Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

1) Diğerlerinden daha dürüst olduğuna inanıyorum ve samimiyetine inanıyorum.

2) Bu ülkenin bilime önem verdikce ilerleyecegine inanıyorum senelerdir ama sistematik olarak eğitim sistemi kötüleşiyor, insanlar cahil bırakılıyor. Bu da ülkenin geriye gitmesine sebep oluyor.

3) şuan ki ekonominin, doların bu halde olmasının sebebi 16 yildir hükümet olan parti başkası değil. Bu ülke onların tapulu malı değil onlarla var olmadı onlarsiz yok olmaz. İnce'nin dediği gibi bu saatten sonra hala şunu bunu yapacağım deme özür dile çekil kenara.

4) Tv, gazete vs gibi kitle iletişim araçlarının bir kişiye bu kadar biat etmesi korkması benim hoşuma gitmiyor. Tarafsız medya ve basın özgürlüğü istiyorum. Verdiğimiz vergilerin yandaşlar için kullanılmasını istemiyorum. İnternette sansür istemiyorum, gerçek anlamda sınırsız internet istiyorum.

5) halkın bu kadar kin ve birbirine nefret dolu hale gelmesinden çok sıkıldım.

6) Suriyeli politikası.

7) özellikle insanların zaman içinde nasıl cahillestirildigini gordum. Akp e oy verenlerin bir çoğunun a haber laflarina inanıp o laflarla savunduğuna nanamıyorum artık. İnsanların akillariyla dalga geçiliyor resmen.

Sabaha kadar yazılır ama neyse.

Bu ülke geriye giderse hepimize olan olur, döviz yükseldikçe olanları görüyorsunuz aklınizi başınıza alın takım tutar gibi fanatikce desteklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hulooooo ğ ğ ğ
    Muho cep tospaği oliiiiii

Tabi ki sadece forumDH de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Troller biraz fazla mesaj atın arada kaçıyor bloklayamiyoruz

• İnceden inceden sonuçlar belli olmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Ikinci tura Ince kalırsa secimi kaybedecektir.

Ikinci tura Aksener kalirsa secime kazanma olasiligi cok daha yuksek olacaktir.

Bunun disinda Cumhurbaskanliginda Ince'ye verecek arkafaslar partiler konusunda Iyi partiye verirse Iyi parti baraji astiginda meclis aritmetigi cok daha fazla Akp aleyhine olacaktır.
    Ben de ilk başlarda öyle düşünüyordum ama incenin ikinci turda şansı çok yüksek. Meral hanım ikinci tura kalırsa hdp seçmeninin hiçbiri oy vermez, solcuların önemli bir kesimi de sonuç şimdiden belli diye oy vermeye bile gitmez. Ince cok iyi bir çıkış yaptı. Hem temel beyin ve meral hanımın ikinci turdaki desteği ile hem de hdp secmeninin ve solcuların bir kısmının oylari ikinci turda şansını artırıyor.

• Daha fazla insan haklari
    Daha fazla ozgurluk
    Bagimsiz yargi, medya
    Yandaslarin zengin olmadigi, gelir adaletinin oldugu
    Muhalefetin sindirilmedigi, onune gelene ergenekoncu, fetocu denmedigi
    Bilimsel dusunce ve, aklin on plana ciktigi
    Devlette yandasin degil liyakatin one ciktigi
    Uretimin oldugu disa bagimliligin azaldigi
    Hakin ayristirilmadigi
    Korkunun olmadigi
    Egitim sisteminin yap boza donmedigi
    Ulkede her seyin tek adamin agzina bakmadigi
    Daha cogulcu
    Bir Turkiye istiyoruz. Bunlari kim yapar basarabilir mi bilemem ama kimin yapmadigini ve yapamayacagini ve oyumu kime vermeyecegimi biliyorum.
    İcinde bulundugumuz durum ozellikle ekonomik olarak surdurulebilir degil.
    Tayyip bu secimde kazansa da kaybetse de artik uzun yillar iktidarda kalamayacak gibi geliyor bana.
    Degisim sart.

• Şu oy kullanamayacagım dıyen 115 kişiyi gördüm ya diyecek birsey bulamıyorum.Oy namustur derlerdi bize.Neyi protesto ettıklerını sanıyorlar atılmayan her oy protesto ettıklerıne yarıyor.

Oy kullanmayan kimse bundan sonra hiçbir şeyden şikayet etmesinler.

Ülke hakkında düşüncelerınıde kendılerıne saklasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 7 Haziran 2018; 20:24:2 >
  • Erdoğan'ın Yahudilerle olan bağlantıları var. Bu adam ölene kadar bu ülkenin başında kalacak. İnsanlar "demokrasi" denen muazzam safsatada milletin karar verdiğini zannediyor, üzgünüm ama sizi oylarınızın hiçbir değeri yok. İsterse %60 İnce'ye oy versin. Yine Erdoğan alacak ve sizde her seçimde olduğu gibi oylar çalındı diyeceksiniz. Çok yazık.

Umarım yanılırım fakat yanılmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Mesleği polismiş. Eskiden memurlar görüşünü belli edemezdi şimdi reisçiyim diyince terfi alıyolar bu hareketin çok doğal.
    Kardeşim sen çıkarcı bir insansın diye herkesi çıkarcı olarak görme. Seçmenin yüzde 50 si çıkarı için mi oy veriyor? Az biraz milliyetçi olun, gerçekleri görün, o kadar hizmet var, o kadar yapılan doğru iş var. Nankörlükte bir numarasınız. Hükümetin her türlü hizmetinden, imkanından faydalan ama sürekli tutarsız muhalefet et. Bu yapılanda tutarlılık yok. Çok mu zor 80li yılların 90 lı yılların hükümetlerinin icraatlerini araştırmak bulmak okumak? Göz var izan var. El insaf.

• Akşener diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet yine kaybedecek. Tebrikler uzun adam iyisin yine ince çıkmasaydı akşener alacaktı...

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Recep Tayyip ERDOĞAN

Recep Tayyip ERDOĞAN

.................

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Nasıl iyi miydi
  • Donanım haber anketiyle olmaz bu iş. Böyle çıkarsa gelin kotumu kesin. Arka cebini yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Offf haftalık DH seçim konusu açılmış yine.

Hayır DH'deki sonuç belli.

24 Haziran'da ki sonuçta belli sonuç onlar için hüsran ama bu şekilde (ince-akşeneri%70-80) sonuçları görünce muhalif takım bir rahatlama falan mı yaşıyor.
    Hocam böyle gerçekçi konuşup, arkadaşların bir kaç günlük mutluluğunu neden bozuyorsun. Hain misin nesin

• 2547 ince ince geliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz1903

:D Belli zaten zevk aldığın 16 senedir doyuramadı demek ki ..

Seni doyurdu herhalde ?

• Buradaki sonuçlardan çikan sonuc
    DH üyelerinin % 60 ı CHP li

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Çıkarcı değilim. Olsaydım sizin gibi biatçı olurdum.

• Her şeyi anlarım da Doğu Perinçek nedir ya Bu şaklabana nasıl oy verilir anlamıyorum..Apoya çiçek verip , rakı içip şimdilerde hdpyi kapatacağım diyen birine oy vermek için kafayı yemiş olmak lazım...

Not : Oyum Muharrem İnceye.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.