Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Fiyatı uygun isteyin, çok yiyeceeem

Kendi mangalını götürmüyon mu bu sefer
    Ben bu sefer yokum beyler,bir dahakine inşallah.

Mangal bagajda hep hazır geziyorum
    Hem mangaldan sonra kalan külle dişlerimizi temizliyoruz biz, dişteki lekeleri falan silip atıyormuş ne diyorsun?

Emre'den öğreniyorsunuz hep bunları di mi

• Çok değerli isimler katılıyor, bende katılıp tanışmak isterdim fakat iş iş iş...

Şu buluşmayı Florya'ya getirin de akşam eve geldiğimde işin yorgunluğunu sizle muhabbet ederek atayım yahu.

Kaşıbeyaz nasıl olur mesela? Hadi gelin bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Sende şu meşhur Civic'imi görürdün ne güzel olurdu be Yavuz'um.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Çok değerli isimler katılıyor, bende katılıp tanışmak isterdim fakat iş iş iş...

Şu buluşmayı Florya'ya getirin de akşam eve geldiğimde işin yorgunluğunu sizle muhabbet ederek atayım yahu.

quote:

Valla bahane kabul etmiyorum, bi gunde bizim icin yorul yahu! Gokcan kardesim ozellikle bekliyorum seni. Numarani p.m den at sabahtan aramaya baslarim seni istersen yesilkoyde bulusur geceriz benim eve 3 km yesilkoy.

Edit : benim eve geceriz gibi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 11 Şubat 2013; 23:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Beyler Allah askina bulusmayi 24.02 tarihine erteleyin. Bende gelmeyi cok istiyorum ama kil donmesinden ameliyat oldum ve suan oturamiyorum. 18inde dikisleri aldiracagim. 24une kadar oturacak hale gelirim diye dusunuyorum.

Lutfen 24une erteleyin. Hem o zamana kadar daha cok kisi ogrenmis olur. Luuutfeeeenn

Beni takan yokmuu

kardesim senide gs sempatizani olarak hatirliyorum taraftar forumundan. keske gelsen senide merak ediyorum ancak ertelemek zor gibi gorunuyor. bundan sonraki bulusmayi yakin zamana cekeriz senlede tanisiriz ins.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatı uygun isteyin, çok yiyeceeem

Kendi mangalını götürmüyon mu bu sefer
    Ben bu sefer yokum beyler,bir dahakine inşallah.

Mangal bagajda hep hazır geziyorum
    Hem mangaldan sonra kalan külle dişlerimizi temizliyoruz biz, dişteki lekeleri falan silip atıyormuş ne diyorsun?

Emre'den öğreniyorsunuz hep bunları di mi

O da mangalcı

• quote:

Çok değerli isimler katılıyor, bende katılıp tanışmak isterdim fakat iş iş iş...

quote:

Sefaköyden alırız yahu seni, dert etme bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Bende1 hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum, buluşma tarihi ertelense bile Yalova'dan gelip gitmem sıkıntı olur, katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.

Atla feribota yenikapiya gel kardesim, seni alirim ben

@aziz niye boyle yapiyon la simdi? 2 cay icip kalkcaz alt tarafi

Sağolasın Yavuzum, kesin bir şey söylemeyeyim şimdi. Bu cuma günü kontrole gideceğim Bursa'ya, doktor izin verirse gelirim, seni de haberdar ederim.

Ararsin kardesim numaram var sanirim sende

• @~Lion King~ peki hocam canınız sağolsun. Bir dahaki buluşmaya artık.

Galatasaray sempatizanı olarak tanınmışım vayy be
  • yaz beni de başkan.
  • quote:

quote:

quote:

Valla bahane kabul etmiyorum, bi gunde bizim icin yorul yahu! Gokcan kardesim ozellikle bekliyorum seni. Numarani p.m den at sabahtan aramaya baslarim seni istersen yesilkoyde bulusur geceriz benim eve 3 km yesilkoy.

Benim kiradaki evi boşaltayım oraya geçelim istersen?

Tek aksiyonum apartmandan bir kaç dostlarla birlikte bayanlı erkekli apartmanın 30 m ötesindeki kafede çay kahve içmek oldu hayatımda maalesef. Sana bir şey diyeceğim inanmazsın. Eve geldim, arabayı otoparka çektim çok uykusuzdum başım dönüyordu "biraz direksiyona koyayım kafamı" dedim ve uyuya kaldım. Yaklaşık 10 15 dakika uyumuşum orada. Sonra vücut kendini uyandırdı tabii o pozisyondayken.

Bu rehberlik öyle sakat iş ki bütün kabileden geç yatmak zorunda kalıyorsun ve hepsinden de erken uyanmak zorundasın. Ben yaklaşık 2 senedir yurtdışı veya il dışı turlara katılmıyordum ama şimdi ev kuruyoruz malum katılıyorum. Gecenin 3 ünde yatıp sabahın 5.30 unda kalkıyorum yada vücudum kalkıyor ama zihnim hala yatakta...

Şimdi de günü birlik kartepe, uludağ gezileri olduğu için sabahın köründe evden çıkıp gecenin diğer köründe eve geliyorum. Hele de bir de yaşlı huysuz teyzeler varsa kabilede tamamdır...

Vallahi seni üzülerek kıracağım çünkü akşamları en büyük lüksüm televizyon karşısında eşimin soyduğu elmaları yemek oldu.

Seneye bırakıyorum rehberliği. İngilizce yada Almanca öğretmenliğine geçiş yapacağım. Artık aile babası oldum, rehberlik bekar işi kaldı. Söz bile veremiyorum sana "Gel şu gün şurada bi çay içelim senle" diye çünkü günün her saatinde telefon geliyor, işe çağırılıyorum.

24-25 yaşında çürüttü beni bu rehberlik. Şu öğretmenliğe geçersem seneye her buluşmada bende varım, hatta bir özür niyetinde de her buluşmada sana çay kahve ısmarlayacağım. (Aklımı çelersen evimin sultanından gizli Reina da yaparız belki, şaraplar benden!)

• quote:

quote:

Beyler Allah askina bulusmayi 24.02 tarihine erteleyin. Bende gelmeyi cok istiyorum ama kil donmesinden ameliyat oldum ve suan oturamiyorum. 18inde dikisleri aldiracagim. 24une kadar oturacak hale gelirim diye dusunuyorum.

Lutfen 24une erteleyin. Hem o zamana kadar daha cok kisi ogrenmis olur. Luuutfeeeenn

Beni takan yokmuu

Üstad takan var da mesajımı görmemişsin. Buyur tekrar yazıyorum

Bu arada tarihi fazla değiştirme taraftarı değilim bu sefer bu kadro bozulabilir. Bir aksilik olmazsa arayı soğutmadan bir buluşma daha yaparız o zaman gelip tanışmak isteyen kardeşlerimiz, abilerimiz ile tanışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Astrayla gel, dizel otomatigini merak ediyorum

Yazılımı sildirdik ama,o na göre

Niye sildiridin ?

Turbo'dan ıslık sesi geliyor.Garantiden değiştirmeye çalışıyoruz,şimdi teste çıkar anlarlar diye sildirdik.

Mehmet gazihan garanti vermiyormu ?

• quote:

quote:

Pazar günü kaşıbeyaz'da güzel bir kahvaltı buluşması yaptık başka bir forumda. Mekan tek kelime ile kusursuz ama şuan söylediğim mekan biraz daha mantıklı karşıdan gelenlere çok ters bir noktada, yoksa bana 2 mekanda aynı uzaklıkta

• quote:

quote:

quote:

Sefaköyden alırız yahu seni, dert etme bu kadar

BMW ile alırsan vallahi aracın içinde uyuya kalırım, bana Dacia ile gelin.

Şu düzensiz iş hayatını bir atlatayım her buluşmada "Civic"im ile orada olacağım. Rolling yaparız artık. Tek rakibim Ferrari 458 Italia!

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Herkes gidiyor icim kaldı vallahi, ayarlamaya çalışacağım..

sende gel mubareh :O ilk buluşmada hamligi attin

la tek tek herkese gel mi dicez. pazar pazar is mi olur

İs yok da, bizimkileri ekmem lazim..

@Etms

Autoshowdan beri görüşemedik..

Ekledim listeye Burak

• quote:

@~Lion King~ peki hocam canınız sağolsun. Bir dahaki buluşmaya artık.

hemde baya dikkatimi cekmistim hatta fake mi demistim yakin zamanda tanismak isterim kardesim bu konuda konusmak nasipmis

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Astrayla gel, dizel otomatigini merak ediyorum

Yazılımı sildirdik ama,o na göre

Niye sildiridin ?

Turbo'dan ıslık sesi geliyor.Garantiden değiştirmeye çalışıyoruz,şimdi teste çıkar anlarlar diye sildirdik.

Mehmet gazihan garanti vermiyormu ?

Gazihan da yaptırmadık biz.Aracın garantisi var zaten,yazılım atan kişiyi sıkıştırmaya gerek yok abi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim kiradaki evi boşaltayım oraya geçelim istersen?

Tek aksiyonum apartmandan bir kaç dostlarla birlikte bayanlı erkekli apartmanın 30 m ötesindeki kafede çay kahve içmek oldu hayatımda maalesef. Sana bir şey diyeceğim inanmazsın. Eve geldim, arabayı otoparka çektim çok uykusuzdum başım dönüyordu "biraz direksiyona koyayım kafamı" dedim ve uyuya kaldım. Yaklaşık 10 15 dakika uyumuşum orada. Sonra vücut kendini uyandırdı tabii o pozisyondayken.

Bu rehberlik öyle sakat iş ki bütün kabileden geç yatmak zorunda kalıyorsun ve hepsinden de erken uyanmak zorundasın. Ben yaklaşık 2 senedir yurtdışı veya il dışı turlara katılmıyordum ama şimdi ev kuruyoruz malum katılıyorum. Gecenin 3 ünde yatıp sabahın 5.30 unda kalkıyorum yada vücudum kalkıyor ama zihnim hala yatakta...

Şimdi de günü birlik kartepe, uludağ gezileri olduğu için sabahın köründe evden çıkıp gecenin diğer köründe eve geliyorum. Hele de bir de yaşlı huysuz teyzeler varsa kabilede tamamdır...

Vallahi seni üzülerek kıracağım çünkü akşamları en büyük lüksüm televizyon karşısında eşimin soyduğu elmaları yemek oldu.

Seneye bırakıyorum rehberliği. İngilizce yada Almanca öğretmenliğine geçiş yapacağım. Artık aile babası oldum, rehberlik bekar işi kaldı. Söz bile veremiyorum sana "Gel şu gün şurada bi çay içelim senle" diye çünkü günün her saatinde telefon geliyor, işe çağırılıyorum.

24-25 yaşında çürüttü beni bu rehberlik. Şu öğretmenliğe geçersem seneye her buluşmada bende varım, hatta bir özür niyetinde de her buluşmada sana çay kahve ısmarlayacağım. (Aklımı çelersen evimin sultanından gizli Reina da yaparız belki, şaraplar benden!)

Pazar gunu oglen 12.30 da bulusma aksam olmayacak yani, yap yengeyle guzel bi kahvaltini sonra gel bulusmaya. Hatta useniyorum dersen gelir alirim seni. Kiz arkadasima bu kadar israr etmiyorum, kiymetini bilesin

Bu arada kiradaki evi bosaltma teklifini dusunucem, sen saraplari kap bende laleli baglantilarimi kullanayim

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

quote:

quote:

Herkes gidiyor icim kaldı vallahi, ayarlamaya çalışacağım..

sende gel mubareh :O ilk buluşmada hamligi attin

la tek tek herkese gel mi dicez. pazar pazar is mi olur

İs yok da, bizimkileri ekmem lazim..

@Etms

Autoshowdan beri görüşemedik..

Ekledim listeye Burak

Yapmayacaktın bunu, soz vermiş olmayayim..

• quote:

quote:

@~Lion King~ peki hocam canınız sağolsun. Bir dahaki buluşmaya artık.

hemde baya dikkatimi cekmistim hatta fake mi demistim yakin zamanda tanismak isterim kardesim bu konuda konusmak nasipmis

Allah allah ne yazmışım öyle Merak ettim şiimdi. Olumlumu bakmıştınız yoruma yoksa arkamdan "ne salak adamlar var" falanmı demiştiniz

@muharrem.05 hocam gelmeye çalışacağım. İnşallah oturacak duruma gelirim Yaşım 20 bu arada

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.