa yazılıp bir yerde para gözetmeksizin çalışman senin için iyi olacaktır 25 yaşına geldiğinde iş bulma konusunda sertifikalar okul diploman ve iş tecrüben ile daha iyi yerlere gelebilirsin.
Network ve Server sistemleri hakkında basit ama temel bilgileri bile öğrensen ilk aşama için sana yeterli olacaktır. -
Peki bana önere bilceniz biraz ucuz kurs yeri ve iş garantisi veren kurs yeri söylermisiniz İstanbul Avrupa kıtasında önerebilceniz biyer varmıdır -
İşkur kurslarını araştırmanı tavsiye ederim sistem ve network üzerine olan kurslar hem faydalı hemde sertifika kazanıp üzerine de işkur dan para alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşkur çok başvurda bulundum ama dönen yok işte galba torpil işliyor onlarda anlamış değilim neyse ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X