Şimdi Ara

donanim yükseltme yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU Türü : Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
    Toplam ram : 2046 MB
    ekrankartı AGP 8x: Sapphire Radeon X1650 bellek boyutu 512 mb

acaka pc'yi birazdaha hızlandırmak ıcın ne yapabılırım yardımcı olursanız sevinirim

• Bana kalirsa agp sisteme para yatirma.Yilbasi indiriminde yeni sistem al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuF**

Bana kalirsa agp sisteme para yatirma.Yilbasi indiriminde yeni sistem al.

aynen arkadaşa katılıyorum yatırma çok pişman olursun
    bendede eski p4 sistem HD 3850 agp falan wardı baktım werdiğim büyük paraların karşılığını alamıyorum sattım 200 e üstüne ekleyip imzamdaki sistemi topladım
    Bence sende böle yapmalısın
  • Evet Agp sisteme ekleme vs. yapmak bir şey kazandırmıyor, zamanında bizde çok denedik bunu değmiyor.

Mevcut bileşenlerini satıp (anakart,işlemci,ram,ekran kartı) ucuz yollu Amd toplayabilirsin , o.b ekran kartı ile de idare edebilirsin bir süre oyunda oynarsın belli ayarlarda;

MSI 785GM-E51 AM3 DDR3 (HD4200 ATI)
    AMD Athlon II X2 240 2.9GHZ 2MB
    KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül)

+ elindeki optik sürücü, kasa, hdd'i de bunlarla kullanabilirsin, başlangıç için bu 3'lü yeterli olur.

Elindeki kasa powerının durumuna göre de bir ekran kartı alırsın sonradan, ama powerın düşük kalitede bir ürün ise ekran kartından önce powera yatırım yapman lazım, zira yeni sistem toplarken bile alınacak en son parça ekran kartıdır, en sona bırakman sana bir dezavantaj yaratmaz hatta avantaj sağlar.
  • ben de yenisini toplamayı düsünüyorum ama bu pc'yle en azindan kısı cıkarmam lazım bu yüzden yaza kadar idare etsin diye ekleme yapmayı düsünmüstüm
  • quote:

Evet Agp sisteme ekleme vs. yapmak bir şey kazandırmıyor, zamanında bizde çok denedik bunu değmiyor.

Mevcut bileşenlerini satıp (anakart,işlemci,ram,ekran kartı) ucuz yollu Amd toplayabilirsin , o.b ekran kartı ile de idare edebilirsin bir süre oyunda oynarsın belli ayarlarda;

+ elindeki optik sürücü, kasa, hdd'i de bunlarla kullanabilirsin, başlangıç için bu 3'lü yeterli olur.

Elindeki kasa powerının durumuna göre de bir ekran kartı alırsın sonradan, ama powerın düşük kalitede bir ürün ise ekran kartından önce powera yatırım yapman lazım, zira yeni sistem toplarken bile alınacak en son parça ekran kartıdır, en sona bırakman sana bir dezavantaj yaratmaz hatta avantaj sağlar.

katılıyorum.. aynı sistemi sorunsuz ve performanslı bir şekilde kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Evet Agp sisteme ekleme vs. yapmak bir şey kazandırmıyor, zamanında bizde çok denedik bunu değmiyor.

Sen gel Nihat hocamı dinle

• Nihat abiinin öneri si kasa ve hartdiskler uyuyor fazladan dvd yazıcı ve ekran kartı da eklemem gerekiyor
    hani aklım celınmedi degil de toplarsam biraz para biriktirmem gerekecek bende oyuzde yazın toplamayı düsünüyordum
    ama biraz düsünmem lazım ginede
  • arkadaslar nihat abinin önerisine oyacagimda önerdigi anakart benim alisveris yaptigim sitede bir aydir stokta yok acaba baska bir anakart öneriniz varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black0538 -- 17 Ocak 2011; 18:23:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.