Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu sefer birileri Faruk Abi'yi otogardan alsın da adam buluşmaya gelebilsin.

Öyle biri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@muharrem.05 yaz bakalim hocam insallah totom duzelirde 91 kartalima atlar gelirim

Bu arada forumda ne cok tanisan varmis

gelirsen donuste beni metrobus hattina kartalinla birakabilirmisin? kartali merak ediyorum hem iki kelam ederiz

bu arada hakkinda oyle tabiki kotu dusunmedim hatta yeni GS li mi geliyor diye sevindim:)

beyler toplu tasimayla nasil gidilir oraya bilenler bi el atsin:)

Ben seni simdi hatirladim hocam. Onden cekislimi, arkadan itislimi diye bir konu acmistim. Oraya cok net ve teknik bir cevap yazmistin. Helal demistim sana icimden. Sen beni spor bolumunden biraz kotu tanimissin sanirim

Gelebilirsem eger metrobus hattina degil eve bile birakirim .

kardes hatirlayamadim ama dogrudur :)

sagolasin bunu demen yeter sen arka bagajda yuzu koyun yatarsin ben seni eve birakirim hatta. malum toto naughty.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Öyle biri varmı ?

saklama şimdi abi.

• quote:

quote:

Öyle biri varmı ?

Aramızdan biri diyolla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

quote:

Öyle biri varmı ?

saklama şimdi abi.

Ben olduğuna kesinlikle inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05
    Önceliğin iş olsun, bir aksilik olmazsa bir yine tanışırız Hatta kaşıbeyaz'da küçük güzel bir organizasyonda yapabilriiz

Seneye Mart-Nisan kesin gün, ondan önce de bol bir vakit dilimim olursa da hepinize tek tek haber vereceğim diyeyim o zaman.

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
    Bu kadar yogun oldugunu bilmiyordum cidden :)) sen kendini zora sokma, forumdaki arkadaslarin coguyla gorusuyoruz biz musait oldugun herhangi bir gün, mini bir bulusma ayarlayabiliriz..

Estagfirullah ne ozru, paşa gonlun sagolsun :) Bunarada Beyti teklifine bayildim beytiden sonra Maranta Gusto'da guzel bir nargile sozum de benim olsun :)

Şaka gibi gelecek, abartıyorum gibi gelecek belki "atıyor bu herif" diyeceksin ama bu program en sade programlarımdan biri. İlla ki bir buluşmaya katılacağım, burada söz veriyorum buna ama masada yemeklerimizi yerken bana brazilya turumu hatırlat 1 saat sürer ölürsünüz gülmekten.

Çok tanışmak istiyorum inan ki sizinle, yoğun olduğum zamanlarda bile günde 1 saatimi ayırıyorum bu foruma neredeyse. Herkes birbirine karşılıksız yardım ediyor, en iyi şekilde düşüncelerini aktarıyor. Hepiniz çok değerli insanlarsınız çok tanışmak istiyorum fakat sen gönlümde altın madeni olan bir yeri fethettin konularınla birlikte. Senle daha çok tanışmak istiyorum.

Beyti feda olsun, nargile de kaç senedir içmem ama sırf para harca diye içeceğim söz
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05
    Önceliğin iş olsun, bir aksilik olmazsa bir yine tanışırız Hatta kaşıbeyaz'da küçük güzel bir organizasyonda yapabilriiz

Seneye Mart-Nisan kesin gün, ondan önce de bol bir vakit dilimim olursa da hepinize tek tek haber vereceğim diyeyim o zaman.

quote:

Bu kadar yogun oldugunu bilmiyordum cidden :)) sen kendini zora sokma, forumdaki arkadaslarin coguyla gorusuyoruz biz musait oldugun herhangi bir gün, mini bir bulusma ayarlayabiliriz..

Estagfirullah ne ozru, paşa gonlun sagolsun :) Bunarada Beyti teklifine bayildim beytiden sonra Maranta Gusto'da guzel bir nargile sozum de benim olsun :)

Şaka gibi gelecek, abartıyorum gibi gelecek belki "atıyor bu herif" diyeceksin ama bu program en sade programlarımdan biri. İlla ki bir buluşmaya katılacağım, burada söz veriyorum buna ama masada yemeklerimizi yerken bana brazilya turumu hatırlat 1 saat sürer ölürsünüz gülmekten.

Çok tanışmak istiyorum inan ki sizinle, yoğun olduğum zamanlarda bile günde 1 saatimi ayırıyorum bu foruma neredeyse. Herkes birbirine karşılıksız yardım ediyor, en iyi şekilde düşüncelerini aktarıyor. Hepiniz çok değerli insanlarsınız çok tanışmak istiyorum fakat sen gönlümde altın madeni olan bir yeri fethettin konularınla birlikte. Senle daha çok tanışmak istiyorum.

Beyti feda olsun, nargile de kaç senedir içmem ama sırf para harca diye içeceğim söz
    .

Ehli keyf adamisin diye nargile teklifi yapmistim waffle house 'a gider waffle yeriz o zaman

Sen tur hikayelerini anlatirsin, benim de nefessiz birakacak hikayelerim var, hele bi ankara tur hikayem var ki muharrem bilir, ucan adam sabri gibi ALLAAAH diyerek yerde yuvarlanani biliyorum forumda merak ettigim ender kisilerdensin, mutlaka haberdar et musait oldugunda :)

Sabah erken kalkacagim icin yatayim artik ben, geceniz hayra kalsin beyler :)

• Şimdi 1.6 Astra H'la yürüyecek miyiz nasıl olacak?

Gerçi şimdiden yazayım bahanem hazır, arabaya en son üretildiğinde yağ kondu.
  • quote:

Sutcu fobisi vardi galiba sende

hayir arabada arabesk rap soylemenden korkuyorum yavuzum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Şubat 2013; 0:22:04 >
  • Muharrem dostum benide listeye eklersen aranızda olacağım.
  • Muharrem şu haritayı biraz anlaşılır yap hiçbirşey anlaşılmıyor..
  • Bende gelebilirim. Bir sorun olmaz ise tabi. Tam olarak cuma belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bende gelebilirim. Bir sorun olmaz ise tabi. Tam olarak cuma belli olur.

Abi bende sana haber vericektim

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Muharrem şu haritayı biraz anlaşılır yap hiçbirşey anlaşılmıyor..

abi o haritaya bakılırsa akom'un arkasında çay içeceğiz gibi görünüyor
  • quote:

quote:

Abi bende sana haber vericektim

Eyvallah kardeşim.
    Kesenin olmamakla beraber gelmeyi cok isterim.

• quote:

Özellikle sen gel hocam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Muharrem şu haritayı biraz anlaşılır yap hiçbirşey anlaşılmıyor..

abi o haritaya bakılırsa akom'un arkasında çay içeceğiz gibi görünüyor

Aynen Coşkunum tem kenarında çayırda mangal yapılacak gibi..
  • Yahu klasik taktik yolu bulamayani Volkan gibi aldiririz ayipsiniz

• Kagıthane mezarlığının olduğu caddede mi kalıyor bu mekan futbol sahası filan vardı sanırım orada. Neyse artık adresi navi ye girip götürdüğü yere gidicez artık çok zor bir yerde degil yeri E-5 ten Çağlayan alt geçitinden girip Kağıthaneye inerim:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Özellikle sen gel hocam ...

Neden hocam ?
    Oyle bi yazmisin ki
    Sen bi gel hele gibi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.