Şimdi Ara

Donanımhaber Antifeminizm Kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antifeministler olarak bu konu altında toplanalım.

• hiç sevgilisi olmayan saplar kulübü zaten açılmamışmıydı
  • Feminizmi ergen kızlardan duyup kötülüyorsunuz.

Feminizmde erkeklere karşıtlık yok. Eşitlik isteği var sadece. Tabi sevgilisi ayrılınca erkekleri kötülemeye çalışan ergen kızlar feministim deyince işler karışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Feminizmi ergen kızlardan duyup kötülüyorsunuz.

Feminizmde erkeklere karşıtlık yok. Eşitlik isteği var sadece. Tabi sevgilisi ayrılınca erkekleri kötülemeye çalışan ergen kızlar feministim deyince işler karışıyor

kadın erkek her alanda eşit olamaz nokta
  • Çabuk! Onedio, Kampüs Cadıları, Ötekilerin Postası gibi sitelerde takılan yeşil saçlı itici sesli kadınlar gelmeden.

Destek veriyorum.
  • Tabi ki her alanda eşit olamaz. Sadece bir kadının da gece vakti "rahatça gezmeye", dilediğince giydiğinde taciz edilmemeye ihtiyacı var. Canı isterse taksici olmaya, donanımı yeterse Cumhurbaşkanı olmaya hakkı var. Fakat öyle bir algı var ki, dünyanın en donanımlı kadını da gelse "peh kadından lider mi olurmuş!" diyen kahve köşelerinde sürten erkekler çıkacaktır.

Erkek olmak üstünlük değildir, kadın olmak da.

Feminizmin temelinde hümanizm yatar. Erkeklerin de hakkı savunulur kadınların da. Fakat son dönemlerde artan kadın şiddetlerine karşın feministler de bu konuya ağırlık veriyor. Fakat şiddete uğrayan erkekler de aynı derecede savunulur.

Komşumuz vardı, 18 yaşlarında. Babası olmadığı için burgerda çalışıyormuş. Bazen gece geç vakitlerde dönerdi eve. (Sanırım makineleri falan temizliyorlarmış) Tüm mahalle adını "kaşar" koymuştu. Kolay lokma diye herkes sarkardı. Sonradan anlaşıldı gerçek tabi.. Ama mesela o kıza neden kaşar denildi? Toplumdaki ucuz algıdan dolayı. "Geç geliyor kendini satıyor bu!" dendi. Karşı olunan bu ve bunun gibi şeyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinx -- 1 Temmuz 2017; 14:38:10 >

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Erkeklerde taciz edilir bu nasıl bir kafa yapısıdur yahu...
  • Ben aksini mi iddia ettim?
  • quote:

Tabi ki her alanda eşit olamaz. Sadece bir kadının da gece vakti "rahatça gezmeye", dilediğince giydiğinde taciz edilmemeye ihtiyacı var. Canı isterse taksici olmaya, donanımı yeterse Cumhurbaşkanı olmaya hakkı var. Fakat öyle bir algı var ki, dünyanın en donanımlı kadını da gelse "peh kadından lider mi olurmuş!" diyen kahve köşelerinde sürten erkekler çıkacaktır.

Erkek olmak üstünlük değildir, kadın olmak da.

Feminizmin temelinde hümanizm yatar. Erkeklerin de hakkı savunulur kadınların da. Fakat son dönemlerde artan kadın şiddetlerine karşın feministler de bu konuya ağırlık veriyor. Fakat şiddete uğrayan erkekler de aynı derecede savunulur.

Komşumuz vardı, 18 yaşlarında. Babası olmadığı için burgerda çalışıyormuş. Bazen gece geç vakitlerde dönerdi eve. (Sanırım makineleri falan temizliyorlarmış) Tüm mahalle adını "kaşar" koymuştu. Kolay lokma diye herkes sarkardı. Sonradan anlaşıldı gerçek tabi.. Ama mesela o kıza neden kaşar denildi? Toplumdaki ucuz algıdan dolayı. "Geç geliyor kendini satıyor bu!" dendi. Karşı olunan bu ve bunun gibi şeyler...

Feminizmin türkiye şubesini kapatsınlar bu eğitim seviyesiyke mümkün değil o isteklerin gerçekleşmesi

• Bazı şeyler için çabalamak gerekiyor. Evet her şey sil baştan düzenlenemez fakat bazı görüşleri değiştirmek için çaba göstermek bence son derece doğru
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Sadece "kadın"demeyeceksin kadın ve erkekler diyecksiniz tamam...
  • Benim ne diyeceğime siz karar veremezsiniz, üstelik mesajımın içeriğini tam olarak algıladığınızdan şüpheliyim. Kadınların isteğini belirttim. Ve aynı zaman da erkeklerin de savunulduğunu söyledim. Bunda bir yanlışlık yok. Siz istediğinizi yazın benimkileri düzeltmeyin lütfen
  • quote:

Kadın erkek eşit olamaz.Hiçbir zaman da olamayacaktır.Belli yerlere gelmiş kadınlara ve erkeklere bakarsınız erkeklerin çoğu alanda baskın olduğu görülecektir.İstisna kadınlar kaideyi bozmayacaktır.Evrimsel süreçten ve felsefi olarak bakarsak da kadınlar erkeklerle eşit görülmemiştir tarih boyunca feminizm boş bir uğraş olarak kalacaktır kanaatimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 1 Temmuz 2017; 14:51:23 >

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Erkekler üstün olamaz
  • quote:

Erkekler üstün olamaz

Bal gibi de olur dostum sen bunu istediğin kadar kabul etme benim savunduğum erkek üstündür kadına şiddet uygulayabilir değil ama bu erkeğin üstün olduğu gerçeğini değiştirmez
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Kendinizi anca üstün görerek tatmin edersiniz zaten. Ama değilsiniz üzgünüm. Hiçbir üstünlüğünüz yokken sadece kaba gücünüzle bir üstünüz diye tutturursunuz. Daha fazla beyniniz, kalbiniz falan mı var? Ya da daha donanımlı eliniz ayağınız? Bir fazlalığınız var o da maalesef çoğunuzun beynini tıkıyor, bu da bir üstünlük göstergesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

noldu? zoruna mı gitti?
  • şuan da nispeten erkeklerin üstün olduğu doğru ama gittikçe eşitliğe doğru ulaşıyoruz, ileri ki gelecekte kadınların ve erkeklerin aynı olacağını düşünüyorum, kas gücü ve beyin yapısı bakımından, çünkü artık gelişen dünyada ne erkeklerin erkekliğini gösterecek alanlar kalıyor ne kadınların kadınlığını.

erkekler eskiden avlayıcılık yapardı hep kas gücü gerektiren işler yapardı, kadınlar evinde oturur çocuk bakardı falan şimdi ise ne erkekler kas gücü gerektiren işler yapıyo ne kadınlar sadece evde oturup çocuk bakıyo, ikisi de aynı işlerde aynı şeyleri yapmaya başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Kadın erkek eşit olamaz.Hiçbir zaman da olamayacaktır.Belli yerlere gelmiş kadınlara ve erkeklere bakarsınız erkeklerin çoğu alanda baskın olduğu görülecektir.İstisna kadınlar kaideyi bozmayacaktır.Evrimsel süreçten ve felsefi olarak bakarsak da kadınlar erkeklerle eşit görülmemiştir tarih boyunca feminizm boş bir uğraş olarak kalacaktır kanaatimce

Bu kafaya da hayranım.Neymiş hep önemli insanlar erkeklerden çıkıyornuş.Bunun sebebi erkeklerin üstünlüğü değil ki.Bunun sebebi erkeklerin tarih boyunca kadınları hep ev işi yapmakta,üreme yapmakta kullanması.

Ben de erkeğim ama braz objektif bakın.Ya ortaçağda kadın bilimle uğraşsa cadı deyip yakacaklar kadın nasıl bilim yapsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.