Şimdi Ara

Donanimhaber Adminleri için soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede ben dahil olmak üzere birçok kişi donanımhaber adıyla atkı,kupa ,vs ürünler yaptırmaya kalkışmış olup bunların hiçbiri olumlu sonuçlandırılamamıştır ve bügün açtığım anket silinmiştir bunun için sizden cevap bekliyorum burda illegal birşey yapmıyoruz sonuçta, bunu açıklığa kavuşturun sizmi böyle birşey yapmak istiyorsunuz yoksa böyle birşeyin olmasını istemiyormusunuz?ve buna göre bundan sonra bu konuda hiçbir başlık açılmasın teşekkürler.

• gün izin vermiyodur
  • Bakalım cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

gün izin vermiyodur

Kanka seni takmıyo bamlamalısın onu
  • telif hakları var mı onu sor varsa göstersinler yada bilgilendirme linki versinler ordan öğren ha alan adları dışında diğerleri tescillenmemişse yap gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

telif hakları var mı onu sor varsa göstersinler yada bilgilendirme linki versinler ordan öğren ha alan adları dışında diğerleri tescillenmemişse yap gitsin

Akşam avukat kuzenimin yanına gidecem ondan öğrenecem herşeyi cevap gelirse iyi olur gelmezse yaptıracam zaten.
  • Donanımhaber üzerinden ticari amaçlı satış yapmayacağın ne malum ? Forumda yüzlerce insan var, herkesin iyi niyetli olmasını beklersek, ohoo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 25 Ekim 2011; 15:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Donanımhaber üzerinden ticari amaçlı satış yapmayacağın ne malum ? Forumda yüzlerce insan var, herkesin iyi niyetli olmasını beklersek, ohoo...

Sence nasıl bir satış olabilir bunu ortak olarak yapıcaz yaptırcağımız yerlede gidip konuşucaz bu konuya adminlerden destek bekliyorum,dediğim gibi ben kendim için bunu gidip yaptıracam.
  • Sanırım konuları silebilen normal adminler bu işe cevap verecek olan ise piyasada yok .
  • sen bence en iyisi forumdestek@donanimhaber.com a mail at hacı dönerler sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

sen bence en iyisi forumdestek@donanimhaber.com a mail at hacı dönerler sana.

Teşekkürler atıcam konuyu ayrıca kuzenim haricinde birbaşka avukata sordum cevabı paylaşacam.
  • Dh forum olmasının yanında şirket.. Her şirketin telif hakları vardır.. Böyle bir işe girişirsen yarın öbür gün bu nedir diye sana dava açılırsa kanun önünde bunu zor açıklarsın.. Bu benim yorumum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Dh forum olmasının yanında şirket.. Her şirketin telif hakları vardır.. Böyle bir işe girişirsen yarın öbür gün bu nedir diye sana dava açılırsa kanun önünde bunu zor açıklarsın.. Bu benim yorumum..

Ben bu işi öğrenmden zaten bu işe kalkışmıyorum o zaman telif hakkının bedelini söylesinler satın alalım sonuçta hertürlü cevap bekliyorum kardeşim
  • Evet sonunda mailime cevap geldi anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum ve bir sonraki cevabı beklıyorum.

Yapmak istediğiniz ürün üzerinde kullanacağız logo Donanım Haber adına tescillidir. Bu nedenle bu vb. logolu ürün yapımında tek yetkili şirkettir. Konuyla ilgili site sahibinin bir çalışması var mı bilmiyorum ancak konuyu kendisine iletiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.