Şimdi Ara

Donanımdan anlayan arkadaslarim yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel i5 3570 3.40 işlemci
    G-Skill DDR3 1600 mhz 4x2
    Evga GTX760 SuperClock ACX

Sistemim bu şekilde. Bu sisteme rx 580 ekran karti taksam sıkıntı olurmu? Yada oyun performansı artar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun performansı şüphesiz artar, işlemci bir nebze darboğaz yapar hız aşırtma yapılması gerekebilir.
  • Rx 570 580 vtx 1060 6gb gibi kartlarda yeterli performansi alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Rx 570 580 vtx 1060 6gb gibi kartlarda yeterli performansi alırsınız
    Sapphire rx 580 nitro alip takiyorum o zaman darbogaz demis arkadas ama olurmu acaba oyle bir sıkıntı?
    Birde 570 ile 580 arasinda cok fark varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosejuggler -- 25 Mayıs 2019; 17:23:1 >
  • Rx570 daha uyumlu olur arasında 10 15 fps fark olabiliyor. Ancak 1080p 60 fps için biraz ayar kısarak 570 de iş görür. Tek fanli olanlardan uzak durun sadece. Işlemci k serisi olsaydı oc yapardınız darboğaz riski azalırdi. Ancak yine de çok ciddi darboğaz olacağını sanmıyorum. Bence 570 alın rami de 16 yapın mis gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Rx570 daha uyumlu olur arasında 10 15 fps fark olabiliyor. Ancak 1080p 60 fps için biraz ayar kısarak 570 de iş görür. Tek fanli olanlardan uzak durun sadece. Işlemci k serisi olsaydı oc yapardınız darboğaz riski azalırdi. Ancak yine de çok ciddi darboğaz olacağını sanmıyorum. Bence 570 alın rami de 16 yapın mis gibi olur
    Hafta sonu vatan bilgisayar indiriminden ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4GB (878 TL) aldım ve taktım sorun yok. Bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kumaslardan Anlayan Arkadaslar.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.