Şimdi Ara

DonanımHaber Android uygulaması yayında! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama gayet güzel ama yılların alışkanlığı mobile.donanimhaber.com'u bırakmak biraz zor olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce yükledim, fazla kurcalamadım ama ilk izlenimim çok olumlu.

elinize emeğinize sağlık!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara sıra da bildirimden forum konusuna gidince aşağı inip alt sayfa/yorumlar yüklenmiyor, takılıyor. Konunun başına gidip tekrar en aşağı inince düzeliyor. DonanımHaber Android uygulaması yayında!

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

uygulama hayirli olsun cok guzel olmus sevindim valla ya niye böyle hissettim bilmiyorum :D

• Smoch kullanıcısına yanıt
    çok yakında

• İOS versiyonu bekliyoruz.

• So Good. kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı bu linkten indirin:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.donanimhaber.dhandroid

• Neden hiç bir şey yapmayanlar ve hiç bir işe yaramayanlar en çok eleştirenler oluyor? Hiç bir işe yaramadiklari ve bir şey yapmadıkları için mi! Neden DH bin bütün konularında yerli yersiz eleştiriler en çok begeniyi alıyor? Çünkü eleştirmek çok kolay üretmek ise zaman alıyor.

Sanırım işe yaramayan birinin yorumunu beğenmek hiç bir işe yaramayanlar için psikolojik bir gereklilik. Basitçe sürü psikolojisi!

• quote:

Orijinalden alıntı: fb.1907

Uygulamayı bu linkten indirin:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.donanimhaber.dhandroid

Play Store'da uygulamayı manuel arayınca bulunmuyor.

Çözümü

Play Store hesabınıza web tarayıcı üzerinden oturum açıp linkten yükle dediğiniz zaman telefona yükleniyor arkadaşlar iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Daha ilk denememiz birazda farklı neyi beğendiniz neyi beğenmediniz duymak isteriz.

Siyah tema olsaydı Amoled'ler için daha iyi olurdu.

Ekstra şeçenek olarak simsiyah tema yapamaz mısınız ?

Varsada ben goremedim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • der_Kaiser kullanıcısına yanıt
    sayfalama kısmının (1/38 sayfa yazan yer) sağında aşağı yukarı ok butonuna tıklarsanız, mesajları yeniden eskiye sıralayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Tüm şimdiye kadar yaptıklarımızı 17 yılı tamamını ilk defa kullandığımız bir ortamda yapmak dünyada forum örneği yok iken kendimiz keşfetmek, bir yandan alt yapımızı .net’e çekmek ve tasarımıda yolda bir iki kere değiştirme ile normal aslında.

Vay be ne kadar uzun bir süre 17 yıl. 17 yıllık altyapı ve teknolojiler ile çalışmak ve güncel sisteme uydurmak zor olmalı. Olayın dışında olunca eleştirmek kolay oluyor. Ancak eminim siz de kafa yoruyorsunuz doğru hamleleri bulmak için. Komple güncel bir sisteme geçilmesini herkes söyledi bu güne kadar. Bence de güzel olurdu hem tasarım iyileşirdi hem de çökme v.b. problemlerden kurtulurduk ama fark ettim ki mobil uygulamayı geliştirmek bile bu kadar sürdüyse komple eski temeli silip atmadan yeni bir sisteme geçmek neredeyse imkansız. Geçmişi silerseniz de çok şey kaybedilmiş olacak. Bu forumu güzel yapan kıymetli yapan şey zaten 10-12 yıllık konulara denk gelmek, hala o konulardan faydalanabiliyor olmak. İçeriği bulunmayan sitenin bir kıymeti olmaz bence. Benim merak ettiğim banner reklam sistemiyle ne kadar gidecek bakalım bu sistem. Nihayetinde ticari bir işletme. Umarım mali açılardan sıkıntı olmaz da hiç kapanmaz bu site. İlerde eski attığım mesajları ve açtığım konuları görebilmek çok güzel olur.

Edit: Yine çöktü

DonanımHaber Android uygulaması yayında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 9 Mart 2018; 12:33:14 >

• Tam üye değilmişim ondan bazı konulara mesaj atamıyormuşum sorunu çözdüm.Bu konudaki diğer mesajimda boşu boşuna mızmızmlanmışım

• Baya güzel gözüktü gözüme benden olumlu not aldı

• Baya beğendim ben tebrik ederim. Sitenin aksine oldukça sorunsuz çalışıyor şimdilik.

• Ya ana menüde falan her yerde font 8 ise sadece konularda 13 e çıkıyor. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı

• gun kullanıcısına yanıt
    Sayfa numarasını yazıyorum istediğim sayfaya geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Mart 2018; 14:29:19 >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam 👍👍

• bazen donuyor nedense

• Uygulama uzun bir Beta süreci geçirdi ve o baştaki tasarımından dahi cok farklı bir konuma geldi. Beta kullanici olarak verdigimiz geri bildirimlerle de hatalar duzeltildi. Uygulamanın su anki hali gerçekten modern ve kullanisli.

Emeğinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.