Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
  • incenin ikinci tura kaldığında seçileceğini düşünmüyorum o yüzden akşener
  • en çok beğenilen mesajları görünce memleketin geleceğinden kaygı duydum.
    neyse memleketin %1 i bile değiller deyip geçiştirdim.

hava limanı köprü, liman yapmayı boş iş sayıyor.

eee oy verecekleri adamlarda öyle,
    hepsini yakıp yıkacaklar.
  • Türkiye'ye bir İNCE ayar gerekiyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inox

Bu mesaj silindi.
    Forum tuzu kuru olanların mekanı da ondan Muharrem burada seçimi kazanıyor.

Çomarın hakikisi muharremin cumhurbaşkanı olabileceği hayalini kuranlardır. Hem de duble çomar..
  • İncenin ikinci turda seçileceğini düşünüyorum %25 chp %12 kürt seçmen %12 iyi parti seçmeni %1 sp seçmeni %3-4 akpden alırsa %50 yi geçer

Ama iyi parti seçmeni için kesin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 7 Haziran 2018; 16:6:20 >
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    ErrorVerenHesapMakinan yanlış hesap yapıyor bence. Sağlam bir makina temin etsen iyi olur.
  • Şeker fabrikaları satılmasın, üniversiteler bölünmesin, Suriyeliler Turkiye' ye yerleşmesin istiyorum.

Tarıma ve eğitime gereken önem verilsin. Eskiden olduğu gibi tarımda kendi kendine yeten dünyadaki 10 ülkeden biri olalım.

Fiyatı artan her ürünü ithal ederiz demek yerine, biz üretebiliriz, bizim kayağımız ve genç işçi gücümüz var denilsin.

• Nedense bundan önceki seçimlerdede buradaki anketler hep chp kazanır diyordu ama hep tersi çıkıyordu sıradan bir dh anketi

• Akşenerin ikinci tura kalma ihtimali yok. Ikinci tur Erdoğan ve İnce arasında geçer. Chp , Kadıköyde de yuzde 70 oy alıyor ama genel seçimleri kazanamıyor. Buradaki anketten ortaya çıkan sonuç, Akşenerin ne Akpden ne de Chpden şu son 3 aylık sürede oy koparamadığıdır. Oylar kemikleşti 1-2 puan hariç. İyi partinin iddia edildiği gibi genel seçimde akşenere oranla büyük bir farkla fazla oy alacağını düşünmüyorum. Akşener 15- İyi 20 gibi bir oran olmaz. İnceye verenlerin ezici çoğunluğu Chplidir ve Chp seçmenidir. Chpden Hdpye kaymalar olmasa Chp 25 alır.

• ince %60
  • geekon kullanıcısına yanıt
    2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin'e oy veren MHP'li değil miydi? Yine Ekmeleddin'e oy veren CHP'li değil miydi? Diğer 16 ufak partiyi saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Çok küçük bir ilçede yaşıyor ve çalışıyorum, bahsettiğiniz baskıların hiç birisi yok. Gayretinizi de gayet iyi anlıyorum. Olmadığı halde sanki bir baskı ortamı varmış gibi hava yaratmak. 25 Haziran sabahı millet her zamanki gibi yine teveccühünü göstereceği yeri doğru sececektir.
    Nasıl yok arkadaş iyi misin?

İski de çalışıyorum, değil hükümeti eleştirmek pohpolamazsan bile uğraşıyorlar.

15 Temmuzdan sonra fetoyla alakasız olup sırf sosyal medya hesaplarında muhalif paylaşım yaptılar diye kaç tane arkadaşım işten çıkarıldı.

Akp li olursan tabi hissetmezsin baskıyı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

en çok beğenilen mesajları görünce memleketin geleceğinden kaygı duydum.
    neyse memleketin %1 i bile değiller deyip geçiştirdim.

hava limanı köprü, liman yapmayı boş iş sayıyor.

eee oy verecekleri adamlarda öyle,
    hepsini yakıp yıkacaklar.
    Evet ulaşım alt yapısını gereksiz sayıyorlar...

Ulaşım alt yapısı oldu diye ülke pat diye gelişmiş ülke olmaz..

Ama kuşkusuz her gelişmiş ülke ulaşım alt yapısı yeterli düzeyde ve iyi olan ülkedir...

Laf parayı betona gömmekse.. Devasa adelet saraylarını, bana göre gereğinden büyük yapılan hastaneleri ve kamu binalarını istedikleri kadar örnek gösterebilirler... Ama Liman'a gereksiz demek nasıl bir zihniyet. Nasıl ticaretin ve ekonominin önünü açacaksın.

Birde muhalefetin ülkeyi lojistik merkezine dönüştürme hayali var ama havalimanına köprüye yola tünele karşı çıkıyorlar.

• Evet üzgünüm hepimiz değişim istiyoruz fakat olmayacak yine. Nasıl burada referandum zamanında hayır daha fazlaydı burada fakat evet çıktı. Genel seçimde öyle olacak bakın göreceksiniz. İnce'ye vermeye karar verdim (Ki kendisinden pek haz etmem CHPli arkadaşlar kızabilir.)fakat insanlar AKPye deli gibi bağlılar. Ben anlam veremiyorum. Aynı Trumpın seçilmesi gibi.

• Forum her zamanki gibi kendi çalıp kendi oynuyor. Her seçim dönemi aynı anketler... Boş algı operasyonu...

25 Haziran'da görüşmek üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 7 Haziran 2018; 17:0:2 >
  • İnce bu ülkeye Cumhurbaşkanı olarak gayet yeter, hatta fazlası var.Akşener için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Ancak parti olarak İYİ Parti nin çok yüksek oy alacağına eminim.Benim için CHP devri kapandı, İnce'yi de CHP den falan olarak görmüyorum.Zaten CHP Muharrem İnce'yi hak etmiyor.
  • %60 ince çıktıysa gerçekte %60 erdoğan kazanacaktır :)

Tayyibe burda bile %13 oy çıkması garip %3'u troll desek %10 yine çok burdan alması gereken maks %3 oda troller sayes,nde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu onlar da biliyor Tayyip Erdoğan'ın en iyi seçenek olduğunu.
    Dert şu; "Neden bu adam bizim içimizden çıkmadı".
  • Oyum AKŞENER'E Türkiye İYİ olacak.
  • Oyum Muharrem İnce'ye. Nedeni ise bu videoda anlatılıyor:https://youtu.be/PmV4rh-ZY14

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.