Çok güzel bir yer biz arkadaşlarla genelde havuzda vakit geçiriyoruz. Bazen club a indiğimizde oluyor ama ben gürültüden pek hoşlanmadığım için çabuk sıkılıyorum. Sabah kahvaltılarını genelde çatıdaki restaurantta yaparız. Ben oranın manzarasına hastayım. Arada bir canımız sıkıldığında genelde geceleri olur, bahçeye çıkarız hep birlikte. Ama odalarımızın iyi olduğunu söyleyemem. Benimkli en üst katta olduğu için çatı akıyor. 50 kere şikayet butonuna bastım bir cevap alamadım Geçende banyoda aniden su soğudu. Böyle kötü yönleride var ama en güzelide kışın ısıtma sistemi çok iyi merkezi olduğundan dolayı yakıtıda az ödüyoruz. Ama ben odama bi kombi takmayı düşünüyorum. Malum 12 den sonra kaloriferler kapanıyor. Bende gece bilgisayar başında olduğumdan üşümek istemiyorum. Geçende admine ilettim konuyu pek sıcak bakmıyorlar. Birde şu hayvanat bahçesi(evcil hayvan forumu) olayı var. Ondan da ses seda yok. Bilmiyorum site olarakta bi imza toplucaz heralde sonunda. Neyse donanımhaber güzel biyer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme