Şimdi Ara

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ STAJ DOSYASI VARSA ATIN PLS:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SENE SONU STAJ ODEVİ YAPAN BİRİ VARSA RİCA BANA PASLASIN COK MAKBULE GEÇER.
    PM PM RİCA

• aliyucelsinn A kullanıcısına yanıt
    Banada atarsanız çok iyi olur :)
  • internetten alıym dedim adam evden cıktım otobuse bindim fln :) diye başlıyo bunela;:)
  • Staj yapmadın mı kendin yaz
  • aliyucelsinn A kullanıcısına yanıt
    http://www.stajdoldur.tr.gg/ gençler burdan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Staj yapmadın mı kendin yaz

Staj da yaptıklarını yazarsan kalırsın.
  • beyler full 2 aylık staj dosyası satılık. ilgilenenler pm... fiyat=100 lira , gelin bişeler yaparım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hocama sormuştum tanım falan yaz demişti sizde öyle yapın uğraşmayın anakart nedir ram nedir falan yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 7 Mayıs 2015; 10:54:54 >
  • Ayrıca sakın yaptığınız işleri sadece yazmayın . Yani bilgisayarla ilgili işler de yapmadıysanız bile yapmış olcaksınız staj dosyasına göre . mesela sabah gittim yazıcıdan çıktıları aldım, fuar teşvik evraklarını düzenledim ve --- bellek modüllerini anakarta monte ettim --- (yaptınız) .
  • 2 yil onceki dosya yedeklerim olsa muhakkak yardimci olurdum ama cogu silindi.

Su sekilde yapin. Size vermis olduklari staj kagitlarinin yarisina resim yapistirin. Yada paint ten hazirlayin direk cikarin ve altina kendi el yaziniz ile yazin. Bilgisayar yazisi ile cikti alirsaniz buyuk ihtimalle dusuk not alirsiniz hazir dosya diye.

Sonra altina bu gun win7 format attik ve kasa temizligi yaptik ve cihazi teslim ettik. Gibi az biraz detayli yazarak gecin.
    Bios ayarlarindan secimler yapildi ve formattan sonra driverler yuklendi yazin.

Onerim win7/8/8.1 format attik diye 3 ayri sayfa yapin. Xp de dahil edilebilir.

Basiniza gelen olaylari ozetleyerek ana dusunceyi aktarin yeter. Yok evden su saatte ciktim yok su saatte yemek yedim bunlari yazmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni nesilin hiç araştırma özelliği yok, geri kafalımısınız arkadaşım.

internette staj defteri örnekleri var evet saçma sapan şeyler yazabiliyor. fakat onları alıp şimdiki zamana göre düzenleyeceksiniz. eski ekran kartları ram ler felan yazar internetteki defterlerde ama siz onu güncel haliyle düzenleyip yazacaksınız.

Şahsen ben Lise 3 - 4 ve Üniversite 1 - 2 de, internetten örnek olarak buldum sonra kendi cümlelerimle yazdım

Çok hazırcısınız Çoook

Bende 10 numara staj defterleri var isteyen SATABİLİRİM. hepciği kendi emeklerim
  • GENCLER STAJ DOSYASINDAN SONRA WEB TASARIM İCİN SİTE TASARLAMA FREWORSK FLN VARYA ÖDEV ONLARDA BENDE 100 TL SATILIKTIR BİLGİNİZE PM YE GEÇEBİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.