Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
  • Daha önce sol bir partiye ve sol bir adaya oy vermemiştim. Ama Türkiye uçurumun kenarına geldi, kendimi geçtim çocuklarımın geleceği için Muharrem İnce diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin kişiyle sınırlı bir anketin gerçekçiliği ne kadar doğrudur tartışılır. Ama gel gelelim seçimin kaderini teknolojiden uzak hayatında hiç internete girmemiş kişilerin oyları belirliyor. Bu yüzden her seçimden önce üstte gözükenler seçim akşamı altta gözüküyor ne yazıkki!!

• Anket sonuçlarını gören akpliler kıskançlıktan çatlayacak:)) Aktrollere inat oyum Muharrem İnceye.Ülkede son anketlere göre İncenin oy oranı %80e yaklaştı.Cihana böyle bir lider 10.000 yılda bir anca gelir.O, hem ayetel kürsi okuyan bir hacı,hem fondip yapan bir burjuva,ayranı testiyle içen bir köylü,traktör süren bir çiftçi,kuantum bilgisiyle Einstein'a kök söktüren bir dahi.Çok amaçlı konferans salonu gibi bir adam.Daha ne istiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 7 Haziran 2018; 21:42:52 >
  • NŞA
    CHP iktidara gelmişmi hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Yüksekovalı olarak oyum Selo Başkanadır. Bu erdoğan suçsuz yere adamı içeride tutmaktadır. Nefret ediyoruz ondan
  • Muharrem ince cb baskani olsun taksimde essek gibi aniririm diyen sözcü yazari aklima geldi simdi hadi bilin bunu kimdir 🤣🤣🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Hocam %90 oy alamzsa muarrem oyle olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut hükümetin kaybetmesini canı gönülden istiyorum fakat objektif olarak baktığımızda zannediyorum ki bir seçim daha kazanacak gibi duruyor.

2022 de yapılacak seçim ile %30 a düşecek ve kaybedecekler böylelikle partinin sonu gelecektir

• Çok komikya bu forum bir avuç trol dünyadan tr den bi haber (resmen matrix te yaşıyorlar) 24 haziran saat 24 de inceden inceye aplalarıyla burada mosmor olacak çok kişi var.. Ahada buraya yazıyorum seçim akşamı görüşelim.. Rte direk seçilecek..

• scarl@ kullanıcısına yanıt
    Neden?solculardan hiçbir zaman zarar gelmez,her zaman gericilerin pisliğini temizlerler.

• Zafer muhteşem olacak MUHARREM İNCE

• Bu ne yaw daha 1 ay once Ince ve Aksener kafa kafayaydi.

Medyanin gucu oldugu kadar yepyeni bir hitabet tarzi da kendini gostermis. Ince Mitinglerinde Gorsel Iletisimi de isin icine sokunca, mitinglerin samimiyet ve pozitiflik katsayisi da yukseldi.

Medyayi cok daha onceden bu denli efektif kullanmalilardi. Kuru kuruya meydanlarda bagirip cagirma devri son buldu artik demek ki. TV kanallarindaki rating basarisini meydanlardaki Miting 4.0'i yakalamis olmasina borclu. Insanlar gonullu geliyor, tasima suyu da degil. Gercekten hafizalarda yer edinecek bir donem. =)
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Haziran 2015 seçimini kaybetti. Sonra erken seçim kararı, patlayan bombalar, bozulan ekonomi vs her türlü pislikle erken seçime gidildi.

Hatırladın mi? Fazla karbonhidrat hafıza kaybı yapabilir. O yuzden hatırlatmak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminler bu konuyuda kapatırlar merak etme

• Konuta sırf ak trol avı için geldim ama yanlış saate gelmişim şimdi sütlerini içio kanal d de recep i izliyolardır

• Forumdan Muharrem İnce 1. çıktığına ikinci tura Meral Akşener kalacak.

• kudurun reisçi biatçı tayfa demokrasi kazanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel reis geliyor

hak ile batılın savaşı devam ediyor

• Oy vermeden sonuçları görebileceğim bir sistem varmış Donanimhaber de sevindim..

• Bu ülkenin nerden baksanız yüzde 30 u interneti aktif kullanmıyor ve bu interneti kullanmayan kitlenin oyları yuksek ihtimalle akpye gidecek. Akp hükümetinden başka yönetim görmemiş 4 milyon seçmen oy verecek ve bu 4 milyon seçmen muhtemelen sırf heyecan olsun diye chp yada iyi partiye oy atacak olsa da erdoğan bence yine kazanacak. Sonuç ne olursa olsun kaybeden yine biz olacaz farkında misiniz ülke hızla batıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.