Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorun olmazsa gelmek isterimi, güzel bir muhabbet döneceğinden eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

@~Lion King~ peki hocam canınız sağolsun. Bir dahaki buluşmaya artık.

Galatasaray sempatizanı olarak tanınmışım vayy be

hemde baya dikkatimi cekmistim hatta fake mi demistim yakin zamanda tanismak isterim kardesim bu konuda konusmak nasipmis

Allah allah ne yazmışım öyle Merak ettim şiimdi. Olumlumu bakmıştınız yoruma yoksa arkamdan "ne salak adamlar var" falanmı demiştiniz

@muharrem.05 hocam gelmeye çalışacağım. İnşallah oturacak duruma gelirim Yaşım 20 bu arada

Hocam gelmeni isterim adını listeye yazıyorum. Benimde yaşım 21

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Bir sorun olmazsa gelmek isterimi, güzel bir muhabbet döneceğinden eminim

Ekliyorum hocam, güzel bir muhabbet döneceğine eminim

• Muharrem beraber gidelim. Hayatimda kagithane tabelasindan girmisligim yok cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @muharrem.05 yaz bakalim hocam insallah totom duzelirde 91 kartalima atlar gelirim

Bu arada forumda ne cok tanisan varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Yapmayacaktın bunu, soz vermiş olmayayim..

Ayarlarsın sen
  • Valla bu buluşmalarınızı çok kıskanıyorum....Maalesef çok uzaktayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
    Pazar gunu oglen 12.30 da bulusma aksam olmayacak yani, yap yengeyle guzel bi kahvaltini sonra gel bulusmaya. Hatta useniyorum dersen gelir alirim seni. Kiz arkadasima bu kadar israr etmiyorum, kiymetini bilesin

Bu arada kiradaki evi bosaltma teklifini dusunucem, sen saraplari kap bende laleli baglantilarimi kullanayim

Evi 2 tane moruğa kiraladım. Onlar uyuduğunda eve girsek disko parti versek yine duymaz uyanmazlar, gel geceyi sabah edelim.

Şimdi yoğunluğumu sana şöyle açıklayayım:

17 si benim için çok ileri bir tarih. Şuan ki iş planım yarın iş yok, çarşambadan cumaya kadar çanakkale turu.

Cuma eve uğrayıp hasret giderdikten sonra da aynı günün gecesi Sydney Kingsford Smith'e uçuşum var. Cumartesi sabaha doğru yani Pazar günü de Sydney'e varacağız. Geleneksel bir şov var, bavulları otele bırakıp bütün kafile oraya gideceğiz. Ve eminim ki kafilenin %99 u yorgunluktan gidemeyecek otelde uyuyacak ama 1 2 tane action man yüzünden bende gitmek zorunda kalacağım. Gösteriden döndüğümüzde hiç uyumadan kahvaltıyı yapıp tarihi Sydney gezisi yaptıracağım. Yani 2 gün maalesef uyuyamayacağım. Sonraki günler de operasıydı, heykel traşçılarıydı zartıydı zurtuydu geçecek gidecek ve haftaya perşembe Türkiye'de evimde olacağım kısmetse.

Perşembe-Cuma çok şükür tatil vereceğim kendime, sonra o günlerde birikmiş kafileleri uludağ-kartepe arası gezdireceğim. Pazara kadar sarkacağını düşünüyorum.

Hayırlısıyla rehberliğime jübileyi 2014 Martta yapacağım. Programı bile yaptım, Amerika kıtası turu. Komple gezeceğiz Amerika'yı. Gidecek kişiler de belli, üniversiteden arkadaşlarım. 30 40 tane turizm rehberi birbirimize rehberlik yapacağız yani.

Velhasıl tekrar senden özür diliyorum, affetmeni bekliyorum. Belki Sydney işi olmasa yine dişimi sıkar gelirdim, çok kalmasam bile yarım saat 1 saat takılırdım sizlerle. Hadi özür betini de arttırıyorum, seneye jübilemden sonra sana Kaşıbeyaz da beyti sarma ikram ediyorum!

• quote:

@muharrem.05 yaz bakalim hocam insallah totom duzelirde 91 kartalima atlar gelirim

Ekledim kardeşim, buyur senin için gerekirse özel oturak ayarlarız
    Biz eski kadrolarız farkındaysan birçok abimiz ya da arkadaşımız artık fazla yazmaz, eskiden buluşup tanışanlar yürüyüp gitti, darısı yeni gelicek arkadaşlar ile kalıcı dostluklar kurmaya

• quote:

Muharrem beraber gidelim. Hayatimda kagithane tabelasindan girmisligim yok cunku

Aynı durumdayım Yavuz abi. Avcılar taraftan gidecek varsa peşine takılıp gelebilirim bende

• Bu sefer birileri Faruk Abi'yi otogardan alsın da adam buluşmaya gelebilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Çok değerli isimler katılıyor, bende katılıp tanışmak isterdim fakat iş iş iş...

Şu buluşmayı Florya'ya getirin de akşam eve geldiğimde işin yorgunluğunu sizle muhabbet ederek atayım yahu.

Kaşıbeyaz nasıl olur mesela? Hadi gelin bekliyorum.

quote:

Sende şu meşhur Civic'imi görürdün ne güzel olurdu be Yavuz'um.

Sefaköyden alırız yahu seni, dert etme bu kadar

Şu düğün ve eşya masraflarımı karşılayın da gerisi yeter vallahi direk istifamı basıp yanınızdayım.
    quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05
    Pazar günü kaşıbeyaz'da güzel bir kahvaltı buluşması yaptık başka bir forumda. Mekan tek kelime ile kusursuz ama şuan söylediğim mekan biraz daha mantıklı karşıdan gelenlere çok ters bir noktada, yoksa bana 2 mekanda aynı uzaklıkta

Kaşıbeyaz sevdiğim ender lokantalardan biri gerçekten de.

Tabii ki ben bencillik edip kendi adıma düşünüyorum, Kaşıbeyaz deseniz bile gelememe gibi yüksek bir ihtimal var. Öğretmenliğe geçip hafta sonlarımı tatil ettireyim de gelip her biriniz ile tanışacağım kısmetse.

• quote:

quote:

Pazar gunu oglen 12.30 da bulusma aksam olmayacak yani, yap yengeyle guzel bi kahvaltini sonra gel bulusmaya. Hatta useniyorum dersen gelir alirim seni. Kiz arkadasima bu kadar israr etmiyorum, kiymetini bilesin

Bu arada kiradaki evi bosaltma teklifini dusunucem, sen saraplari kap bende laleli baglantilarimi kullanayim

Evi 2 tane moruğa kiraladım. Onlar uyuduğunda eve girsek disko parti versek yine duymaz uyanmazlar, gel geceyi sabah edelim.

Şimdi yoğunluğumu sana şöyle açıklayayım:

17 si benim için çok ileri bir tarih. Şuan ki iş planım yarın iş yok, çarşambadan cumaya kadar çanakkale turu.

Cuma eve uğrayıp hasret giderdikten sonra da aynı günün gecesi Sydney Kingsford Smith'e uçuşum var. Cumartesi sabaha doğru yani Pazar günü de Sydney'e varacağız. Geleneksel bir şov var, bavulları otele bırakıp bütün kafile oraya gideceğiz. Ve eminim ki kafilenin %99 u yorgunluktan gidemeyecek otelde uyuyacak ama 1 2 tane action man yüzünden bende gitmek zorunda kalacağım. Gösteriden döndüğümüzde hiç uyumadan kahvaltıyı yapıp tarihi Sydney gezisi yaptıracağım. Yani 2 gün maalesef uyuyamayacağım. Sonraki günler de operasıydı, heykel traşçılarıydı zartıydı zurtuydu geçecek gidecek ve haftaya perşembe Türkiye'de evimde olacağım kısmetse.

Perşembe-Cuma çok şükür tatil vereceğim kendime, sonra o günlerde birikmiş kafileleri uludağ-kartepe arası gezdireceğim. Pazara kadar sarkacağını düşünüyorum.

Hayırlısıyla rehberliğime jübileyi 2014 Martta yapacağım. Programı bile yaptım, Amerika kıtası turu. Komple gezeceğiz Amerika'yı. Gidecek kişiler de belli, üniversiteden arkadaşlarım. 30 40 tane turizm rehberi birbirimize rehberlik yapacağız yani.

Velhasıl tekrar senden özür diliyorum, affetmeni bekliyorum. Belki Sydney işi olmasa yine dişimi sıkar gelirdim, çok kalmasam bile yarım saat 1 saat takılırdım sizlerle. Hadi özür betini de arttırıyorum, seneye jübilemden sonra sana Kaşıbeyaz da beyti sarma ikram ediyorum!

Bu kadar yogun oldugunu bilmiyordum cidden :)) sen kendini zora sokma, forumdaki arkadaslarin coguyla gorusuyoruz biz musait oldugun herhangi bir gün, mini bir bulusma ayarlayabiliriz..

Estagfirullah ne ozru, paşa gonlun sagolsun :) Bunarada Beyti teklifine bayildim beytiden sonra Maranta Gusto'da guzel bir nargile sozum de benim olsun :)

• Benim okulum da orda. Kağıthane profilo atl'de okuyorum, mekanı da biliyorum. Çok nezih bir yer, katılma ihtimalim var ama net bir şey diyemem.
  • quote:

Önceliğin iş olsun, bir aksilik olmazsa bir yine tanışırız Hatta kaşıbeyaz'da küçük güzel bir organizasyonda yapabilriiz
  • quote:

@muharrem.05 yaz bakalim hocam insallah totom duzelirde 91 kartalima atlar gelirim

gelirsen donuste beni metrobus hattina kartalinla birakabilirmisin? kartali merak ediyorum hem iki kelam ederiz

bu arada hakkinda oyle tabiki kotu dusunmedim hatta yeni GS li mi geliyor diye sevindim:)

beyler toplu tasimayla nasil gidilir oraya bilenler bi el atsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 11 Şubat 2013; 23:57:00 >

• quote:

quote:

gelirsen donuste beni metrobus hattina kartalinla birakabilirmisin? kartali merak ediyorum hem iki kelam ederiz

bu arada hakkinda oyle tabiki kotu dusunmedim hatta yeni GS li mi geliyor diye sevindim:)

Ben seni simdi hatirladim hocam. Onden cekislimi, arkadan itislimi diye bir konu acmistim. Oraya cok net ve teknik bir cevap yazmistin. Helal demistim sana icimden. Sen beni spor bolumunden biraz kotu tanimissin sanirim

Gelebilirsem eger metrobus hattina degil eve bile birakirim .

• quote:

quote:

Fatihim ben deni metrobuse atarim raad ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 11 Şubat 2013; 23:59:12 >

• quote:

quote:

quote:

Fatihim ben deni metrobuse atarim raad ol

gözümsün ama öncelik kartalın

• Sutcu fobisi vardi galiba sende

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu sefer birileri Faruk Abi'yi otogardan alsın da adam buluşmaya gelebilsin.

Arşiv?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.