Bildirim
Donanımdan anlayan arkadaslarim yardim lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun performansı şüphesiz artar, işlemci bir nebze darboğaz yapar hız aşırtma yapılması gerekebilir. -
Rx 570 580 vtx 1060 6gb gibi kartlarda yeterli performansi alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sapphire rx 580 nitro alip takiyorum o zaman darbogaz demis arkadas ama olurmu acaba oyle bir sıkıntı?quote:
Orijinalden alıntı: hib.96
Rx 570 580 vtx 1060 6gb gibi kartlarda yeterli performansi alırsınız
Birde 570 ile 580 arasinda cok fark varmıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosejuggler -- 25 Mayıs 2019; 17:23:1 >
Rx570 daha uyumlu olur arasında 10 15 fps fark olabiliyor. Ancak 1080p 60 fps için biraz ayar kısarak 570 de iş görür. Tek fanli olanlardan uzak durun sadece. Işlemci k serisi olsaydı oc yapardınız darboğaz riski azalırdi. Ancak yine de çok ciddi darboğaz olacağını sanmıyorum. Bence 570 alın rami de 16 yapın mis gibi olur
Hafta sonu vatan bilgisayar indiriminden ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4GB (878 TL) aldım ve taktım sorun yok. Bilgi için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: hib.96
Rx570 daha uyumlu olur arasında 10 15 fps fark olabiliyor. Ancak 1080p 60 fps için biraz ayar kısarak 570 de iş görür. Tek fanli olanlardan uzak durun sadece. Işlemci k serisi olsaydı oc yapardınız darboğaz riski azalırdi. Ancak yine de çok ciddi darboğaz olacağını sanmıyorum. Bence 570 alın rami de 16 yapın mis gibi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X