Şimdi Ara

DONANİMHABER.COM' SİZCE NASIL BİR YER?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • donanimhaber.com hakkındaki görüşleriniz neler?

bence tek kelimeyle HARİKA.

İLGİLİ OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN...

• evet öyle
  • 100 gün önce bıraktığımda gayet güzeldi. Ama çok şey değişmiş. Kimse kalmamış eskilerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

100 gün önce bıraktığımda gayet güzeldi. Ama çok şey değişmiş. Kimse kalmamış eskilerden

hoşgeldiin

ya ana sayfaya bakmıyorum ben
  • öyle bir adres yok doğru yaz... "İ"
  • iğrenç bir yer tiksiniyorum
  • baoooooooooooooooooowwwwwwwww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu site güvenilir mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

nerdesin yaw sen?
  • sübyan yüzdesinin giderek arttığı bir yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

nerdesin yaw sen?

geldim canım geldim bugün geceye kadar burdayım
  • Çok güzel bir yer biz arkadaşlarla genelde havuzda vakit geçiriyoruz. Bazen club a indiğimizde oluyor ama ben gürültüden pek hoşlanmadığım için çabuk sıkılıyorum. Sabah kahvaltılarını genelde çatıdaki restaurantta yaparız. Ben oranın manzarasına hastayım. Arada bir canımız sıkıldığında genelde geceleri olur, bahçeye çıkarız hep birlikte. Ama odalarımızın iyi olduğunu söyleyemem. Benimkli en üst katta olduğu için çatı akıyor. 50 kere şikayet butonuna bastım bir cevap alamadım Geçende banyoda aniden su soğudu. Böyle kötü yönleride var ama en güzelide kışın ısıtma sistemi çok iyi merkezi olduğundan dolayı yakıtıda az ödüyoruz. Ama ben odama bi kombi takmayı düşünüyorum. Malum 12 den sonra kaloriferler kapanıyor. Bende gece bilgisayar başında olduğumdan üşümek istemiyorum. Geçende admine ilettim konuyu pek sıcak bakmıyorlar. Birde şu hayvanat bahçesi(evcil hayvan forumu) olayı var. Ondan da ses seda yok. Bilmiyorum site olarakta bi imza toplucaz heralde sonunda. Neyse donanımhaber güzel biyer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.