Bildirim
Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (9. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu
(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
-
Prompter için geçmiş videolar atmak yerine açıklamayı dinleseniz? Neticede prompterin bozulmadığı ortaya çıktı ama halen prompter muhabbeti. Rte orada içeri tekrar alınmayan Bir konuğu için konuşmayı bırakıp durumun düzeltilmesini bekliyor.
Siz halen selfi sonrası fırlatılan adam için kamera önünde lakayıt şekilde ya bizim adamlar seni uçurmuş diyen M İnce den bahsediyorsunuz.
Rte bunu hiçbir zaman yaptımı derken :) adam konuğu için konuşmayı kesti daha ne yapsın. -
5 sene önce birileri de biraz daha direnirlerse BM nin Hükümeti değiştireceğine inanıyordu pekte şeyapmamak lazım. -
Dünya lideri dediğin adam niye prompterla konuşuyor, kendi düşüncesi fikri yok mu demiyorsun da prompterın bozulmadığını savunuyorsun gerçekten gülünç durumdasınız. Allah kimseye Rte'yi savunacak duruma getirmesin sizin de işiniz zor hangi vukuatını savunacağınızı şaşırdınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karamitat
Prompter için geçmiş videolar atmak yerine açıklamayı dinleseniz? Neticede prompterin bozulmadığı ortaya çıktı ama halen prompter muhabbeti. Rte orada içeri tekrar alınmayan Bir konuğu için konuşmayı bırakıp durumun düzeltilmesini bekliyor.
Siz halen selfi sonrası fırlatılan adam için kamera önünde lakayıt şekilde ya bizim adamlar seni uçurmuş diyen M İnce den bahsediyorsunuz.
Rte bunu hiçbir zaman yaptımı derken :) adam konuğu için konuşmayı kesti daha ne yapsın.
Biri şu adama bir PROMPTER alsın evde alıştırma yapar
https://forum.donanimhaber.com/rte-nin-promptersiz-imtihani-zonguldak-mitingi--133238812#133238812
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
promptersız olmuyor işte.bide demişki eski promter videolarını atmayın :) kanıt gösterirsin onuda beğenmezler.quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cherittoquote:
Orijinalden alıntı: karamitat
Rte bunu hiçbir zaman yaptımı derken :) adam konuğu için konuşmayı kesti daha ne yapsın.
Biri şu adama bir PROMPTER alsın evde alıştırma yapar
https://forum.donanimhaber.com/rte-nin-promptersiz-imtihani-zonguldak-mitingi--133238812#133238812
Alıntıları Göster
-
Donanımhaber epey değişmiş bu arada eskiden paso Ak parti çıkardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mgora
Donanımhaber epey değişmiş bu arada eskiden paso Ak parti çıkardı.
akp KUZULARIN SESSİZLİĞİ
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
meselenin diyarbakır iftarındaki prompter olmadığını anlamayacak kadar okuduğunuzu anlayamayacak kadar trolseniz benim yorumlamam bu kadar :)
biri selfi çekinir füze gibi fırlattırır, kamera önünde lakayıt özür diler.
biri konuğu için konuşmayı kesip konuğu yerine aldırır.
aradaki farkı anlasanız zaten KK nın yedek teker olarak kullandığı M. ince için trollük yapmazdınız -
Hocam merhabalarquote:
Orijinalden alıntı: ReaLGz
Eş başkan %52 diyecektin herhalde
16 Temmuz sözde başbakanıymış, lafları kes Allah aşkına Keşke senin de anana bacına fetöcü deseler de durduk yere kirletseler o zaman görürüm boş kahramanlıkları
Bu arada tahmin tutabilir orası ayrı
Şurada saygı sevgi çerçevesinde bir şeyler tartışalım diyordum ama hemen aile ortaya katılmış. Böyle söylemler olmamalı
Olacak olan bu ama hocam yani seçimlerden gördük hep ayrıca 3-5 cahilin yaptığını koca camiaya yıkmak doğru değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sen benim oy vereceğim insana fetöcü, darbeci yani terörist diyorsun. Aslında dolaylı yoldan bana da terörist destekçisi diyorsun. Bu noktadan sonra saygı beklemen anlamsız değil mi? -
Toplumdan ne kadar ayrı, ne kadar habersiz insanların bir araya geldiğinin ispatı olmuş bu anket. -
%41 ince %34 aksener %12 erdogan seklindeydiquote:
Orijinalden alıntı: Polizom
Önceki anketi de ekler misin ana mesaja. Onu da görelim bakalım ne kadar değişiklik olmuş merak ediyorum.
akpnin her dedigine onay veren mhp benim gozumde ayri parti degildir.siz isterseniz verin beni ilgilendirmezquote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
Ya erkan haberal vs ak parti milletvekili mi ?
İsimleri araştırmadan boş boş konuşmayın.
Pek de kopuk değil
https://www.youtube.com/watch?v=rSd6FAAZQu0
Alternatif aranıyordu, İnce, Akşener, Karamollaoğlu. Her düşünceden alternatif mevcut, boş oy yok. İkinci turda millet erdoğana tamam diyecek mi? düşünceyi, ideolojiyi bir kenara bırakıp ittifaka oy verecek mi vermeyecek mi sorusunu sorun, gerisi boş.
Ben asıl olayın birinci turda Erdoğan %40 45 den az oy alınca kopacağını düşünüyorum. İkinci neron vakası olabilir. Kamuda çalışanları ikinci tur olursa zor günler bekliyor, tehdit ve şantaja hazır olsunlar. -
Kamuda çalışıyorum, yıllardır üstelik. Hiç bir seçimde ne tehdit, ne de başka bir baskı görmedim. Olsa ne yazar, seçimlerde gizli oy, açık tasnif ilkedir. Kimin ne oy attığını kim bilecek, insanların üstünde olmadığı halde baskı varmış gibi bir hava yaratarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Akp nin oyu pek oynamıyor İnce'nin kazanması için bütün muhalefetin İnce yi desteklemesi ve akp den biraz oy alması lazım -
sizi ilgilendirmez o doğru.
ama genel başkan peşinden koşuyor diye her milletvekili yada parti seçmeni peşinden koşuyor diye düşünmeyin.
mhp akp'den eksilerek 100 ve üzeri milletvekili sayısına ulaşsın o zaman görürsün kim kimin her dediğine onay veriyor.
ankaradaki vekil adaylarının çoğuyla yüz yüze görüşmüşlüğüm var o konuda soru işaretleri olmasın kimsede. -
Küçük yerlerde o öyle değil işte. Ben zaten %40 45 den düşük alırsa dedim, Bu seçimin ikinci tura kalması %90 ihtimalle Erdoğanın gidişi demektir, yani hapis, kaçış. Baskı yapmayacaktı da 400ü verin kurtulun derken de mi baskı yapmıyordu? -
Cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a oy veren Mhp'li mi olur hocam? Güldürmeyin beni :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X